به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین جواد نیک بین در جلسه علنی امروز( سه شنبه) در نطق میان دستور خود گفت: ۴۶ سال است که آمریکا تحریم، جنگ و قتل عام مردم در سراسر دنیا و ایران را مدیریت می کند. این ۴۶ سال تجربه را سرلوحه کار باشد که هرچقدر مقاومت داشته باشیم، ما برنده ایم.
وی ادامه داد: اگر مردم در ۲۲ بهمن شعار «الله اکبر» سردادند یعنی خدا از همه قدرت های پوشالی دنیایی بزرگتر است. به خدا اعتماد کنیم و به ایران عزیز ببالیم که اگر اعتماد به ایران و اعتماد به خدا داشته باشیم، خدا تو را بزرگ خواهد کرد.
این نماینده مجلس با بیاناینکه باید برای رشد اقتصادی بهرهوری رشد و نه هزینه ها داشته باشیم، گفت: قائل به هزینهها در حوزه امنیتی و سلامت و آموزش و پرورش هستیم چون هزینه کردن سرمایه گذاری است؛ نه از بین بردن پول و ثروت ملی؛ بنابراین قائلیم که باید نسبت به حقوق دوستان ما در فراجا تصمیم درست بگیرید؛ چرا در لایحه بودجه، حقوق فراجا بسیار بسیار کم است؟ در حوزه امنیت کشور و در حوزه سلامت و هم در حوزه آموزش و پرورش چرا این اتفاق میافتد؟
وی با قدردانی از فراجا برای دستگیری قاتل دانشجوی دانشگاه تهران گفت: باید در مقابل دزدها و قاچاقچی ها ایستاد. روزانه ۲۰ میلیون لیتر قاچاق در کشور صورت می گیرد. اگر قرار است که رشد اقتصادی انجام شود، باید راه قاچاق را ببندیم.
نیکبین اظهار کرد: این نوسانات ارز و این اتفاقاتی که در کشور می افتد، حاصل تحریم نیست بلکه حاصل تصمیم های غلط شما در حوزه سیاست خارجه و انتصابات است.
وی افزود: برای رشد اقتصادی به استانداران خود اختیار کامل بدهید که بتوانند تصمیم بگیرند و بتوانند کارها را در استان حل وفصل کنند و کارها را به تهران گره نزنید. به استانداران اختیار بدهید. معادنی وجود دارد که بیش از ۲۴۰ همت در این کشور سرمایه گذاری شده اما به خاطر صدور مجوز سه سال است که مجوز صادر نشده است.
نیکبین با بیان اینکه برای افزایش بهرهوری، باید اختیارات در استانها را بالا ببریم، افزود: دوازده ساعت خاموشی به معنای بیکار شدن میلیونها کشاورز در سراسر کشور است. اگر قرار بشود بهره وری بالا رود، رشد اقتصادی محقق شود، به داد مردم کشاورز و دامدار کل کشور برسید.
وی با بیان اینکه سیستم بروکراسی دیوان سالار مثل اختاپوسی به جان مردم افتاده است، گفت: این سیستم در حال گرفتن جان تولید کننده است. اگر قرار باشد که رشد اقتصادی انجام شود، باید در حوزه تولید سرمایه گذاری بشود و عمدتا سرمایه گذارها از دو تا موضوع بانکها و دخالت دولتها در حوزه تولید ناراحتند.
وی افزود: قیمت نفت و گاز و برق از مهرماه تا امروز بیش از ۱۵۰۰ درصد گران شده است. در خصوص نوسانات قیمتی با تولید کننده هماهنگ باشید تا آنها دچار مشکل نشوند.
این نماینده مجلس اضافه کرد: برای رشد بهره وری در حوزه آموزش و پرورش من از وزیر آموزش و پرورش می خواهم به قول هایی که اول دولت داد، باید عمل کند. تعیین تکلیف نهضتی ها و خدمات آموزشی ها و غیر انتفاعی را هرچه سریعتر انجام بدهند. تصمیمات باید در دولت گرفته شود. باید سرانه و کیفیت امکانات مدارس دولتی در فرشته تهران و کوسرخ و بردسکن با هم یکی باشد تا دانش آموزان رشد کنند. سهم بودجه معلمان در لایحه پیشنهادی دولت بسیار بد است. اگر قرار است یک معلم رشد کند باید روح و روانش آرام باشد.
انتهای پیام
نظرات