• دوشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۳:۲۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403120604435
  • خبرنگار : 50294

معاون استاندار:

دمای هوای کردستان تا منفی ۲۵ درجه کاهش می یابد

دمای هوای کردستان تا منفی ۲۵ درجه کاهش می یابد

ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته، احتمال کاهش دمای نقاطی از استان تا منفی ۲۵ درجه وجود دارد که ما را با شرایط خاصی مواجه و لزوم مدیریت شرایط را بیشتر می‌کند.

کیومرث حبیبی شامگاە امروز (٦ اسفند) در جلسه مدیریت بحران استان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به ورود توده هوای سرد به غرب و شمال غرب کشور و وجود نوسانات و ناترازی انرژی، با شرایط خاصی مواجه هستیم که لزوم مدیریت شرایط را بیشتر می‌کند.

وی افزود: با توجه به پیش بینی‌های صورت گرفته، امشب و فردا در مناطق غربی و شمالی استان بارش‌های جوی خواهیم داشت و احتمال کاهش دمای نقاطی از استان تا منفی ۲۵ درجه وجود دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان از آمادگی کامل تیم مدیریت بحران استان خبرداد و تصریح کرد: خوشبختانه در ۷۲ ساعت گذشته مشکل خاصی در استان وجود نداشته است و امیدواریم با کمترین مشکل از این هفته عبور کنیم.

حبیبی افزود: در حال حاضر با تلاش تیم‌های سه‌جانبه راهداری، پلیس راه و هلال احمر استان، تمام جاده‌های مواصلاتی استان بجز گردنه‌های تته و ژالانه باز است و مشکل حادی در جاده‌های استان وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های امدادی استان آمادگی کامل برای ارائه خدمت به شهروندان را دارند، گفت: با توجه به بارش برف، کولاک، مه‌گرفتگی خصوصا در گردنه‌های استان، از مردم فهیم خواهشمندیم که از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت نیاز به سفر، حتما با تجهیزات کامل و داشتن مهارت استفاده از تجهیزات، وارد جاده‌ها شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان به اطلاعیه صادر شده تعطیلی‌ها اشاره کرد و گفت: تعطیلی‌های صورت گرفته براساس سلسله مراتبی که در کل کشور حاکم است انجام می‌شود و صرفا مربوط به استان کردستان نیست، بنابراین تمام دستگاه‌های اجرایی، خدماتی، درمانی و همچنین مراکز علمی و آموزشی، باید به اطلاعیه‌های صادر شده استانداری توجه و عمل کنند.

حبیبی در ادامه افزود: طی ٤۸ ساعت گذشته، از ۵۰۰ سایت اداری، آموزشی و خدماتی بازدید به عمل آمده است که در بیش از ۶۰ مورد از این امکان سیستم‌های گرمایشی خاموش نبوده و پرت انرژی صورت گرفته است که در درجه اول با قطع گاز و در درجه دوم طبق تخلفات اداری با این واحدها برخورد خواهد شد.

وی در بخش دیگر سخنان خود بر حرکت به سمت استفاده از انرژی‌های پاک تاکید کرد و افزود: همه دستگاه‌های اجرایی استان موظفند به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و نیروگاه‌های خورشیدی حرکت کنند و نسبت به تامین ژنراتول یا پنل‌های خورشیدی اقدام کنند.

وی از مردم استان خواست که با کاهش ۲ درجه از دمای محیط، به “پویش ۲ درجه کمتر” بپیوندند و پایداری شبکه گاز کمک کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha