مجيد مظفري و محسن شاه محمدي درباره سينماي پليسي
متاسفانه مجموعههاي پليسي تلويزيون الگوبرداري از فيلمهاي غربي است.
به گزارش ايسنا، مجيد مظفري بازيگر سينما و تلويزيون در گفت و گو با روابط عمومي نخستين جشنواره فيلم پليس با بيان اين مطلب افزود: بايد سعي شود تا براساس فرهنگ و سنت ايراني مجموعه پليسي بسازيم.
وي اضافه كرد: تلويزيون، هنوز در زمينه فرهنگ پليسي كاري ماندگار و موثري ارايه نكرده است و اغلب كارهاي انجام شده، ضعيف و غيرمنطقي بودهاند.
اين بازيگر سينما و تلويزيون با اشاره به ضرورت بهرهگيري از پروندههاي موجود در دادگاهها، امكانات و پتانسيل در حوزه پليسي تصريح نمود: سينما و تلويزيون ايران هنوز نتوانستهاند، دين خود را نسبت به پليس ادا كنند.
وي ادامه داد: سينماي ايران ميتوانست يك زماني با فيلمهاي پليسي دچار دگرگوني شود و فيلمهاي پليسي ميتوانستند در بن بست سينما و بحران سالنهاي سينمايي تاثيرگذار باشند، ولي عدم رويكرد متوليان به اين موضوع باعث شد تا سينماي ايران همچنان سينمايي ورشكسته باقي بماند.
مظفري با بيان اينكه در شرايط فعلي جشنوارهها باعث رشد و بالندگي فرهنگي ميگردند، اضافه كرد: برگزاري جشنواره فيلم پليس ميتواند فرصتي را فراهم سازد تا از رهگذر آن، ارزش و جايگاه پليس در جامعه مورد ارزيابي قرار گيرد و از دريچه هنر و تصوير به طور ملموس ميتوان، اهميت حضور قشر پليس در جامعه حضور قشر پليس را در جامعه دريافت.
به گفته وي، حركتهاي فرهنگي هنر زمينه ساز تبادل تجربه و انديشه ميشوند و امكان آسيب شناسي پيرامون يك موضوع را فراهم ميكنند و فضاي مناسبي براي شناسايي ظرفيت ها و توانمنديها مهيا ميسازند.
بازيگر مجموعه تلويزيوني “معما” با اشاره به ضرورت تداوم جشنوارهها و تكامل حركتهاي فرهنگي پيشنهاد كرد: اميدوارم جشنواره فيلم پليس مانند بعضي جشنوارههاي موضوعي، تجربه مقطعي نباشد و تداوم پيدا كند.
وي افزود: در سالي كه سال پاسخگويي است پليس ميتواند در قالب اين حركتها در زمينههاي مختلف جوابگو باشد.
گفتني است نخستين جشنواره فيلم پليس از نهم تا هفدهم آذرماه سال جاري در شهرهاي تهران، تبريز، رشت، مشهد، اهواز و منطقه آزاد كيش برگزار ميشود.
- ژانر پليسي در ايران بيشتر در زمينه تلويزيون فعال بوده و در سينما حركت مداومي نداشته است.
به گزارش ايسنا، محسن شاه محمدي كارگردان سريال پليسي ”تصميم نهايي“ در آستانه برگزاري نخستين جشنواره فيلم پليس با اشاره به لزوم برگزاري اين حركت فرهنگي هنري در كشور به دليل افزايش توليد و حجم بالاي آثار پليسي، عنوان كرد: انبوه توليد در حوزه فيلم و سريال پليسي ميطلبد تا فرصتي براي ارزيابي و تشويق وجود داشته باشد و برپايي جشنواره فيلم پليس نيازي بود كه احساس ميشد.
شامحمدي با بيان اينكه پليس در حوزه تلويزيون سرمايهگذاري جديتري ارايه داده است، يادآور شد: نيروي انتظامي در رسانه تلويزيون به دليل انبوه بينندگان سرمايهگذاري بيشتري داشته كه خوشبختانه در اين راستا به دليل تنوع توليد و استفاده از نيروهاي حرفهاي توانسته مخاطب را تا حدود زيادي راضي نگه دارد.
وي اضافه كرد: به دليل افزايش برخي از ناهنجاريهاي اجتماعي مجبوريم در كارهاي خود مرتب آموزشها اجتماعي بدهيم در حاليكه شايد ربطي به تعريفي كه ما از سينماي پليسي ميشناسيم نداشته باشد.به گزارش ايسنا،اين هنرمند خاطر نشان ساخت: نيروي پليس ما نيز، در راستاي كاهش جرم و جنايت اقدام به سرمايهگذاري كرد و نه به دليل تبليغ خود و اين خود باعث خلق آثاري شده است كه آن را از ديگر كشورها متمايز ساخته است.
به اعتقاد وي، تلويزيون با توجه به اهميت موضوع توانسته از نظر كيفيت و محتوا كنترل موثري در خلق اثار پليسي داشته باشد مضافا اينكه با بالارفتن كيفيت توليد بهترين زمانهاي پخش را نيز در اختيار اين گونه اثار قرار دهد
گفتني است نخستين جشنواره فيلم پليس از نهم تا هفدهم آذرماه سال جاري در شهرهاي تهران، تبريز، رشت، مشهد، اهواز و منطقه آزاد كيش برگزار ميشود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات