حمید یزدانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه خانوادهها نباید برای آموزش هزینه زیادی کنند گفت: در سایت دوره متوسطه اول، برای خانوادهها آموزش ۱۲۰ مهارت در نظر گرفته شده از جمله طرح خادمین (خانواده، تلویزیون و مهارت) که در آن خانوادهها صرفاً به درآمد و تامین معاش بچهها نمیپردازند بلکه اهمیت دادن به روح و روان فرزندان نیز مورد توجه است.
وی با بیان اینکه در این طرح پدر و مادر در کنار فرزندان مهارت میآموزند و این موضوع یکی از اولویتهای نظام است افزود: همچنین با توجه به تعطیلات مکرری که در نظام آموزشی رخ داده، روی سایت دوره متوسطه اول آموزش ریاضی و فیلمهای بسیاری جهت آموزش بارگذاری شده است.
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۲۷ هزار مدرسه دوره اول متوسطه وجود دارد ادامه داد: تلاش میکنیم در سال تحصیلی جاری کارگاه کار و فناوری، سایت رایانه و آزمایشگاه علوم ۱۲۱۰ مدرسه عادی دولتی را تجهیز کنیم. همچنین با کمک بنیاد علوی و بنیاد برکت کارگاههایی در مناطق محروم به نام تولید مهارت راهاندازی شده و چرمدوزی، تهیه وسایلی مانند چرخ خیاطی، سفالگری، پرورش بلدرچین و ... در مدرسههای این مناطق متمرکز شده است.
یزدانی با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری بیش از ۳۳ هزار ساعت دوره آموزشی برای معلمان، در همه دروس برگزار شده است گفت: دانشآموزان نسل زد باید بتواند بازی سازی کنند یعنی خلاقیت به خرج دهند، به جای نام بردن و شرح و توضیح در برگه امتحانی مفاهیم را، بازیسازی کنند که کاری کاملا خلاقانه در سطوح بالای حیطه شناختی است. ۱۵ هزار معلم مطالعات اجتماعی در بحث بازی سازی آموزش دیدهاند که هزینههای آن را وزارت ارتباطات با معاونت علم و فناوری رئیس جمهور تامین کرده که اکنون آموزش معلمان در جریان است. امیدواریم تا قبل از عید و ماه مبارک رمضان آموزشها تکمیل شود و چنانچه نواقصی وجود دارد به واسطه شرکتهای دانش بنیان رفع شود.
وی با بیان اینکه امسال استخدامهای خوبی انجام گرفته است اظهار کرد: سال آینده بهترین سال تحصیلی را خواهیم داشت و با کمترین نیاز نیروی انسانی روبهرو هستیم. از معلمان بازنشسته کمتر استفاده خواهیم کرد و با جذب نیروی موردنیاز، وضعیتی بهتر از سالهای گذشته خواهیم داشت.
انتهای پیام
نظرات