حاتم شکری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهارکرد: با عضویت ۱۷۰ هزار نفر از روستاییان و عشایر استان همدان در صندوق بیمه اجتماعی، گامی بلند در راستای تحقق عدالت اجتماعی و اقتصادی برداشته شد به طوری که این طرح حمایتی دولت، نه تنها به کاهش فقر و مهاجرت کمک میکند، بلکه آیندهای روشنتر را برای جوامع روستایی و عشایری همدان رقم میزند.
وی تصریح کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون ۶۰۰۰ نفر بیمه عادی شدهاند و بیش از ۱۲۵۰۰ بانوی روستایی و عشایری دارای سه فرزند، به صورت رایگان و با پوشش ۱۰۰ درصدی حق بیمه، تحت پوشش این طرح قرار گرفتهاند.
شکری با اشاره به اهداف این صندوق در جلوگیری از مهاجرت، کاهش فقر مطلق، کاهش فاصله طبقاتی و حفظ کرامت انسانی، مزایای متعددی از جمله پرداخت دو سوم حق بیمه توسط دولت، امکان پرداخت حق بیمه به صورت اقساطی، مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت، و امکان انتقال سوابق بیمهای را برشمرد.
وی با بیان اینکه از سال ۸۴ تاکنون سه میلیون نفر در سطح کشور تحت پوشش این صندوق قرار گرفتهاند، افزود: در استان همدان نیز ۱۲۲ هزار مرد و ۴۸ هزار زن عضو این صندوق هستند و زنان حتی بدون داشتن شغل میتوانند از مزایای آن بهرهمند شوند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰ هزار نفر در استان همدان از مستمری سالمندی، از کارافتادگی و فوت سرپرست خانوار بهرهمند هستند، اظهار کرد: همدان با جذب ۵۹ درصد از جامعه هدف، جزو پنج استان برتر کشور در پوشش بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر قرار دارد.
شکری با اشاره به تشکیل ستاد توسعه در استان و پرداخت ۲۲ هزار تسهیلات ۱۵ و ۲۰ میلیونی بدون ضامن برای مستمریبگیران در دولت سیزدهم، بیان کرد: تمام افراد ۱۸ تا ۵۰ ساله از روستاییان، عشایر، کشاورزان غیرساکن در روستاها، شاغلان فصلی، قالیبافان و شاغلین صنایع دستی میتوانند عضو این صندوق شده و از مزایای آن بهرهمند شوند.
این مقام مسئول یادآور شد: خدمات صندوق بیمه اجتماعی استان همدان در تمامی دفاتر کارگزاری و بیش از ۱۰۰۰ میز خدمت در روستاها و مناطق عشایری ارائه میشود.
انتهای پیام
نظرات