دبير جامعهي هتلداران آذربايجان غربي: جشنوارهي انگور شهريورماه در اروميه برگزار ميشود بخش آموزش كشور در زمينه هتلداري بسيار ضعيف است
داود ستاري گفت: به همت سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري جشنوارهي انگور در اواسط شهريور امسال در اروميه برگزار ميشود.
مديرعامل جامعهي هتلداران استان آذربايجان غربي در گفتوگو با خبرنگار گردشگري ايسنا در خصوص مشكلات هتلداري در كشور گفت: يكي از مشكلات در زمينه هتلداري نبود يك سياست واحد در زمينهي هتلداري است.
ستاري در ادامه افزود: آموزش ماموران انتظامي در زمينه برخورد با مسافران و توريستها باعث ميشود جذب توريستها در كشور افزايش يابد.
رئيس هيات مديرهي جامعهي هتلداران استان آذربايجان غربي خاطرنشان كرد: طبق ماده 6 قانون سازمان توسعه گردشگري كليهي عوارض ساختماني، پروانه ساخت، برق، آب وتلفن بايد با تعرفه صنعتي محاسبه شود، ولي در كشور ما به اين موضوع اصلا توجه نميشود.
وي ادامه داد: در سراسر كشور بهاي آب مصرفي هتلها بر مبناي تعرفه تجاري محاسبه ميشود و اين از مشكلاتي است كه در حال حاضر گريبانگير هتلهاي ايران شده است.
ستاري در ادامه افزود: شهرداريها، منابع طبيعي و سازمان مسكن و شهرسازي و ساير سازمانهاي مرتبط به استناد قانون موظف هستند زمين مورد نياز تاسيسات گردشگري را با قيمت منطقهاي در اختيار متقاضيان قرار دهند، ولي در اين خصوص نيز كوتاهي شده است.
رييس جامعهي هتلداران استان آذربايجان غربي در خصوص آموزش در زمينهي هتلداري گفت: درخصوص بخش آموزش و پذيرايي از مهمانان بسيار ضعيف و عقب مانده هستيم.
وي ادامه داد: اساتيد در بخش هتلداري در استان آذربايجان غربي بسيار كم هستند و بهاي كمي به آنها داده شده است.
ستاري در ادامه افزود: دولت يا سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري بايد از نظر امكانات مالي سوبسيد در اختيار هتلداران قرار دهند.
رئيس جامعه هتلداران آذربايجان غربي در ادامه خاطرنشان كرد: مسوولان مربوطه بايد به فكر ايجاد مراكز آموزشي در استانها باشند تا بتوانند در پذيرايي، برخورد با مسافر و مديريت هتلها در وضعيت بهتري قرار گيرند.
وي در خصوص سرمايهگذاري در بخش هتلهاي استاني و كشوري گفت: در حال حاضر رغبت افراد به ساخت و ساز هتلها افزايش يافته است.
وي ادامه داد: كسي كه ميخواهند در زمينهي هتلسازي فعاليت كنند، بايد اين حرفه را دوست داشته باشند، به علت اينكه سرمايهگذاري در اين بخش سود و سرمايه را بلافاصله برنميگرداند.
ستاري در ادامه خاطرنشان كرد: ميراث فرهنگي و گردشگري و جامعهي هتلداران هميشه مشوق افراد در ساخت و ساز هتلها هستند، در حالي كه شهرداريها به علت واقف نبودن به قانون توسعه صنعت گردشگري باعث منصرف شدن افراد به ساخت هتلها ميشوند.
رييس جامعهي هتلداران استان آذربايجان غربي در خصوص رويكرد دولت نهم در صنعت هتلداري گفت: دولت بايد دروازههاي گردشگري را باز بگذارد تا صنعت گردشگري در كشور توسعه پيدا كند.
وي ادامه داد: دولت ميتواند با ارتباط توريستي با كشورهاي دوست و همسايه از جمله عراق، سوريه، امارات و ارمنستان و ... شاهد رونق بيشتري در زمينه گردشگري باشد.
ستاري در ادامه خاطرنشان كرد: اجراي موسيقي زنده به صورت مجاز در داخل هتلها در كانون ملي هماهنگي گردشگري مصوب شده، ولي تاكنون به واحدهاي اقامتي ابلاغ نگرديده و چنانچه به اجرا درآيد، شاهد شكوفايي بيشتري در بخش هتلداري خواهيم بود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات