• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1403120502967
  • خبرنگار : 50604

کارچاق کن طماع هنگام دریافت شمش طلا دستگیر شد

کارچاق کن طماع هنگام دریافت شمش طلا دستگیر شد

ایسنا/گلستان کارمند یکی از دستگاه‌ها که با ادعای نفوذ در دستگاه قضایی، از مردم کلاهبرداری می‌کرد، توسط حفاظت و اطلاعات ارشد دادگستری استان شناسایی و دستگیر شد.

حیدر آسیابی امروز یکشنبه پنجم اسفند اظهار کرد: این فرد در یک پرونده اختلاف ملکی به ارزش ۲۵ میلیارد تومان، با یکی از طرفین پرونده ارتباط گرفته و ادعا کرده بود در ازای دریافت ۵ میلیارد تومان می‌تواند رای پرونده را تحت تاثیر قرار دهد.

وی افزود: در پی دریافت گزارش مردمی به ستاد خبری حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، این موضوع با حساسیت پیگیری و این کارچاق کن پس از اطلاع حفاظت از دریافت یک شمش طلا و پول نقد به عنوان پیش پرداخت، دستگیر شد.

رئیس کل دادگستری گلستان ادامه داد: این فرد بازداشت است و پرونده در دادسرای مرکز استان در حال رسیدگی است.

این مقام مسئول گفت: با هوشیاری و اقدامات به موقع حفاظت و اطلاعات دادگستری استان امسال ۱۲۵ کارچاق‌کن در استان، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، آسیابی افزود: سامانه تلفنی ۱۵۸۰ و ستاد خبری حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، آماده دریافت گزارش‌های مردمی درباره کارچاق کن‌ها و افرادی است که با ادعای نفوذ در دستگاه قضایی به دنبال کلاهبرداری و اخاذی از مردم هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۲-۰۵ ۱۲:۳۷

بزارید جرم طرف ثابت بشه