محيططباطبايي در رشت: در گيلان جهانگردي فرهنگي و طبيعتگردي به هم وصل شدهاند
در مراسمي که به مناسبت روز جهاني گردشگري در مجتمع فرهنگي هنري خاتم الانبياء رشت برگزار شد، از مديران هتلها و رستورانها و واحدهاي اقامتي نمونه استان گيلان تجليل شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در اين مراسم پيام رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري قرائت شد.
در قسمتي از اين پيام آمده است: عامل حمل و نقل يک عامل مهم در بهبود يا گسترش وضعيت سفر است و نبود زيرساختهاي کافي به ويژه فرودگاهها و جادهها مانع اصلي گردشگري است و براي برخي از مقاصد گردشگري مانند جزاير کوچک در کشورهاي محصور در خشکي، دسترسي به امکانات حمل و نقل هوايي مناسب براي جذب گردشگران ضروري است.
رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در بخش ديگري از اين پيام آورده است: افزايش درآمد قابل تصرف مردم نيز به اين معنا است که شمار بيشتري از مردم توانايي تامين هزينههاي سفر را خواهند داشت. تعداد مسافران
بينالمللي در سال 1950، بيست ميليون نفر و در سال گذشته 760 ميليون نفر بوده و انتظار مي رود تا سال 2020 اين تعداد از 1.6 ميليارد نفر در سال پيشي گيرد.
همچنين در اين مراسم مشاور رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور در امور فرهنگي گفت: سرزمين ايران و گيلان در گذرگاههاي تاريخي همواره يکي از ارکان مهم گردشگري به شمار ميرفت و ايرانيها بزرگترين حلقه و واسطه گردشگري در سطح جهاني بودند.
محيط طباطبايي افزود: گيلان نقطهاي است که جهانگردي فرهنگي و طبيعتگردي آن به هم وصل شده و موقعيت خاصي را براي استان به وجود آورده است که در کمتر نقطهاي قابل لمس ميباشد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات