• دوشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403122014087
  • خبرنگار : 71468

ورزشگاه جدید تهران منتفی شد؟

ورزشگاه جدید تهران منتفی شد؟

معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: ساخت ورزشگاه جدید در تهران را وزیر ورزش دنبال می‌کند اما به خاطر بحث تامین اعتبار راکد شده است.

به گزارش ایسنا، محمدشروین اسبقیان معاون وزیر ورزش در حاشیه مراسم درختکاری درباره‌ی نبود زمین گلف استاندارد در ایران گفت: توسعه زیرساخت‌ها یکی از اهم مواردی است که با توجه به تخصص دنیامالی در دو حوزه ورزش و عمران، قطعاً یک رویکرد دیگر را تجربه می‌کنیم. قطعا با پیگیری‌های عزیزی رییس فدراسیون گلف، برنامه‌هایی برای زمین این رشته مدنظر قرار گرفته که عزیزی خودش در این باره توضیح می‌دهد. یکی از این برنامه‌ها استانداردسازی فضاهای ورزش برای همه رشته‌ها البته با اولویت‌بندی است و گلف هم نمی‌تواند دور از این رشته‌ها باشد.

معاون قهرمانی وزارت ورزش درباره‌ی صحبت‌های زاکانی شهردار تهران مبنی بر ایجاد چهار استادیوم فوتبال در تهران و اینکه علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان هم عنوان کرده که این مسئله در آمایش سرزمینی پیش‌بینی شده است، گفت: در مورد آمایش سرزمینی باید بگویم که کارهای مطالعاتی‌اش تا پایان امسال انجام شده است. همچنین نقطه‌یابی اماکن ورزشی انجام شده و به زودی رونمایی می‌شود. این آمایش سرزمینی کار بسیار ارزشمندی است که با تلاش همکاران در وزارت و استان‌های مختلف انجام شد. در یکی از شهرها ورزشگاه 25 هزار نفری ساخته شده که تیم لیگ برتری و اصلاً فوتبال ندارد. این همان آمایش سرزمینی است که چنین مواردی را آسیب‌شناسی می‌کند تا بدانیم مکان‌ها را برای چه و در کجا بسازیم. با رونمایی از طرح آمایش سرزمینی، هم استانداردها رعایت شده و هم توسعه زیرساخت‌ها هدفمند می‌شود.

اسبقیان درباره ورزشگاهی که قرار بود در دوره مرحوم رئیسی در تهران ساخته شود و زاکانی شهردار تهران هم گفت که در دستور کار قرار دارد، تاکید کرد: اگر زاکانی گفته، عمل می‌کند. شهرداری در طی سال‌های گذشته نسبت به موضوعات زیرساخت‌ها در ورزش اهتمام داشته و امیدواریم این با عنایت زاکانی انجام شود. هر چقدر سرانه ورزشی توسعه پیدا کند، ورزشکاران و مردم در آن به فعالیت می‌پردازند.

او در پاسخ به این پرسش که آیا پروژه ورزشگاه جدید تهران منتفی شد؟ گفت: این موضوع را آقای دنیامالی دنبال می‌کند. باید در نهایت برای ادامه کار آن تصمیم‌گیری شود. بالاخره برای تامین اعتبارش در آن زمان بحث‌هایی بود که با توجه به اتفاقاتی که رخ داد، فعلا راکد شده است. یکی از آن مباحث، بحث تهاتر نفت بود. آن چیزی که مسلم است، نسبت به توسعه زیرساخت‌ها با توجه به سبقه وزیر که در توسعه فضاهای ورزشی اتفاق خوبی رقم زد، او بی‌تفاوت به این موضوع نیست، اما باید تصمیم‌گیری در سطح بالا اتفاق بیفتد و امیدوارم اتفاقات خوبی بیفتد. دولت از وزیر کشور حمایت خوبی داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha