• سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403113022266
  • خبرنگار : 50663

دبیر شورای مشاورین و دستگاه اجرایی کشور:

اوج افتخار بسیج در حوزه ایثارگری است

اوج افتخار بسیج در حوزه ایثارگری است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل و دبیر شورای مشاورین و دستگاه اجرایی کشور با بیان اینکه اوج افتخار بسیج در حوزه ایثارگری است گفت: تفکر بسیج را نمی‌توان از ترویج فرهنگ ایثار و شهادت جدا کرد.

رضا رحیمی‌نسب امروز ۳۰ بهمن‌ماه، در افتتاحیه گردهمایی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج و مشاورین امور ایثارگران که در مرکز آموزشی و فرهنگی ثامن‌الائمه بهزیستی مشهد برگزار شد، با بیان اینکه به موضوع جنگ و ایثارگران خوب نپرداخته‌ و تبیین نکرده‌ایم، فردی با حضور در فیلم سینمایی اسوه مردم می‌شود اما شهید ما گمنام می‌ماند، گفت: ایثارگر یعنی شهید، جانباز و آزاده. ایثارگری خود مراتب دارد. افرادی که چندین سال در چنگال بعث بوده و نه تنها تسلیم نشده بلکه جلاد خود را تحت تاثیر قرار داده‌اند.

بیان کرد: شخصیت ممتازی مانند حضرت امام که مجموعه‌ای از ویژگی‌های خاص را دارا بودند، افتخار می‌کنند که یک بسیجی هستند. بسیجی بودن یک صفت خاص نیست بلکه یک فرهنگ متعالی است. اگر در کشور مشکلات زیاد داریم، مردم و مسئولین به این فرهنگ اعتقاد پیدا کنند، تفکر بسیجی معجزه خواهد کرد. اقشار مختلف مانند روحانیون و پاسدار داریم اما بسیجی نیستند، این صفت اگر با واژه اصلی ترکیب شود سبب پویایی و رشد خواهد شد.

مدیرکل و دبیر شورای مشاورین و دستگاه اجرایی کشور گفت: اگر بسیج نبود در جنگ حرفی برای گفتن نداشتیم، سپاه زاییده تفکر بسیجی است. تفکر بسیجی و اعجازگری امام سبب شده افراد ممتاز ساخته شوند. این تفکر اگر در کشور حاکم شود مشکلات فعلی حل خواهد شد. مدیران در همه دولت‌ها از تفکر بسیجی فاصله گرفته که سبب مشکلات امروز شده است.

وی خطاب به افراد حاضر در این گردهمایی گفت: باید به طور جدی برای رفع مشکلات ورود پیدا کنیم، یک شرح وظیفه تعریف شده است. فعالیت افراد بسیجی و پدافند غیرعامل نباید مسئولیت ایثارگری آن‌ها را تحت تاثیر قرار دهد. ۱۴ ماموریت برای شما عزیزان در نظر گرفته شده که در حوزه تکریم خدمات و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است. تفکر بسیج را نمی‌توان از ترویج فرهنگ ایثار و شهادت جدا کرد.

اوج افتخار بسیج در حوزه ایثارگری است

تفکر بسیجی و کار دلی کردن، دو ویژگی افراد حاضر در بهزیستی است

مهدی برجی، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در این گردهمایی با بیان اینکه تفکر بسیجی، روحیه ایثار و شهادت‌طلبی از ویژگی‌های مجموعه بهزیستی است، به خدمات ارائه شده توسط این سازمان اشاره و اظهار کرد: یکی از حوزه‌های این مجموعه حوزه سالمندی است که باید برای آن تدبیری اندیشید؛ چراکه ما در مرحله ورود به سالمندی در کشور قرار داریم به طوری که حدود ۱۱ درصد جمعیت استان خراسان رضوی بالای ۶۰ سال سن دارند. در تمام دنیا روند ورود به سالمندی یک بازه زمانی ۱۰۰ ساله است و متاسفانه در کشور ما این روند ۲۰ ساله است. در ۲۰ سال دیگر جمعیت سالمندی ۲۲ درصدی خواهد بود و به یک کشور سالخورده تبدیل خواهیم شد. اگر تدابیر لازم اندیشیده نشود، پرسنل حاضر پاسخگوی نیاز ما نخواهد بود.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی ارائه خدمات به افراد توان‌خواه را از دیگر فعالیت‌های بهزیستی عنوان کرد است و افزود: ۱۳ گروه معلول داریم که نیاز به توجه و خدمات ویژه دارند، به مدد ژنتیک و علم پزشکی اکثر معلولیت‌ها در حال کاهش است، اما در دو گروه روند افزایشی را داریم؛ گروه اول حوزه اوتیسم است، اگر تدبیری اندیشیده نشود و نگاه از دید پدافند غیرعامل نباشد شاید تمام پتانسیل باید به سمت این بیماری رود. همچنین آسیب‌های مغزی و ضایعات نخاعی یکی دیگر از معلولیت‌هایی که طی سال‌های اخیر روند افزایشی داشته است.

وی اظهار کرد: طبق آمار تصادفات و مرگ و میر جاده‌ای، سال گذشته نزدیک به ۲۱ هزار فوت در جاده به دلیل تصادف داشته‌ایم که نیازمند حداقل ۲ یا ۳ برابر ارائه خدمات ویژه می‌شوند. ما باید در حوزه سالمندی، اوتیسم و آسیب‌های مغزی برنامه‌ریزی لازم را داشته باشیم در غیر این صورت با بحران روبه رو خواهیم شد. درحال حاضر شاید پرسنل پاسخگوی نیاز باشند، اما در آینده با توجه به سیر صعودی در روند افزایش سالمندی و معلولیت، وضعیت متفاوت خواهد بود.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: علاوه بر داشتن روحیه بسیجی افراد حاضر در بهزیستی، کار دلی کردن دومین ویژگی آنان است، اکثر افراد بسیج خیلی از کارها را فراتر از قوانین و وظایف محول‌شده انجام می‌دهند. اگر می‌خواهیم جامعه سالم داشته باشیم باید افرادی تربیت کنیم که وابسته عوامل بیرونی نبوده و خودانگیخته و خودشکوفا باشند.

برجی اظهار کرد: متاسفانه علی‌رغم این همه پیشرفت در زمینه‌های مختلف، در زمینه ارتباطات انسانی و کمک به هم‌نوع، دچار تنزل شدیم. افرادی باید تربیت کنیم که خودانگیخته باشند و نیاز به پاداش و تقویت بیرونی نداشته باشند. همه یاد گرفتیم با رویکرد بیرونی خود را کنترل کنیم که این رویکرد اشتباه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha