آئین تکریم و معارفه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس امروز، دهم فروردین در سالن شهید قاضی این اداره برگزار شد. در این مراسم از زحمات حسن شیخ نیا تقدیر و مسعود گودرزی به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس معارفه شد.
استاندار فارس در این مراسم با اشاره به اینکه جنگ اقتصادی از دیده پنهان است، گفت: کسانی که برای کارآفرینی و رشد کشور تلاش میکنند، رزمندگان عرصه جهاد اقتصادی هستند.
حسینعلی امیری با بیان اینکه استان فارس دارای ظرفیتهای بسیاری است، افزود: از انتخاب شعارهای سال برمیآید که دغدغه رهبر معظم انقلاب مسأله اقتصاد است، لذا باید با موضوعات مسئولانه برخورد کنیم و به فکر آیندگان باشیم.
وی با تصریح اینکه ظرفیتهای بسیاری در کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای حوزه نوروز است که میتوان با برنامهریزی از این ظرفیت مهم استفاده کرد، گفت: بحث سرمایهگذاری برای تولید نیاز به فکر و برنامه دارد. مدیری که به وضع موجود راضی باشد، دچار مشکل خواهد شد. لذا نباید به وضعیت موجود رضایت داد.
استاندار فارس در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه تاریخ در داوری بیرحم است، اظهار کرد: یک مدیر کارآمد از گذشته درس میگیرد و از آن مانند یک پله برای بالا رفتن و پیشرفت استفاده میکند.
امیری خطاب به سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در مورد انتظارات وی از این معاونت، گفت: تهیه و طراحی یک سیستم متناسب با وظایف دستگاههای اجرایی به نحوی که اقدامات هر دستگاه قابل ارزیابی، رصد و پایش باشد؛ طراحی یک سیستم برای شناخت موانع سرمایهگذاری؛ مشورت با اهل نظر و کارشناسان اقتصاد برای کشف راهحل خلاقانه؛ طراحی یک نظام برای جمعآوری سرمایههای کوچک؛ پیشنهاد اصلاح مقررات و بخشنامههای دست و پاگیر؛ تدوین و اطلس سرمایهگذاری استان و راهاندازی آن؛ تهیه بستههای سرمایهگذاری بدون نام؛ استفاده از ظرفیتهای سرمایهگذاریهای دوجانبه بین فارس و کشورهای خلیج فارس؛ فعال کردن پروژههای اقتصادی متوقف شده و نیمه فعال؛ آشکار و عمومی کردن فرصتهای سرمایهگذاری؛ استفاده و ارتباط وسیع با اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و ... و همچنین استفاده از این ظرفیتها؛ به نتیجه رساندن موضوع ناترازی انرژی و استفاده از پنلهای خورشیدی؛ برنامه عملیاتی راهبردی کمیتپذیر و نهایتاً همه برنامههای راهبردی باید در راستای شعار سال یعنی «سرمایهگذاری برای تولید» باشد.
استاندار فارس بیان کرد: امسال باید برای تحقق شعار سال نهایت تلاش خود را به کار بگیریم، اگر همه دستگاهها پای کار بیایند، مسلماً مشکلات برطرف خواهد شد. در همین راستا تمامی دستگاهها باید برنامهریزیهای لازم را انجام دهند.
امیری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: قبل از انقلاب اسلامی، ایران استقلال سیاسی نداشت و در کنار آن مشکلات دیگری نیز بر کشور ما تحمیل میشد و منافع ملی در معرض مخاطره، تهدید و تجاوز بود.
وی یکی از آرمانهای امام خمینی(ره) را استقلال سیاسی دانست و افزود: امروز کشور ایران به استقلال سیاسی رسیده است و سرنوشت سیاسی کشور و انتخاب نمایندگان و ... توسط مردم انجام میشوند. اگر شاکله قانون اساسی را در نظر بگیریم به رأی مردم میرسیم.
امیری بیان کرد: در ۲۰۰ سال گذشته تنها جنگی که در ایران صورت گرفت اما یک وجب از خاک این کشور جدا نشد، جنگ ۸ سال دفاع مقدس بود. هزینه زیادی برای استقلال کشور پرداخت شده است و اگر بخواهیم راه رفته را تکمیل کنیم و آن را ادامه دهیم باید استقلال اقتصادی را تقویت کنیم.
اولین موضوع در تقویت سرمایهگذاری، تکریم سرمایهگذار است
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این جلسه اظهار کرد: در این سال جدید تلاش بیشتری داشته باشیم تا فرمایشاتی که رهبر معظم انقلاب برای مسئولان تکلیف کردند را به نحو احسن انجام دهیم.
مسعود گودرزی بیان کرد: چندین سال پیاپی انتخاب شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب در حوزه مسائل اقتصادی است و این موضوع دغدغه شخص اول مملکت را نسبت به استقلال اقتصادی کشور نشان میدهد.
وی با بیان اینکه «سرمایهگذاری برای تولید» به راحتی صورت نمیگیرد و باید ابزارها را شناخت و با برنامهریزی دقیق ظرفیتها را به سمت سرمایهگذاری جهت داد، گفت: اولین موضوع در تقویت سرمایهگذاری، تکریم سرمایهگذار است.
گودرزی بیان کرد: باید از پایین آمدن ظرفیت تولیدی کارخانهها جلوگیری کرده و موانع را برطرف کنیم، همچنین پروژههای نیمهتمام را به سرانجام برسانیم و آن را بر اساس وضعیت موجود توسعه دهیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس بیان کرد: در بحث نظام تأمین مالی، منابع مختلفی داریم که باید از این ظرفیت استفاده کنیم. بخش خصوصی، نهاد عمومی و دولتی یک ظرفیت هستند که اگر بتوانیم در این مسیر فعال شویم، حرکت رو به جلو خواهیم داشت.
گودرزی در مورد معیشت مردم و وضعیت بازار نیز اظهار کرد: در این حوزه باید تلاش کنیم تا از طرق مختلف قیمتها متعادل شده و وضعیت معیشت بهبود پیدا کند.
سند توسعه اقتصادی استان فارس، چراغ راهی برای توسعه است
معاون سابق هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه فارس یک ایران کوچک است، گفت: تلاش کردم در مدت زمان خدمت در بخشهای مختلف، بستری آرام فراهم کنم.
حسن شیخنیا ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ قرارداد پژوهشی بین دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی اصفهان و استانداری فارس منعقد شد تا فرصتهای سرمایهگذاری در استان فارس مطالعه شود.
وی با بیان اینکه قرارداد سند توسعه اقتصادی استان فارس در سال ۱۴۰۳ فعال شد، گفت: این سند به عنوان اطلس سرمایهگذاری در استان و متشکل از ۳۷ شهرستان بوده که با برش دستگاهی تهیه شده است و میتواند یک چراغ راه برای توسعه اقتصادی در این استان باشد، همچنین فعالان اقتصادی در درون و خارج از کشور میتواند از این فرصت استفاده کنند، چون این سند یک کار علمی، کاربردی و اجرایی است.
معاون سابق هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با تصریح اینکه تلاش کردیم ارتباطات فارس در سطح ملی تقویت شود، گفت: ماحصل این ارتباطات به نتیجه رسیدن پروژههایی بود که سالهای متمادی نیمهتمام مانده بود. به عنوان مثال انتقال کارخانه سیمان که سالها روی زمین مانده بود به نتیجه رسید و به زودی انتقال پیدا خواهد کرد.
شیخنیا تصریح کرد: در این مدت خدمت، تلاش شد تا از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرده و به فعالیت اقتصادی، نظام بانکی و دستگاههای اجرایی کمک کنیم و در یک فضای آرام و متعامل با برنامهریزی مدون ارائه خدمت کنیم.
انتهای پیام
نظرات