• سه‌شنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1403120704723
  • خبرنگار : 51022

مدیرکل راھداری و حمل و نقل جادہ‌ای گلستان:

۳۰ اکیپ به طور مستمر در محورهای کوهستانی در حال برف‌روبی هستند

۳۰ اکیپ به طور مستمر در محورهای کوهستانی در حال برف‌روبی هستند

ایسنا/گلستان مدیرکل راھداری و حمل و نقل جادہ‌ای گلستان با بیان اینکه تمام محور ھای مواصلاتی و کوھستانی استان باز است، گفت: ۳۰ اکیپ و ۱۰ راهدارخانه به طور مستمر در محورهای کوهستانی در حال برف‌روبی و نمک‌پاشی هستند.

عادل مصدقی امروز ۷ اسفند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از عصر دوشنبه، بارش برف در محورهای کوهستانی و برخی محورهای مواصلاتی و پایین‌دست آغاز شده و ارتفاع برف در محورهای کوهستانی به طور میانگین به ۲۵ سانتی‌متر می‌رسد.

وی گفت: در حال حاضر شاهد برف در محور توسکستان به شاهرود، آزادشهر به شاهرود در محور خوش‌ییلاق، محور اولنگ در رامیان، محور گالیکش تا تونل جنگل گلستان، محور کلاله به مراوه‌تپه، دهنه زرین‌گل محمد آباد در محور علی‌آباد کتول و دیگر محورهای کوهستانی هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان ادامه داد: ۳۰ اکیپ و ۱۰ راهدارخانه به طور مستمر در محورهای کوهستانی در حال برف‌روبی و نمک‌پاشی هستند و تاکنون هیچ محوری مسدود نشده است.

مصدقی از رانندگان خواست سفرهای خود را به تعویق انداخته و سفرهای غیرضروری را لغو کنند.

وی بیان کرد: شهروندان در صورت تردد در محورهای مواصلاتی و کوهستانی، قبل حرکت در مسیر، با سامانه ۱۴۱ تماس گرفته و از وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha