• جمعه / ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۱۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403121711980
  • خبرنگار : 71933

با وجود محدودیت‌های رژیم صهیونیستی

حدود ۹۰ هزار فلسطینی نخستین نماز جمعه ماه رمضان را در مسجدالاقصی اقامه کردند

حدود ۹۰ هزار فلسطینی نخستین نماز جمعه ماه رمضان را در مسجدالاقصی اقامه کردند

مدیرکل اداره اوقاف اسلامی قدس گفت که حدود ۹۰ هزار نمازگزار، نخستین نماز جمعه ماه رمضان را در مسجدالاقصی اقامه کردند.

به گزارش ایسنا، حدود ۹۰ هزار فلسطینی، نخستین نماز جمعه ماه مبارک رمضان را در مسجدالاقصی اقامه کردند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی محدودیت‌های شدیدی را در قدس برای رسیدن به مسجدالاقصی اعمال کرده است.

«عزام الخطیب»، مدیرکل اداره اوقاف اسلامی قدس گفت که حدود ۹۰ هزار نمازگزار، نماز جمعه را در مسجدالاقصی اقامه کردند.

نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی در اطراف مسجد الاقصی و محله قدیمی قدس و کوچه‌های آن برای ایجاد محدودیت رسیدن به مسجدالاقصی مستقر شدند.

پلیس رژیم صهیونیستی روز گذشته اعلام کرد که ۳۰۰۰ نفر از نیروهای خود را روز جمعه در قدس شرقی مستقر خواهد کرد.

مقامات رژیم صهیونیستی محدودیت‌هایی را برای رسیدن نمازگزاران از کرانه باختری به قدس شرقی اعمال کردند.

شاهدان عینی گفتند که ارتش رژیم صهیونیستی مانع از رسیدن هزاران نمازگزار به مسجدالاقصی شد.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که تنها مردان بالای ۵۵ سال، زنان بالای ۵۰ سال و کودکان زیر ۱۲ سال امکان ورود به مسجد الاقصی را دارند.

دریافت مجوز امنیتی و بازرسی امنیتی جامع در گذرگاه‌های مشخص از دیگر شروط ورود به مسجدالاقصی بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha