به گزارش ایسنا، وزارت اقتصاد آلمان به این گزارش اخیر روزنامه فایننشیال تایمز واکنش نشان داد که ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه در حال لابی با آمریکا برای احیای این پروژه ۱۱ میلیارد دلاری است.
آلمان به مدت چندین دهه، به شدت به گاز روسیه وابسته بود اما پس از آغاز جنگ در اوکراین، نروژ به بزرگترین تامین کننده گاز آلمان تبدیل شد. وزارت اقتصاد آلمان در بیانیهای اعلام کرد بینیازی از گاز روسیه، از نظر سیاست امنیتی برای دولت آلمان، اهمیت استراتژیک دارد و به این امر، پایبند است.
استونی که از همپیمانان آلمان در ناتو است، تلاش برای احیای مجدد صادرات گاز از مسیر «نورد استریم ۲» را به عنوان گامی در مسیر اشتباه برای امنیت انرژی اروپایی، محکوم کرده است.
وزیر خارجه استونی، روز دوشنبه، در بیانیهای گفت: مکان درست برای «نورد استریم ۲»، ته دریاست.
استونی، همسایه روسیه و یکی از جمهوریهای سابق اتحادیه جماهیر شوروی است. این کشور به همراه لیتوانی و لتونی، ماه گذشته، از برق روسیه به سیستم اتحادیه اروپا متصل شد تا از مسکو، بینیاز شود.
خط لوله «نورد استریم ۲» که متعلق به شرکت گازپروم است، در سال ۲۰۲۲، بر اثر خرابکاری، آسیب دید.
دادگاهی در سوییس، در ژانویه، مهلت «نورد استریم ۲» برای بازسازی بدهی خود را تا ۹ ماه مه تمدید و اعلام کرد اگر به این مهلت عمل نشود، این کسب و کار، ورشکسته اعلام خواهد شد.
بر اساس گزارش رویترز، سخنگوی دولت آلمان پیشتر اعلام کرده بود خط لوله «نورد استریم ۲»، تایید نشده بود و بنابراین، نمیتواند استفاده شود.
انتهای پیام
نظرات