بانواني كه در عشق به ايران چيزي كم ندارند
در ادامهي رقابتهاي مرحلهي مقدماتي جام جهاني 2006 آلمان در منطقهي آسيا، تيم ملي كشورمان در ورزشگاه آزادي به مصاف تيم ملي بحرين رفت و موفق شد در يك ديدار تماشايي و جذاب با نتيجه يك بر صفر حريف سختكوش خود را مغلوب سازد و با كسب 13 امتياز براي سومين بار پس از جامهاي جهاني 1978 آرژانتين و 1998 فرانسه به جام جهاني راه پيدا كند.
به گزارش خبرنگار «نگاهي به وبلاگها»ي ايسنا وبلاگر http://iranmehre.persianblog.com/ در خصوص حضور بانوان در بازي ايران و بحرين نوشته است: تحقق اين امر و آرزوي ديرينه ايرانيها، نبود مگر با تلاش و كوشش فراوان اعضاي تيم ملي و تشويق و دعاي بيامان ميليونها ايراني كه تيم ملي را به عنوان يكي از نخستين كشورهاي جهان به جام جهاني رساند.
شايد بتوان از حضور محمد خاتمي رييس جمهور محبوب ايران و بخشي از بانوان جامعه به عنوان شاخصترين عنصر بازي ايران و بحرين نام برد. چرا كه در اين دوره از بازيهاي تيم ملي براي نخستين بار بانوان ايراني از نزديك به تماشاي بازي قهرمانان ملي پرداختند و ثابت كردند كه در عشق به ميهن و ايران چيزي از مردان كم ندارند.
اين در حالي است كه پيش از اين ورود بانوان به استاديوم آزادي براي ديدن فوتبال ممنوع بود.
پيش از اين نيز در اوايل سال جاري خبرگزاري كيودو در گزارشي به ممنوعيت ورود بانوان به ورزشگاه آزادي پرداخته بود.
كيودو در گزارش خود آورده است: زنان ايراني براي تشويق تيمهاي محبوبشان اجازه حضور در ورزشگاه را ندارند و اين قانوني است كه پس از انقلاب 1979 در ايران به تصويب رسيد. نويسندگان ورزشي ايران دليل ممنوعيت حضور بانوان ايراني را در ورزشگاه به دليل شعارهاي ركيك در استاديوم ميدانند.
در گذشته و در زمان بازي تيم ملي ايران با ديگر كشورها زماني كه برخي زنان كشورهاي مهمان در استاديوم آزادي حضور يافته و از نزديك برخورد هواداران ايراني با تيم ملي را ميديدند با تعجب مي گفتند كه دلايل ممنوعيت حضور زنان در ورزشگاه را نميدانند! از اين گذشته اين امر در منابع خبري خارجي نيز دست مايهاي شده بود تا بحث تفاوتهاي جنسيتي و محدودسازي بانوان ايراني مطرح شود؛ اما حضور بانوان ايراني در بازي ايران و بحرين همه معادلات فوق را برهم ريخت.
چندي پيش نيز يكي از مديران سازمان تربيت بدني نبودن امكانات رفاهي براي ورزشكاران، عدم بليط فروشي مناسب براي تماشاچيان، برخورد نامناسب برخي ماموران و انتظامات با تماشاچيان، برخورد نامناسب بازيكنان، عدم قضاوت عادلانهي داوران و عدم حضور بانوان در ورزشكاران را از مهمترين عوامل ايجاد كنندهي ناهنجاري در اجتماع ياد كرده و گفته بود كه اگر راهكارهاي مناسب براي از بين بردن آنها نيانديشيم نوعي ناهنجاري اجتماعي پايدار در جامعهي ما رشد ميكند.
حال كه بانوان ايراني نيز فرصت حضور در استاديوم ها را پيدا كردهاند بايد گفت كه با توجه به نظم بازي ايران و بحرين و شادماني ميليونها ايراني انصافا كه اين ايده جامه تحقق به خود پوشيده است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات