• چهارشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403122115176
  • خبرنگار : 71468

رحیمی: حضورم در تکواندو، مشکلی برای سرپرستی کاروان ناگویا ندارد/ با ساعی هماهنگم

رحیمی: حضورم در تکواندو، مشکلی برای سرپرستی کاروان ناگویا ندارد/ با ساعی هماهنگم

سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: حضورم در تکواندو مشکلی برای کار سرپرستی کاروان بازی‌های آسیایی ندارد و هماهنگی با هادی ساعی وجود دارد.

اصغر رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی انتخاب خود به عنوان سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا بیان کرد: من آخرین بار سرپرست کاروان ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی قونیه بودم پس از اینکه اسطوره‌ای به نام هادی ساعی رییس فدراسیون تکواندو شد، از من خواست در کنارش باشم و من هم یک سال مدیر فنی بودم و سپس به عنوان دبیرکل انتخاب شدم و با هماهنگی آقای خسروی وفا به فدراسیون تکواندو مامور شدم. الان هم در فدراسیون هستم و هیچ مشکلی هم برای کار سرپرستی کاروان پیش نخواهد آمد.

او ادامه داد: طبق اساسنامه، سرپرست کاروان باید ۱۸ ماه قبل از رویداد انتخاب شود و این کار هم انجام شد. به من کاری سپرده شود سعی می‌کنم به جدیت آن را شروع و دنبال کنم. فدراسیون‌ها، اصحاب رسانه، مسئولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش همه کمک کنیم و دست به دست هم دهیم تا کاروان ایران ابتدا به سلامت برود و برگردد و سپس نتایج بهتری نسبت به دوره قبل به دست آوریم.
البته نتایج کاروان بیشتر به عملکرد فدراسیون‌ها بر می‌گردد و ما هم هر کمکی که لازم باشد تا به مدال آوری منجر شود حتما انجام خواهیم داد تا بهترین اتفاقات رخ دهد.

دبیر فدراسیون تکواندو در پاسخ به این پرسش که هادی ساعی با او همکاری خواهد کرد تا بتواند وقت بیشتری را برای بازی‌های آسیایی ناگویا بگذارد؟ تصریح کرد: بله قطعا همین است. هماهنگی صورت گرفته است. فدراسیون تکواندو، روزهای سختی را گذراند اما الان نگاه سیستمی در آن حاکم شده است و همه بخش‌های فدراسیون کارش را به خوبی دنبال می‌کنند. ما برنامه المپیک ۲۰۲۸ را هم بعد از المپیک پاریس نوشتیم و حتی اجرای آن را هم آغاز کرده‌ایم. حضورم در  هیچ منافاتی ندارد وحالا باید وقت بیشتری بگذارم. الان بیشتر باید روی مطالعه فدراسیون‌ها و شرایط موجود کار کنیم چون دستور العمل بازی‌ها و دفترچه فنی نیامده است و به محض ارسال دستور العمل‌ها، جلسات خود را با فدراسیون‌ها آغاز خواهیم کرد.

رحیمی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه فکر می‌کند کارهای بازی‌های آسیایی عقب است یا خیر؟ گفت: هیچ کاری عقب نیست و اینکه ۱۸ ماه قبل از بازی‌ها سرپرست‌ها تعیین می‌شوند به این دلیل است که هیچ کاری عقب نماند و ما هم کار را با جدیت دنبال می‌کنیم.

او در مورد تجربه زیادی که در  سرپرستی کاروان ایران در رویدادهای مختلف دارد،  تاکید کرد: من سرپرست المپیک ریو، المپیک جوانان و دو دوره بازی‌های ساحلی و بازی‌های داخل سالن آسیا بودم و حدود ۱۸ بار سرپرست و معاون کاروان بودم با این حال باز هم کار را جدی می‌دانم. کاروان بازی‌های آسیایی بزرگ است و سعی می‌کنم جواب اعتمادی که به من شده است را به خوبی پاسخ بدهم تا انشاالله اتفاق خاصی رخ ندهد.

رحیمی در مورد تعیین تیم سرپرستی خود نیز گفت: من معمولا تیم سرپرستی را محدود می‌بندم و حتی به برخی افراد تیم دو، سه وظیفه محول می‌کنم تا  در بازی‌ها کارت‌ها را بیشتر به فدراسیون‌ها بدهم. در مورد تعیین تیم سرپرستی هم با نظر آقایان خسروی وفا و علی‌نژاد تیم را می‌بندیم و کار را شروع می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha