یونس احمدی در خصوص طرح تشدید نظارت بر بهداشت عمومی و فرآوردههای خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان وعید نوروز اظهار کرد: از ابتدای شروع طرح در تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ با فعالیت ۲۰ اکیپ در سطح استان، نظارت بر بهداشت عمومی و فرآوردههای خام دامی در مراکز تولید، توزیع و عرضه انجام گرفته و تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ این روند ادامه دارد.
وی افزود: بازدید مستمر از مراکز توزیع و عرضه در استان ایلام ۳ هزار ۹۳ مورد بوده است که ۱۸۲ مورد تذکر بهداشتی به مراکزی که موارد بهداشتی را کاملاً رعایت نکرده بودند داده شده همچنین ۴۱ مورد نمونهبرداری جهت انجام آزمایشات مورد نیاز انجام شد و میزان ۳ هزار ۵۷۵ کیلوگرم فرآورده خام دامی ( گوشت قرمز و سفید) ضبط و معدوم شده است، در این طرح ۱۵ مورد معرفی افراد متخلف به مراجع ذیصلاح قضایی صورت گرفته است.
احمدی در رابطه با بازدید از کشتارگاهها از ابتدای شروع طرح تا ۲۵ اسفند گفت: تعداد ۶۸۴ رأس دام سبک ( گوسفند و بز ) کشتار شده که مورد بازدید قرارگرفته و برای ۱۲۸ هزار ۲۷۵ کیلوگرم از گوشت آنها اجازه مصرف صادر شده است.
مدیرکل دامپزشکی ادامه داد: همچنین تعداد ۷۹ رأس دام سنگین نیز در کشتارگاه های استان کشتار شده که مورد بازدید و اجازه مصرف برای ۱۴ هزار و ۹۳۱ کیلوگرم گوشت گاو و گوساله صادر شده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام، وی گفت: در کشتارگاه های طیور استان نیز تعداد ۸۶ هزار و ۸۱۰ قطعه طیور به وزن ۱۹۸ هزار ۵۰۲ کیلوگرم کشتار و مورد بازدید قرار گرفته است.
انتهای پیام
نظرات