• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404010703251
  • خبرنگار : 71649

شهردار تهران عنوان کرد

احیای ظرفیت‌ها در مناطق پایتخت/ ایجاد نقاط تفریحی در شن‌چاله‌های جنوب تهران

احیای ظرفیت‌ها در مناطق پایتخت/ ایجاد نقاط تفریحی در شن‌چاله‌های جنوب تهران

شهردار تهران گفت: ۸۵ هکتار شن چاله‌ در سطح پایتخت وجود دارد که این تهدید بالایی است اما می‌توان ظرفیت و فرصت بی نظیری در آن خلق و یک نقطه تفریحی را در آن ایجاد کرد.

به گزارش ایسنا، زاکانی در حاشیه بازدید از باغ راه حضرت زهرا (س) و ارزیابی از رویداد «مهمونی شهر» اظهار کرد: این مجموعه دو منطقه جنوبی ۱۷ و ۱۸ را در برمی‌گیرد. تنوع فعالیت‌ها در این مکان امکان خدمت به مردم و یک نقطه کانونی را در ایجاد کرده است؛ طرح ها و پروژه‌های دیگری هم وجود دارد که توسعه خدمات و ظرفیت ها را در کل شهر ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: ما به دنبال توزیع عدالت محور هستیم. سال گذشته برآوردی داشتیم بین فعالیت‌ها و تلاش‌هایی که درباره کاردکرهای بخش های‌شمالی و جنوبی شهر که براساس آن ۳۶ درصد از افتتاحیه‌ها در شهر در شمال خط انقلاب و ۶۴ درصد مربوط به جنوب خط انقلاب بود. این به معنی این نیست که شمال شهر را فراموش کنیم اما شرایط جنوب شهر طوری است که نیازهای بیشتری دارد. شاهد اتفاقاتی مانند پروژه‌های اتوبان یادگار امام، بروجردی، شوشتری و تقاطع‌های اصلاحی در شهر هستیم که بخش عمده ای  از آن‌ها در جنوب شهر واقع شده است.

زاکانی در پاسخ به وضعیت شن چاله‌های منطقه ۱۸ عنوان کرد: یکی از موضوعاتی  که درباره آن جلساتی داشتیم احیای ظرفیت‌ها در مناطق بود که شن چاله‌ها یکی از این ظرفیت‌ها بود. ما ۸۵ هکتار شن چاله‌ داریم که این تهدید بالایی است اما می‌توان ظرفیت و فرصت بی نظیری در آن خلق و یک نقطه تفریحی را در آن ایجاد کرد. سازمان نوسازی کارها را دنبال می‌کند و درباره تملک شن چاله‌ها تفاهم‌هایی را انجام دادیم و امیدواریم زودتر کار این پروژه شروع شود.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۰۸ ۱۲:۰۳

لطفابه زیباسازی حاشیه تهران ازجمله جادهای خاکی وجمع اوری زباله های صنعتی منطقه 18وچهاردانگه مرتضی گردوخلازیروحاشیه بزرگراه ازادگان غرب وشرق مهدوی کنی روزیباسازی کنیدبالاخره برای زیباسازی خوبه ازدرختان پالم استفاده بشه تاظاهرشیک بخودش بگیره.کلازیباکاری بشه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۰۸ ۱۹:۵۰

ما که از شهرداری چهاردانگه چیزی به اون صورت ندیدیم مگه اینکه شهرداری تهران بیاد ی کاری کنه