مسوول سبك “ انشين ” كاراته در گفتوگو با ايسنا: تيم ملي كاراته را بايد تيم پولدارها ناميد
مسوول سبك انشين كاراته گفت: با مشكلات مالي متعددي دست به گريبان هستيم و تمامي اعزامهاي ملي برون مرزي با هزينهي ورزشكاران صورت ميگيرد و در حقيقت تيم ملي را بايد تيم ملي كاراته پولدارها ناميد چون بهترين بازيكن در صورت عدم توانايي مالي امكان حضور در بازيها را ندارد.
حميد سلطاني در گفتوگو با خبرنگار رزمي ايسنا افزود: البته در جلسات متعدد اين مساله مطرح شده و فدراسيون نيز، همواره كمبود بودجهي مالي خود را عنوان ميكند، ولي همين بودجهي محدود نيز صرف سبكهاي كنترلي ميشود.
وي در خصوص مسايل فني انشين كاراته اظهار داشت: «انشين» به معناي دايره بسته است و در سال 1988 توسط «كانچو نوميا»، در ژاپن ابداع شد كه در حقيقت جزء سبكهاي آزاد كاراته محسوب ميشود.
سلطاني افزود: در اين سبك بيشتر سعي ميشود تا از جابجايي (ساباكي) در مقايسه با مبارزات رو در رو استفاده شود و از طرفي بخشي از تكنيكهاي جودو و كاتاهاي كاربردي و غير كلاسيك، در اين سبك كار ميشود.
وي با اشاره به برنامههاي سال 81، سبك انشين كاراته گفت: دو دوره كلاس داوري درجه 2 و 3 و دو دوره كلاس مربگيري درجه 3 در طول امسال برگزار خواهند شد.
مربي بينالمللي انشين كاراته در مورد مشكلات سبكهاي آزاد، عنوان كرد: سياست فدراسيون كاراته، رسيدگي به سبكهاي كنترلي است و اين مساله قابل بحث است، چون بيش از نيمي از سبكهاي كاراته، كنترلي نيستند و از طرفي تيم ملي نيز فقط در قالب سبكهاي كنترلي شكل ميگيرد.
وي با اشاره به نياز جدي به تشكيل كميته فني سبكهاي آزاد، افزود: از آنجا كه سبكهاي آزاد، هر يك به فعاليت خود مشغول هستند، لذا فدراسيون دليلي براي تشكيل كميتهي فني نميبيند، گرچه به نظر ميرسد، كميته فني سبكهاي كنترلي هم، كارآيي كافي را ندارند، البته با همهي اين مسايل، ما پيگيريهاي لازم را انجام خواهيم داد.
مسوول سبك انشين كاراته در پايان با اشاره به اينكه در سال جاري، مجوز فعاليت بانوان در اين سبك، صادر شده است، گفت: نظر انجمن ورزشهاي رزمي بانوان اين است كه، آموزش بانوان، دقيقا براساس قوانين سازمان جهاني باشد تا در صورت حضور احتمالي در مسابقات جهاني، مشكلي ايجاد نشود.
شايان ذكر است كه سبك انشين كاراته در سال 73 وارد ايران شد و در سال 76، جزء سبكهاي رسمي كاراته قرار گرفت. در حال حاضر نيز حدود 70 مربي در اين سبك مشغول به فعاليت هستند و در سطح جهاني نيز ژاپن و آمريكا، از كشورهاي صاحب نام اين رشته رزمي، محسوب ميشوند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات