معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني در آخرين ديدار جامعهي ورزش با حجتالسلام والمسلين سيد محمد خاتمي رييس جمهور از زحمات هشت سالهي ايشان تشكر و قدرداني و لوح سپاسي را به وي اهدا كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهندس محسن مهرعليزاده كه در مراسم تجليل از ورزشكاران ملي سال 84 سخن ميگفت، با تشكر از حمايتهاي رييس جمهور از ورزش و ارايهي گزارشي از فعاليتهاي انجام شده طي سالهاي گذشته اظهار كرد: اين آخرين برنامهاي است كه در آخرين روزهاي دوران پر افتخار دولت آقاي خاتمي ميزبان ايشان هستيم. خوشحاليم كه يك بار ديگر با حضور وي جامعهي ورزش مورد تشويق قرار ميگيرد. من از طرف جامعهي ورزش به پاس هشت سال تلاش بيشائبهي آقاي خاتمي و از دقت، تلاش، ممارست و شخصيت ايشان صميمانه تشكر ميكنم كه اگر حمايت وي نبود امروز اين همه توسعه در همهي جوانب را نداشتيم.
وي در توضيح فعاليتهاي انجام شده طي سالهاي حضور در سازمان تربيت بدني گفت: هم اكنون سه سال و نه ماه از دوران رياست من در سازمان تربيت بدني ميگذرد و از نزديك در جريان حمايت رييس جمهور قرار دارم؛ ايشان به حق آنچه خواستهايم و نخواستهايم را در اختيار ما قرار دادند. وي در طول همهي اين سالها ما را مورد تفقد خود قرار داد و بزرگترين خواستهاي كه از من داشت نظام جامع تربيت بدني و ورزش را با حضور اساتيد دانشگاهها، صاحب نظران و ... تدوين كرديم. سند راهبردي نظام جامع تربيت بدني و ورزش به عنوان اولين سند در دستگاههاي دولتي تصويب شد و هماكنون نزديك به دو سال از برنامهريزي انجام شده، آمادهي اجراي آن هستيم.
مهرعليزاده ادامه داد: بيترديد انعكاس يافتههاي نظام جامع تربيت بدني و ورزش را در برنامهي پنج سالهي چهارم دولت خواهيم ديد كه به صورت قانون درآمد و طي سالهاي آينده ما با مشكلات جانبي مواجه نخواهيم بود. فرازهايي از اين قانون را ميتوان در اختصاص يك درصد از درآمد توليد ناخالص سازمانهاي دولتي به بخش ورزش ديد. بدون هيچ شك و ترديدي اختصاص اين اعتبار موجب تعالي ورزش خواهد شد.
رييس سازمان تربيت بدني با اشاره به حاكم شدن ديدگاه علمي در عرصهي ورزش خاطرنشان كرد: از بركات دوران پنج سالهي دولت خاتمي داشتن نگاه علمي به ورزش بود؛ به طوري كه ما هماكنون در موفقيت بسياري از رشتههاي ورزشي شاهد اين امر هستيم. ما در رشتههاي تيمي فوتبال، بسكتبال، هندبال و واليبال به مسابقات جام جهاني راه پيدا كرديم كه اين همه ناشي از نگاه علمي به ورزش است. اما از روزي كه به ورزش وارد شدم جماعت ورزشي همه ميگفتند ما در رشتههاي انفرادي موفق هستيم و در رشتههاي تيمي عملكرد خوبي نداريم. من هرگز نميخواستم اين تهمت ناروا به ايرانيان زده شود. جامعهي ايران با تمدن ديرينهي خود نميتوانست چنين مطلبي براي آن صادق باشد. بر اين اساس امروز شاهد هستيم در رشتههاي تيمي آنچنان رشد فزايندهاي يافتهايم كه در چهار رشته تيمي به راحتي وارد جام جهاني ميشويم.
در خصوص فوتبال نيز افكار عمومي دسترسي به جام جهاني را به راحتي حدس ميزد، دليل اين امر نيز داشتن نگاه علمي به ورزش بود.
به گزارش ايسنا، وي تصريح كرد: در ورزش همگاني، حضور مردم از ده درصد به شانزده درصد افزايش يافت كه در برنامهي پنج سالهي چهارم اين رقم بايد به چهل درصد برسد. بانوان نيز در ابعاد ساختاري ورزش جايگاه ويژهاي يافتند و رشد قابل توجهي پيدا كردند؛ اعتبارات آنها نسبت به سالهاي گذشته ده برابر شد و حضورشان در ميادين ورزشي به سي رشتهي ورزشي ارتقا پيدا كرد. آنها از سال 80 به بعد در آسيا و جهان 278 مدال كسب كردند.
مهرعليزاده در بخش پاياني سخنان خود و در توضيح ديگر اقدامات انجام شده طي سالهاي گذشته تشريح كرد: در ورزش روستايي نيز انجام مسابقات و ساخت و ساز فضاهاي ورزشي از تحولات بيسابقه در عرصهي ورزش است. حمايت خاتمي در بند چ تبصرهي 7 براي تقويت زيربناهاي ورزش حرفهاي از ديگر مسايل قابل توجه است؛ در طول دو سال گذشته از طريق اين بند برخي دستگاهها بيش از سه برابر اعتبارات خود را در زمينهي ورزش سرمايهگذاري كردند و شاهد اختصاص بيش از 180 ميليارد تومان به ورزش بوديم. اين ديدگاه بسيار خوبي است كه در ميان سازمانها و نهادهاي دولتي نسبت به ورزش بوجود آمد. در طول دو سال گذشته ما در هيچ رشتهاي ناكامي نداشتهايم و در تمام رشتهها حركت ما رو به جلو بوده است. مخصوصا در يك سال اخير ما هيچ گونه ناكامي در تيمهاي ورزشي نديدهايم و در مقايسه با سال گذشته وضعيتمان بسيار مثبت است. از جمله وصاياي آقاي خاتمي به ورزش حمايت از پيشكسوتان ورزشي بود كه ما به منظور آسودگي حال آنها صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان ورزشي را تاسيس كرديم. هم اكنون دو سال است كه اين صندوق ايجاد شده و حدود پنج هزار نفر از پيشكسوتان از دفترچهي تامين درماني برخوردار هستند.
انتهاي پيام
نظرات