• جمعه / ۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403120301708
  • خبرنگار : 50649

امام جمعه موقت شیراز:

هر حرکت ناسنجیده دشمن با پاسخ کوبنده مواجه خواهد شد

هر حرکت ناسنجیده دشمن با پاسخ کوبنده مواجه خواهد شد

ایسنا/فارس امام جمعه موقت شیراز گفت: صنعت نظامی ما یک صنعت بومی است امروز، قدرت ارتش و سپاه ما در منطقه زبان‌زد است و آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌دانند که هرگونه حرکت ناسنجیده‌ای انجام دهند، با پاسخ محکمی مواجه خواهند شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوفاضل رضوی اردکانی امروز، سوم اسفند در خطبه‌های نماز جمعه شیراز اظهار کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا تصور می‌کنند با ترور کردن و حذف چهره‌های برجسته‌ای نظیر شهید سلیمانی و دیگر شهیدان، مقاومت خواهد مرد اما نمی‌دانند این جز خیالی باطل نخواهد بود.

وی با بیان اینکه خون شهید موجب حرکت عظیم‌تر می‌شود، افزود: امروز حزب‌الله لبنان قوی‌تر از همیشه است، همین‌طور حماس و مقاومت فلسطین که روز به روز قوی‌تر می‌شود.

امام جمعه موقت شیراز همچنین به خیانت‌های دوران پهلوی و قزاق‌های انگلیسی اشاره کرد و گفت: دوران پهلوی یکی از تاریک‌ترین مقاطع تاریخ حکومت ایران بود که با خیانت‌های رضاخان و پسرش همراه بود. رضاخان بعنوان یک عنصر نادان و خبیث، اقدامات زیادی علیه دین و مردم ایران انجام داد.

رضوی اردکانی افزود: رضاخان قسمت‌های زیادی از سرزمین‌های ایران را به بیگانگان واگذار کرد؛ شمال رودخانه ارس قبل از معاهده رضاخان متعلق به ایران بود، اما او این منطقه را به آذربایجان واگذار کرد؛ همچنین، در افغانستان، رضاخان رود هیرمند را که متعلق به ایران بود، به دستور انگلیسی‌ها از ایران جدا کرد. 

 وی به جنایات رضاخان در ایران اشاره کرد و گفت: او در مسجد گوهرشاد مردم را به توپ بست و صدها نفر را در این مسجد به قتل رساند. همچنین در آن زمان، عزاداری برای امام حسین (ع) و برگزاری هیئت‌ها ممنوع شد و مردم مجبور بودند در زیرزمین‌ها عزاداری کنند.

امام جمعه موقت شیراز در ادامه به پیشرفت‌های علمی و صنعتی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: به برکت انقلاب اسلامی ایران و خون شهیدان، کشور ایران در حال حاضر به کشوری مستقل و قدرتمند تبدیل شده است و امروز می‌تواند سلاح‌های پیشرفته و موشک‌های دقیق را تولید کند که این صنعت نظامی وابسته به هیچ کشوری نیست.

رضوی اردکانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پنجم اسفند، روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی که بعنوان روز مهندسی نامگذاری شده اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران بحمدالله در هزاران شرکت دانش‌بنیان دارای طرح‌های زیرساختی در حوزه‌های عمران، حمل‌ونقل، صنعت، معدن و کشاورزی است. همچنین میلیون‌ها دانشجوی نخبه دانشگاهی در حال تحصیلند و این ایران را به کشوری قدرتمند و مستقل به ویژه در صنعت دفاعی تبدیل کرده است.

وی همچنین به مناسبت روز حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در هفته آینده اشاره کرد و گفت: نیروهای تعزیراتی باید مراقب باشند و در ماه رمضان قیمت‌ها را تحت نظر قرار دهند، زیرا حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان به ویژه در این ماه بسیار حائز اهمیت است.

رضوی اردکانی ضمن انتقاد از برخی رفتارها در ماه رمضان، بر لزوم احترام به احکام الهی و پرهیز از هنجارشکنی و روزه‌خواری تأکید کرد.

امام جمعه موقت شیراز همچنین بر اهمیت انفاق به نیازمندان در ماه رمضان تأکید کرد و گفت: توجه بیشتری به فقرا داشته باشید چراکه ماه رمضان ماه انفاق است و فرصتی برای تامل انسان خواهد بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha