• جمعه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۱۱
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 1403121006965
  • خبرنگار : 30189

توصیه‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ایرانیان خارج از کشور

توصیه‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ایرانیان خارج از کشور

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با ایرانیان مقیم قطر بر نقش ایرانیان خارج از کشور به‌ عنوان سفیران جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و گفت: ایرانیان خارج از کشور بخش جدایی‌ناپذیر از پیکره ایران اسلامی هستند.

به گزارش ایسنا، ادامه برنامه‌های وزیر فرهنگ در قطر و پس از افتتاح رسمی هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دوحه، وی با جمعی از ایرانیان مقیم و فعالان فرهنگی، هنری، علمی و اقتصادی در محل رایزنی فرهنگی دیدار کرد.

در این نشست، ایرانیان حاضر دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را درباره مسائل مختلف مرتبط با روابط دو کشور بیان کردند.

وزیر فرهنگ با تأکید بر اینکه رشد و توسعه در زمینه‌های مختلف فرهنگی، رسانه‌ای و اقتصادی نیازمند نوآوری، خلاقیت و حضور فعال ظرفیت‌های جوان است، اظهار داشت که این عوامل می‌توانند نقشی اساسی در توسعه اقتصاد فرهنگ ایفا کنند و باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده شود.

صالحی در ادامه، مباحث خود را در سه حوزه دیپلماسی فرهنگی، اقتصاد فرهنگ و نقش ایرانیان خارج از کشور مطرح و برگزاری هفته فرهنگی در قطر را فرصتی مهم برای فعال‌سازی ظرفیت‌های مختلف در این حوزه دانست.

او همچنین نقش ایرانیان خارج از کشور را به‌عنوان سفیران جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد که این افراد بخشی جدایی‌ناپذیر از پیکره ایران اسلامی هستند.

صالحی همچنین خواستار توجه بیشتر به معرفی ظرفیت‌های ارزشمند کشور شد و حفظ هویت ملی را برای همه ایرانیان یک ضرورت دانست.

وزیر فرهنگ به اهمیت ارتباطات بین‌المللی، به‌ویژه با کشورهای همسایه اشاره و ابراز خرسندی کرد که با توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های دیپلماسی فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، در کنار دیپلماسی رسمی، می‌توان از تمامی ظرفیت‌ها برای نمایش چهره واقعی ایران در عرصه بین‌المللی بهره برد.

او همچنین ابراز امیدواری کرد که این اقدامات زمینه‌های حضور جدی‌تر بخش‌های مختلف فرهنگی و هنری را فراهم کند و در نهایت به توسعه اقتصاد فرهنگ منجر شود.

صالحی با اشاره به اهمیت هفته فرهنگی و سایر رویدادهای مشابه، این برنامه‌ها را نقطه آغاز مجددی برای تقویت دیپلماسی فرهنگی و ایجاد ارتباطات مؤثر میان هنرمندان، فرهیختگان و دانشمندان در کشورهای مختلف دانست.

او تأکید کرد که این تعاملات به‌ویژه میان جمهوری اسلامی ایران و قطر، می‌تواند فرصتی برای شنیده شدن صدای ایران، دیده شدن هنر ایرانی و معرفی روح فرهنگی و هنری کشور به جهان باشد.

وزیر فرهنگ همچنین موضوعات مرتبط با ارتباط ایرانیان خارج از کشور با داخل، حفظ هویت ملی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ایرانیان مقیم خارج را مورد بحث و بررسی قرار داد.

وی ضمنا بر لزوم برنامه‌ریزی میان‌مدت و بلندمدت برای فعال‌سازی تمامی ظرفیت‌ها تأکید کرد.

در این سفر، وزیر فرهنگ علاوه بر افتتاح رسمی هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قطر، دیدارها و ملاقات‌های متعددی از جمله با وزیر فرهنگ قطر و سایر مقامات این کشور در سطوح مختلف داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha