محمد عطريانفر: اطلاعرساني در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري بايد با هدف عرضهي رخدادها و برنامههاي آينده انجام شود
جلسهي معارفهي محمد عطريانفر به عنوان معاون امور فرهنگي و ارتباطات سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، امروز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در اين جلسه كه با حضور حسين مرعشي ـ رييس سازمان ـ و مسؤولان بخشهاي مختلف زيرمجموعهي معاونت امور فرهنگي و ارتباطات در محل سازمان ميراث فرهنگي كشور برگزار شد، بحثهايي دربارهي اهداف و برنامههاي اين معاونت مطرح و عطريانفر رسماً معاون سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري شد.
عطريانفر كه در سال 1372 در وزارت كشور مسؤوليت دولتي داشت و پس از آن رياست شوراي شهر تهران و مدير مسؤولي روزنامهي همشهري را نيز عهدهدار بود، در گفتوگو با خبرنگار ميراث فرهنگي ايسنا در حاشيهي اين مراسم اظهار داشت: اين معاونت از چهار اداره كل فرهنگي، اطلاعرساني و ارتباطات، آموزش و موزهها تشكيل شده است كه نيروهاي اين بخشها در جلسهي امروز حاضر بودند و به صورت مقدماتي دربارهي چشمانداز كار، برنامههاي پيش رو و ضرورت هدايت سازمان به سمت مديريت واحدي كه در قالب ادغام دو سازمان بزرگ ميراث فرهنگي و گردشگري باشد، گفت و گو كرديم. البته نيروهاي اين چهار حوزه به شكل خام در جلسه حضور داشتند كه در سازماندهي جديد جايگاه آنان تعريف ميشود. به علاوه، مديران موزههاي مختلف نيز در اين نشست حاضر بودند.
وي دربارهي نحوهي اطلاعرساني از سوي سازمان ميراث فرهنگي و تمركز آن در يك بخش، توضيح داد: گاهي اطلاعرساني با هدف عرضهي آنچه كه اتفاق افتاده است و گاهي در مقام طرح منويات و برنامههاي آيندهي سازمان، انجام ميشود كه ما بايد تلفيقي از اين دو هدف را بهوجود آورديم. اهميت اطلاعرساني در اين است كه شما ابتدا واقعيتهايي را متبلور و سپس اطلاعرساني و در عين حال برنامههاي آيندهي خود را اعلام كنيد. البته اگر در اطلاعرساني سازمان پيشين پراكندگي بوده است، بايد رفع شود؛ ولي صرف كمي اطلاعرساني عيب نيست؛ چون مديران ميخواستند ابتدا كاري را عرضه و سپس دربارهي آن اطلاعرساني كنند.
وي تاكيد كرد: ما بايد نسبت به برنامهها و چشماندازهاي آيندهي خود تصوير روشني داشته باشيم و متناسب با آن گام برداريم كه اين امر ما را درگير مسؤوليت مضاعفي ميكند تا بتوانيم به اهداف مشخص شده برسيم.
عطريانفر همچنين از بخش هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري بازديد كرد و با توضيحات احمد محيط طباطبايي - معاون معرفي و آموزش سازمان پيشين ميراث فرهنگي و گردشگري - با فعاليتهاي اين بخش آشنا شد. او جلساتي نيز با سيدمحمد بهشتي - رييس پژوهشگاه ميراث فرهنگي و گردشگري - و محمد دوايي - معاون برنامهريزي و مديريت سازمان جديد - داشت كه به گفتهي خودش اين جلسات بيشتر دوستانه بود؛ تا كاري.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات