• یکشنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403121913363
  • خبرنگار : 50534

اجرای برنامه «هفت مجلس» در زنجان

اجرای برنامه «هفت مجلس» در زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: مردمی‌سازی از رویکردهای مهم وزارت ارشاد و فرهنگ است. 

جعفر محمدی امروز (یکشنبه، ۱۹ اسفند) در نشستی خبری با اشاره به برگزاری برنامه هفت مجلس تا ۲۴ اسفند از ساعت ۲۰ در فرهنگ‌سرای امام خمینی (ره) اظهار کرد: این برنامه ذیل طرح «زندگی با آیه‌ها» با رنگ بوی فرهنگ و هنری است که از ۱۸ اسفند آغاز به کار کرده است.

وی یا بیان اینکه هفت مجلس یک برنامه ترکیبی است، افزود: این برنامه شامل سخنرانی مذهبی، فرهنگی و هنری، نیایش خوانی، اجرای نمایش، شعرخوانی، برگزاری نمایشگاه تجسمی با حضور ۲۰ هنرمند در گالری فرهنگسرا، خلق آثار و هنرنمایی سه خوشنویس زنجانی در قالب طرح زندگی با آیه ها و برپایی موکب فرهنگی و پذیرایی است. 

محمدی با اشاره به اینکه کانون های مساجد همراه و بازوی اجرایی ما، بخصوص در فعالیت فرهنگی هستند، ادامه داد: کانون‌های مساجد به عنوان گسترده‌ترین شبکه اجتماعی در دورافتاده‌ترین روستاها نیز تاسیس شده‌اند و می‌توان از ظرفیت این مراکز برای فعالیت‌ها استفاده کرد.

وی با  اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت روستاها و نقاط محروم و همچنین برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری در آن مناطق، خاطرنشان کرد: کانون مساجد مصداق مشارکت مردمی به عبارتی مردمی‌سازی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha