اعضاي هيات علمي و هنري دوسالانه هشتم سفال و سراميك انتخاب شدند هنرمندان سفالگر خواستند كه دوسالانه در موزه هنرهاي معاصر تهران برگزار شود
عصر روز گذشته جمعي از سفالگران و اعضاي هيات مؤسسين انجمن سفالگران ايران با هدف شفاف شدن و اطلاع يافتن همه سفالگران از مسائلي كه در جريان بينال هشتم پيش آمده است، در موزه هنرهاي معاصر تهران گرد هم آمدند تا با انتخاب هيات علمي و هنري بينال هشتم ـ با راي اكثريت ـ بهترين راه را براي پيشبرد مسائل مربوط به سفال در پيش گرفته و سرنوشت دوسالانه هشتم را روشن كنند.
در اين نشست هيات مؤسس انجمن سراميك ايران ـ منيژه آرمين، فريده تطهيري مقدم و جعفر نجيبي ـ جهت نظارت بر جريان شمارش آرا و اجراي برنامه در جايگاه قرار گرفته و در جريان نشست سخنراني كردند.
عربعلي شروه ـ مترجم آثار هنري ـ كه مرشد سالهاي دور سفالگري نيز خوانده ميشود در سخناني كوتاه وجود انجمن را براي هر رشته هنري ضروري دانست و تاكيد كرد: براي پيشرفت سفالگري و تاثير آن بر سفالگري در سراسر كشور به تشكيل انجمني نياز است كه اقدام به فعاليتهايي نظير انتشار نشريه تخصصي، بررسي علمي اين هنر و حرفه كرده؛ تا آنچه به عنوان هنر باستاني در كشور وجود دارد حفظ شده و زنده نگهداشته شود.
وي سپس به نداشتن و نبود ارتباط بين آنچه كه در سفال و سراميكسازي لالهجين همدان با مركز روي ميدهد اشاره كرد و گفت سفالسازي شمال درياچه اروميه، نطنز و ... رو به نابودي است.
در ادامه دريانور ذوالفقاري درباره ريان به ثبت رساندن انجمن سراميك ايران و نشستهاي تشكيل شده در جمع سراميككاران از سال 1378 در فرهنگسراها و موزه هنرهاي معاصر، سخن گفت.
وي خبر داد: مراحل قانوني ثبت انجمن سفال و سراميك ايران به پايان رسيده و تا يك ماه آينده، در فراخوان و مجمعي عمومي هيات رييسه آن انتخاب خواهد شد.
وي نشست امروز را محكي براي تشكيل انجمن دانست و اطمينان داد در صورت تشكيل انجمن سفال و سراميك ايران، مسائل و مشكلات مربوط به بينال به انجمن سپرده ميشود.
در ادامه بهزاد اژدري گزارشي از آنچه طي چند ماه گذشته در مورد هشتمين بينال سفالگران معاصر ايران، مسائل و موضوعات مربوطه روي داده است، ارايه كرد.
به گزارش ايسنا در گزارشي كه خوانده شد به كليه نشستها، بحث و نظرهاي مطرح شده و تصميمگيريهاي صورت گرفته جزء به جزء اشاره شد.
در ادامه منيژه آرمين نامه تنظيمشده ازسوي هنرمندان سفال و سراميك ايران را خواند. در نامه ياد شده هنرمدان سفالگر از رييس مركز هنرهاي تجسمي خواستند تا شرايط برپايي دوسالانه سفال و سراميك را در موزه هنرهاي معاصر تهران فراهم آورد.
هنرمندان سيستم مناسب امنيتي، كثرت بازديدكننده داخلي و خارجي، استفاده از تجربه هنرمندان سفالگر كه عموما در تهران يا در نزديكي اين شهر به سر ميبرند و نيز تجمع اغلب دانشكدهها و مراكز هنري را بهعنوان ادلههاي اين درخواست عنوان كردند.
نامه دست به دست چرخيد و امضاي حاضران جلسه كه تمامي صندليهاي سالن سينماتك را اشغال كرده بودند، پاي آن نشست.
در پايان 18 نفر از حاضران در نشست، آمادگي خود را براي شركت در انتخابات هيات علمي و هنري بينال هشتم اعلام كردند؛ تا حاضران از ميان آنان به نه نفر راي دهند.
دهنمكي ، مرضيه قرهداغي، جعفر نجيبي، واثق ملكي، فريده تطهيري مقدم، مجيد فداييان، منيژه آرمين، پروين حيدرينسب، بهزاد اژدي، كيوان فخري، دريانور ذوالفقاري، كاميار روحاني، خسرو بهآيين، فرتاش فريبرز، مريم سالور، علي عليشاه، و سيروس و پرنديس طيار شركتكنندگان در اين انتخابات بودند كه از ميان آنان منيژه آرمين، بهزاد اژدري، دريانور ذوالفقاري، كيوان فخري، مريم سالور، جعفر نجيبي و مجيد فداييان، اعضاي اصلي و تطهيريمقدم، دهنمكي و مرضيه قرهداغي اعضاي عليالبدل انتخاب شدند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات