آيا مرز خسروي به روي زائران باز ميشود! مدير حج و زيارت استان كرمانشاه: مسدود بودن مرز خسروي به دليل عدم آمادگي دولت عراق است
تعيين مرزهاي خروجي ايران از مهران و شلمچه پس از امضاي تفاهمنامهي زيارتي ميان ايران و عراق در اواخر تير ماه سال جاري با وجود تاكيد مسوولان استان كرمانشاه مبني بر وجود بهترين امكانات پايانهاي و خدماتي در مرز خسروي و مناسبتر بودن آن از دو مرز ديگر اين سوال را در در ذهن مردم استان كرمانشاه كه سالهاست در حال احداث زائر سرا، بزرگراه كربلا، هتل و پايانه مرزي خسروي است ايجاد ميكند كه آيا مرز خسروي پس از مدتها سرانجام به روي زائران باز ميشود!
مدير سازمان حج و زيارت استان كرمانشاه در اين خصوص گفت: عدم بازگشايي مرز خسروي همزمان با ساير مرزها در هنگام از سرگيري سفر زائران ايراني به عتبات عاليات تنها به دليل عدم آمادگي دولت عراق است و مقامات ايراني همه موافق بازگشايي مرز خسروي هستند.
رضا نجفيان در گفتوگو با خبرنگار ايسنا با بيان اين مطلب كه مرز خسروي استان كرمانشاه از لحاظ امكانات جادهاي، پايانهاي، اقامتي و از موقعيت مناسبي برخوردار است گفت: مسدود بودن مرز خسروي به جهت عدم آمادگي دولت عراق است و دولت و وزارت كشور، وزارت امور خارجه مرز خسروي را به عنوان مرز اول كشور با عراق ميدانند، اما دولت عراق با بيان عدم توانايي تأمين امنيت در منذريه از بازگشايي همزمان اين مرز با ساير مرزهاي كشور جلوگيري كرده است.
وي در ادامه با اشاره به اينكه تا هنگامي كه دولت عراق امنيت را در اين كشور برقرار نكند، سفر زائران ايراني به عتبات عاليات از سر گرفته نخواهد شد گفت: هنوز هيچ زماني براي از سرگيري سفر به عتبات عاليات مشخص نشده است.
مدير سازمان حج و زيارت استان كرمانشاه در خاتمه با تأكيد بر اينكه مرز خسروي داراي مجهزترين امكانات در پذيرايي از زائران است گفت: اين مرز روزانه پاسخ گوي پنج هزار است و امكانات رفاهي مناسبي دارد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات