مهدی یونسی رستمی چهارشنبه ۸ اسفند در بررسی آخرین وضعیت استان پس از خروج از بحران سرما در روزهای اخیر، با بیان اینکه وضعیت جریان گاز در همه مناطق استان شرایط مناسبی دارد، اظهار کرد: خوشبختانه در روزها و شبهای سرد هفته جاری که با نگرانیهایی بابت افت فشار یا قطع شدن جریان گاز در برخی مناطق مازندران همراه بود، در هیچ نقطهای از استان گزارشی مبنی بر قطعی گاز دریافت نشد.
وی افزود: پایداری شبکه گاز استان در روزهای اخیر در حالی رقم خورد که بر اساس پیشبینیها و برآوردهای فنی مرکز دیسپاچینگ گاز کشور، افت فشار و قطع شدن جریان گاز در بخشهایی از مازندران به دلیل قرار داشتن این استان در انتهای خط لوله شبکه سراسری گاز کشور حتمی به نظر میرسید.
این مسئول اضافه کرد: با پیگیریهایی که به صورت مستمر از وزارت نفت، شرکت ملی گاز ایران و مرکز دیسپاچینگ گاز کشور انجام شد، بدون اینکه گاز مشترکان خانگی قطع شود بحران سرما را پشتسر گذاشتهایم.
نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه در حال حاضر جریان گاز در همه شهرها و در دورترین نقاط استان نیز برقرار است، گفت: پایداری شبکه گاز استان در شرایطی رقم خورد که رکورد میزان مصرف گاز مازندران در شبانهروز گذشته با رسیدن به رقم ۴۲.۵ میلیون متر مکعب شکسته شد.
یونسی رستمی خاطرنشان کرد: با توجه به استمرار سرمای هوا در مازندران به ویژه از عصر پنجشنبه ۹ تا اواخر وقت یکشنبه ۱۲ اسفند، از هم استانیها درخواست میشود با رعایت اصول مصرف بهینه انرژی، به پایداری شبکه گاز استان کمک کنند.
به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، وی افزود: در حال حاضر در هیچ نقطهای از مازندران با قطعی گاز و افت فشار مواجه نیستیم، اما برای عبور کامل از این روزهای سرد سال علاوه بر پیگیری برای تزریق گاز به مازندران، به همراهی مردم در زمینه کاهش مصرف گاز نیاز داریم که امیدواریم این موضوع با پیوستن همه مردم به پویش «۲ درجه کمتر» محقق شود.
انتهای پیام
نظرات