به گزارش ایسنا، هوشمند سفیدی در یادداشتی در آرمان امروز نوشت: اخیراً و پس از شکست پروژه استعفاء دادن دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران از طرف بدخواهان و تندرو، طی روزهای اخیر، شاهدیم که جریانی به دنبال مطرح کردن «بی کفایتی» آقای پزشکیان است و لذا شعارهایی هم با این مضمون طراحی کرده و انتشار آن در حجم وسیع، دنبال چنین رویکرد خامی هستند.
بی تردید رأی حدود ۱۷ میلیون ایرانی، خود یک علامت کفایت است، گواینکه در همان ایام انتخابات نیز هنوز جامعه ما، فرصت لازم را برای آشنایی کافی درباره ابعاد و زوایای شخصیت ایشان نیافته بوده و تردیدی نیست که با گذشت زمان، شایستگیهای بیشتری از رئیس جمهور نمایان خواهد شد.
ارزیابی عملکرد شش ماهه دولت وفاق ملی، خود مبین کافی بودن ویژگیهای مثبت آقای رئیس جمهور است، تقویت عقلانیت، به کارگیری و حمایت از نخبگان، تعامل شایسته با رهبری، صداقت و راستگویی، حمایت از استادان و دانشجویان، توجه به سفره و معیشت نیازمندان، نگاه بنیادی به آموزش و پرورش، تأکید و وقت گذاشتن به هیولای ناترازیها به ویژه در حوزه انرژی، عزم جدی در حل مسائل نظام سلامت، اتخاذ رویکرد مقابله با تصادفات رانندگی، توجه به آزادیهای مدنی و حقوق ملت، توجه به زنان، مذاهب، اقوام، زبانها و…، تفویض اختیار به استانداران، رویکرد هوشمندانه در سیاست خارجی، توسعه تعاملات بین المللی، قاطعیت در برابر ترامپ در عین اظهار تمایل به مذاکره مستقیم، آغاز برخی از اصلاحات اقتصادی، تأکید خاص بر رضایت مردم و …، تنها بخشی از رویکرد وفاق گرایانه مسعود پزشکیان در ۶ ماهی است که با انواع بحرانها توأم بوده است و هنر اصلی وی را در باید مدیریت بحران و جلوگیری از جنگ فراگیر در نظر گرفت.
البتهاین شایستگیها، به معنی مصونیت ایشان در برابر هرگونه خطا و تقصیر نیست، گواینکه چنین باوری، بر خلاف علم و عقلانیت است و خطا باوری، پایهای برای اصلاحات و تقویت امور به شمار می رود.
بر این اساس، ارزیابی شتابزده، دامن زدن به اختلافات و موج سواری دلواپسان را نباید از نظر دور داشت ؛ آنان با هراس از توفیقات و دستاوردهای شش ماهه همه دولت وفاق ملی، بر طبل عدم کفایت می کوبند و درپی آنند که حرکت رو به جلو دولت را، کم اثر و عبث نشان دهند.
در این بین، در این جنگ نرم، علاوه بر تندرویان و بدخواهان، متاسفانه برخی از دوستان نیز ناخواسته، آب در آسیاب آنان می ریزند و مسائلی را مطرح میکنند که طرح آنها در این مدت اندک، اصولی نیست.
اگر منصفانه به اطرافیان آقای دکتر پزشکیان که ـ امروز فرمان دولت را به دست گرفته اند ـ نگاه کنیم، مجموعهای از خردمندان و اندیشه ورزان را می بینیم که کمتر در این ۴۶ سال در بدنه دولت، چنین جمعی را می توان یافت و امروز به شکر خدا، کشور در مسیر درستی هدایت و پیش برده میشود . به یقین، باز این ادعا به معنی نبود عیب، به کارگماشتن افراد کمتر توانمند و یا خطا در مجموعه عملکرد دولت نیست و باید این موضوع را به طور نسبی ارزیابی کنیم.
نهایت آنکه، کافی است مجموعه ویژگیهای مسعود پزشکیان را به یاد آوریم ؛ چنین فردی که امروز، رئیس قوه مجریه کشور است، فردی دانشمند، مومن و با تجربهای است که برای ایران فرصت تلقی میشود، گرچهاین مسند، فرصتی نیز برای آقای پزشکیان برای خدمت به ملت شریف ایران است که متأسفانه با انبوهی از مسائل یاد شده و متراکم، دست به گریبان هستند و از او توقع دارند گره گشایی کند و عرصه زندگی را برای آنان مناسب سازد، این انتظار در شرایطی که کشور تحت فشار زورگویانه خارجی است و در داخل نیز تندرویان در زمین دشمن بازی میکنند، کار سادهای نیست و ما نباید با ارزیابی شتابزده، در انگیزه خلل ناپذیر او، خللی وارد کنیم . او با کفایت و شایسته است و او را باید در زمره روسای جمهور قابل افتخار این کشور دانست که نه توهم دارد، نه دروغ می گوید، نه به دنبال رانت و سوء استفاده است و نه اهل تجمل و فخر.
*بازنشر مطالب دیگر رسانهها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان میباشد.
انتهای پیام
نظرات