به گزارش ایسنا، طالبیمتین به تعاملات میان ایران و قزاقستان طی یکسال گذشته اشاره داشت و با تأکید بر حضور اخیر وزیر تجارت و همگرایی و نخستوزیر قزاقستان در ایران، آنها را اتفاقات خوب و مهمی در راستای افزایش و رشد تعاملات دو کشور دانست.
وی هدف از این نشست را با توجه به در پیش بودن هشتمین کنگره رهبران ادیان و مذاهب سنتی جهان در ماه سپتامبر، معطوف به این امر دانست و گفت: باید تلاش کنیم تا از چنین فرصت بزرگی نهایت استفاده را ببریم، ظرفیتهای متعدد در خلال این برنامه را شناسایی کنیم و با به کارگیری تجربیات دورههای قبل، امسال قویتر و فعالتر کار کنیم.
رایزن فرهنگی کشورمان همچنین با توجه به تفاهمنامه منعقد شده میان مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مرکز بینالمللی ادیان و مذاهب قزاقستان، گفت: این وظیفه ماست تا بتوانیم در چارچوب تفاهمنامه زیرساختهایی را برای کنگره هشتم فراهم کنیم به گونهای که رهبران ادیان در زمان برگزاری کنگره بتوانند تصمیمات بهتری اتخاذ کند و زمینه برای فعالیتهای بیشتر فراهم شود.
مارات کالیژانوف، چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به رایزن فرهنگی کشورمان تبریک گفت و از برگزاری این نشست در آغازین روزهای فعالیت جدید خود در سمت ریاست مرکز اظهار خرسندی کرد.
وی با اشاره به این که تاکنون به ایران سفر داشته و از نزدیک با مقامات کشورمان نیز دیدار داشته است، از علاقه خود به ایران گفت و برای انجام فعالیتهای بیشتر با ایران اعلام آمادگی کرد.
رئیس مرکز بینالمللی ادیان و مذاهب قزاقستان در خصوص هشتمین اجلاس کنگره رهبران ادیان و مذاهب سنتی جهان گفت: با توجه به اینکه زمان زیادی تا برگزاری کنگره باقی مانده است، برنامههای آن به طور کامل مشخص نشده است اما این کنگره قرار است امسال فعالتر و با برنامههای بیشتر کار کند.
وی از دعوت رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به این کنگره اظهار خرسندی کرد و گفت: امیدوار هستیم ایران در بخش پوشش خبری برنامهها حضور فعال داشته باشد و با توجه به این که هر ساله بر تعداد مهمانان از ایران به کنگره افزوده شده است، امسال نیز ضمن ارائه مقالاتشان، در برنامههای فرهنگی کنگره فعالیت بیشتری داشته باشند.
در پایان این دیدار، طالبیمتین حسن همکاری و علاقهمندی و مصمم بودن رئیس جدید مرکز بینالمللی ادیان و مذاهب قزاقستان به انجام فعالیتهای گسترده مشترک را تحسین کرد و برای برگزار کردن هر چه موفقتر و متفاوتتر برنامههای هشتمین کنگره، پیشنهاد تشکیل کارگروهی متشکل از متخصصان دو کشور پیش از برگزاری کنگره را داد که مورد استقبال رئیس کنگره نیز واقع شد.
انتهای پیام
نظرات