• دوشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1403120603919
  • منبع : مطبوعات

چشمان باز بسته

چشمان باز بسته

مردی که ماسک بهداشتی به صورت دارد در حال عبور از کوچه‌ای است که زنی در حال ورود به خانه‌اش است. قبل از اینکه زن فرصت ورود پیدا کند، مرد به او حمله می‌کند. مثل حیوان‌های وحشی که شکاری را گرفتار کرده‌اند، زن را نقش بر زمین می‌کند و به زور طلاهایش را سرقت و فرار می‌کند. 

به گزارش ایسنا، جوان در یادداشتی به قلم حسن فصیحی نوشت: 

 یک: مادربزرگ عصازنان در حال عبور از کوچه‌ای خلوت است که مردی موتورسوار با دیدن زن سالخورده توقف می‌کند. راکب به بهانه پرسیدن آدرس پیاده می‌شود و در حالی که مدام همه جا را تحت نظر دارند به یک‌باره به پیرزن حمله می‌کند، گردنبندش را سرقت می‌کند و سوار موتورش می‌شود و فرار می‌کند. 
دو: مردی که ماسک بهداشتی به صورت دارد در حال عبور از کوچه‌ای است که زنی در حال ورود به خانه‌اش است. قبل از اینکه زن فرصت ورود پیدا کند، مرد به او حمله می‌کند. مثل حیوان‌های وحشی که شکاری را گرفتار کرده‌اند، زن را نقش بر زمین می‌کند و به زور طلاهایش را سرقت و فرار می‌کند. 
سه: دو روایت مطرح شده، محتوای کلیپ‌هایی است که این روزها در شبکه‌های اجتماعی فراگیر شده و تأثر از وضع موجود را بین کاربران به اشتراک گذاشته است. تأثر از انتشار خشونت و فیلم‌های خشونت و وضعیتی که اراده‌ای برای تغییر آن وجود ندارد. 
چهار: تا چند سال قبل همزمان با انتشار کلیپ‌های مشابه تأکید می‌شد کلیپ‌های منتشر شده بروز ناامنی در جامعه را نمایندگی نمی‌کنند، اما بروز این دسته از اعمال مجرمانه آنقدر شدت گرفت که حالا شاهد هستیم کلیپ‌ها، برداشتی از وضع موجود است. وضعیتی که عمل کردن به عمده توصیه‌ها هم نمی‌تواند منجر به مصونیت افراد شود. 
پنج‌: در هیچ دوره‌ای مردم تا این حد نگران حفظ امنیت جان و مالشان نبوده‌اند، به‌گونه‌ای که استفاده از از ابزارهای بازدارنده برای سرقت فراگیر می‌شود و خانواده‌ها مدام همدیگر را به رعایت نکات ایمنی توصیه می‌کنند. فراگیری استفاده از ابزارهای ضدسرقت پاسخی به افزایش بروز اعمال مجرمانه است. با این حال شدت بروز جرائم آنقدر زیاد شده که قانون توان صیانت از جان و مال مردم را ندارد، برای همین مجرمان هر زمان و هر جا که بخواهند مردم را خفت می‌کنند. 
شش: ۱۲ روز از حادثه ناگواری که برای امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران رقم خورد، می‌گذرد. قتل دانشجوی ۱۹ ساله می‌توانست اتفاق نیفتد اگر ساختار قانونی چشم‌هایش را بر واقعیت‌هایی که در بدنه اجتماعی می‌گذرد، نمی‌بست. این اتفاق و اتفاق‌های بیشتر جامعه را تکان می‌دهد اگر این چشم‌ها همچنان بسته بماند. قتل دانشجوی جوان هزینه‌های بسیاری به کشور تحمیل کرد، در حالی که اگر بخشی از هزینه‌ها در حوزه پیشگیری به کار گرفته می‌شد، امیرمحمد الان روی صندلی دانشگاه نشسته بود.

*بازنشر مطالب دیگر رسانه‌ها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha