• یکشنبه / ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404011004594
  • منبع : نمایندگی مازندران

فرماندار ساری:

احیای آب‌بندان‌های ساری نیازمند اعتبارات ملی است

احیای آب‌بندان‌های ساری نیازمند اعتبارات ملی است

ایسنا/مازندران فرماندار ساری با بیان اینکه آب‌بندان‌های ساری نیازمند اختصاص اعتبارات ملی برای لایروبی و احیای این منابع آبی، یک ضرورت اساسی است، تصریح کرد: اگر این اقدام به‌درستی انجام شود، حجم قابل‌توجهی از نیاز آبی شهرستان تأمین خواهد شد.

محمدعلی نوبخت یکشنبه ۱۰ فروردین در جلسه ساماندهی آب‌بندان‌های شهرستان ساری با اشاره به ضرورت مشخص شدن نقشه دقیق آب‌بندان‌های شهرستان و تعیین ظرفیت‌های هرکدام، اظهار کرد: با داشتن یک برنامه جامع، امکان تخصیص بهینه منابع و ارائه تسهیلات ویژه به سرمایه‌گذاران بخش آب‌بندان فراهم خواهد شد. هدف ما این است که این ظرفیت‌ها به بهترین شکل مدیریت شده و در جهت توسعه پایدار شهرستان به کار گرفته شوند.

وی با بیان اینکه شهرستان ساری دارای ۱۰۶ قطعه آب‌بندان به مساحت ۳۲۰۰ هکتار است، افزود: در صورت لایروبی و بهسازی اصولی این آب‌بندان‌ها، میزان آب ذخیره‌شده در آن‌ها معادل ظرفیت سد شهید رجایی خواهد بود.

 این مسئول با اشاره به اهمیت مدیریت منابع آبی در شرایط کم‌آبی و تغییرات اقلیمی، تأکید کرد: شناسایی ظرفیت‌ها، احیا و بهسازی آب‌بندان‌ها باید در اولویت برنامه‌های شهرستان قرار گیرد. با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و مدیریت صحیح، می‌توان از این منابع به‌عنوان یک راهکار اساسی در مواجهه با بحران کم‌آبی استفاده کرد.

احیای آب‌بندان‌های ساری نیازمند اعتبارات ملی است

بهره‌برداری اصولی از آب‌بندان‌ها

نوبخت با بیان اینکه در راستای تحقق شعار سال مبنی بر سرمایه‌گذاری برای تولید، بهره‌برداری اصولی از آب‌بندان‌های شهرستان ساری به‌عنوان یکی از منابع مهم اقتصادی و زیست‌محیطی در دستور کار قرار گرفته است، گفت: آب‌بندان‌ها نه‌تنها به‌عنوان ذخایر استراتژیک آبی برای کشاورزی و تأمین آب موردنیاز شهرستان اهمیت دارند، بلکه می‌توانند به بستری مناسب برای توسعه سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف و کشاورزی مدرن تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شهرستان برای افزایش بهره‌وری آب‌بندان‌ها، توسعه آبزی‌پروری است، افزود: پرورش ماهی در قفس در آب‌بندان‌ها می‌تواند به افزایش تولید و اشتغال‌زایی در حوزه شیلات کمک کند. همچنین، توسعه کشت گیاهان آبزی علاوه بر حفظ محیط‌زیست، می‌تواند به افزایش درآمد جوامع محلی منجر شود.

ظرفیت مغفول مانده آب‌بندان‌ها

فرماندار ساری با اشاره به ظرفیت‌های مغفول‌مانده آب‌بندان‌ها در بخش کشاورزی گفت: رسوبات و لجن آب‌بندان‌ها دارای مواد مغذی فراوانی است که می‌توان از آن‌ها برای تولید کود ارگانیک استفاده کرد. این اقدام می‌تواند هم به کاهش هزینه‌های کشاورزان کمک کند و هم گامی مؤثر در جهت کشاورزی پایدار باشد.

احیای آب‌بندان‌های ساری نیازمند اعتبارات ملی است

نوبخت در پایان با تأکید بر ظرفیت‌های گردشگری آب‌بندان‌ها، گفت: باید از این منابع برای برگزاری مسابقات ورزش‌های آبی، ایجاد مجموعه‌های گردشگری علمی، ساخت هتل‌های بوم‌گردی و اقامتگاه‌های سنتی بهره گرفت. این اقدامات، علاوه بر رونق اقتصادی، می‌تواند موجب ایجاد اشتغال و جذب گردشگران داخلی و خارجی به مرکز استان شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha