/ گفتوگو/ بابايي: انحصارطلبي منجر به زيرزميني شدن فعاليتها ميشود متوليان: انحصارطلبي تلاش گروه يا جناحي خاص براي حاكم كردن سلايق و تفكرات خود است
بابايي گفت: انحصارطلبي يك گروه، اعم از اكثريت و يا اقليت كه درصدد حاكم كردن قدرت خود در كليهي مسايل باشد و به حذف ديگر گروهها اقدام كند، منجر به سركوبي تفكرات در داخل جامعه و دروني و زيرزميني شدن فعاليتها ميشود.
سعيد بابايي، عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي دانشگاه تهران و علوم پزشكي در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران افزود: در يك جامعهي دموكراسي، اكثريت، نظرات و وجود اقليت را به رسميت ميشناسد. اما در حال حاضر، شاهد هستيم كه اقليت درون جامعه سعي دارند مسايلي خلاف واقع را بر جامعه تحميل كنند.
وي با «تراژدي غمگين» ناميدن اين واقعيت افزود: انحصارطلبي زماني حاكم ميشود كه هر كس عقيدهي خود را وحي منزل بداند و سخن خلاف آن را برخلاف دين و شريعت بپندارد و درصدد تحميل عقايد خود بر جامعه باشد.
همچنين ابراهيم متوليان مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه تهران و علوم پزشكي در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: انحصارطلبي تلاش گروه يا جناحي خاص براي حاكم كردن سلايق و تفكرات خود است. با به عرصه آمدن انحصارگرايي، مردمگرايي، توجه به خواست مردم و شايستهسالاري به حاشيه خواهد رفت. از سويي نبايد مقيد بودن به قانون و قانونمداري را مرادف با انحصار طلبي تلقي كرد .قانونمداري شعار نجاتبخشي براي جامعه كنوني ماست. متاسفانه برخي جناحها، در برخورد خود با مشكلات به تفسير قانون ميپردازند كه از نظر من اين تفسير، خود نوعي انحصارطلبي محسوب ميشود.
وي با توضيح اين نكته كه مفسر قانون در آن مشخص شده و هر جناحي نبايد به اين تفسير اقدام كند، اظهار داشت: بخش ها و طيف هايي از تمام گروههاي موجود، در حال حاضر داراي تفكرات انحصارطلب هستند.
وي راه جلوگيري از انحصارطلبي را تاسي همگان بر قانون دانست.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات