مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح درباره موفقیت فیلمهای سینمایی این بنیاد در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر سخن گفت.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح سید محمد حسینی با ابراز خوشحالی از دیده شدن آثار سینمایی بنیاد فرهنگی روایت فتح گفت:به فضل خدا فیلم های بنیاد در جشنواره امسال دیده شد و نظرات و آرای مردمی زیادی بابت این دو فیلم داشتیم.نظر مثبت منتقدین و هیات داوران و از همه مهمتر مردم برای ما، مایه مباهات است و این روند در سال های آینده با تولیدات جدید انجمن نیز ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه تولیدات جدید انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس حاصل یک کار پژوهشی گسترده و طبق یک زمان بندی مدون با همکاری و مشارکت استان های کشور صورت می گیرد افزود:جای جای تاریخ پرافتخار دفاع مقدس مردم ایران مشحون از داستان ها و نکاتی است که مغفول مانده و جادوی سینما می تواند به بیان این مهم کمک شایانی نماید.در واقع سینما بهترین ابزار برای بیان موضوعاتی است که برای نسل امروز جذابی دارد و ما به عینه این جذابیت و کشش دراماتیک قصه های فیلم را در ارتباط دو فیلم پیش مرگ و شمال از جنوب غربی با نسل امروز دیدیم. این روند حتما و با قوت بیشتری در سال آینده نیز ادامه خواهد یافت.
حسینی ادامه داد: موضوع مهم دیگری که در جشنواره امسال اتفاق افتاد انتخاب فیلم سینمایی پیش مرگ توسط آرای مردمی بود که برای نخستین بار جایزه بهترین فیلم از منظر مهم تماشاگران به یک فیلم با تم دفاع مقدس اختصاص یافت و این موضوع که پس از سالها تولید مستمر و حضور مداوم این جریان صورت گرفت دارای نکته بسیار مهمی است که این جایزه از فضای سینمایی که ایران و ایرانی را سرخورده و منکوب معرفی می کرد به فضایی رسید که یک قهرمان وطنی در بطن دفاع مقدس بر پرده سینما جان می گیرد و تماشاگر با آن ارتباط فوق العاده پیدا می کند و منجر به انتخاب این فیلم به عنوان بهترین فیلم جشنواره می شود.این اتفاق که این سیمرغ به دست توانای سینماگران متخصص متعهد افتاد به نظر بنده در جشنواره امسال جزو ویژگی های این دوره بود که این موفقیت برای همه اجزا و ارکان جبهه فرهنگی انقلاب است و همه ارگان های ارزشی و متولیان سینمای ارزشی در این موفقیت سهیم اند.
سید محمد حسینی در پایان ابراز امیدواری کرد که اکران نوروزی فیلم سینمایی پیش مرگ با استقبال مردمی در اقصی نقاط ایران همراه شود.
«پدر سوخته» به خانه نمایش دا میرود
نمایش "پدر سوخته" به نویسندگی و کارگردانی محمد رحمتی، از روز چهارشنبه، یکم اسفند ماه ۱۴۰۳، در سالن شماره۱ خانه نمایش دا به روی صحنه میرود.
از بازیگران این نمایش۷۰دقیقهای میتوان به (به ترتیب حروف الفبا) : حامد اسماعیلی، محمد برجلو، مریم پیوند حیدری، سجاد پیشرویان، فائزه تیموری، افسانه حضرتی، محمد رحمتی، پریسا فصیح اشاره کرد.
کارگردان در خلاصه این نمایش اینگونه اشاره میکند؛ قصه از بازگشت خانواده بشارت از خاکسپاری پدر (بزرگ خاندان بشارت) آغاز میشود که با اینکه غم فقدان پدر را دارند، دغدغهشان مزایدهی کارخانهی عظیمی است که برنده شده بودند و حالا به دلیل فوت ناگهانی پدر در معرض خطر قرار گرفته است. تلاش و همفکری اعضای خانواده برای برونرفت از این مشکل و ...
از دیگر عوامل این گروه میتوان به: مشاور کارگردان: سعید زارعی، مجری هنری: مرضیه مهاجر، دستیار کارگردان: مرجان مرتضوی، مجری طرح: حسین عابدین، طراح صحنه: هادی سلطانی فرد، طراح لباس: ساناز یونسی، عکاس: حسین کمالپور، دستیار نور: اشکان حسینی، تایپوگرافیست: زینب بابایی، ساخت تیزر: onone.agency@ و روابط عمومی: امیر پارسائیانمهر اشاره کرد.
پیشفروش سه روز نخست نمایش "پدر سوخته" در سایت تیوال آغاز شده و مخاطبان میتوانند با مراجعه به این سایت، نسبت به خرید بلیت اقدام کنند.
فیلم کوتاه «پاککن» روی میز تدوین رفت
فیلم کوتاه «پاککن» به کارگردانی کارو محمدی و پارسا مجیدی، تهیهکنندگی کارو محمدی، محصول گروه سینمایی «پاک» پس از پایان فیلمبرداری در سنندج و طی مراحل فنی، روی میز تدوین قرار گرفت.
کارو محمدی، پیش از کارگردانی مشترک این فیلم، نویسندگی، تهیه و بازیگری و ساخت فیلمهای کوتاه «زاویه»، «کفش فوتبال» و «ترس از سایه» را در کارنامه داشته و پارسا مجیدی، دیگر کارگردان این اثر، علاوه بر دستیار کارگردانی و تصویر در سینما، فیلم کوتاه «چهره» را کارگردانی کرده است.
در خلاصه داستان «پاککن» آمده است: «روژان در میان کشمکشهای پدر و مادرش، گیر کرده است؛ او با تصورات کودکانهاش تلاش میکند با نقاشی کشیدن، به این ماجرا پایان دهد.»
دلوین اصلانی، بختیار خلیلی و دنیا سنجری در این فیلم کوتاه به ایفای نقش پرداختهاند.
عوامل فیلم کوتاه «پاککن» عبارتند از:کارگردان: کارو محمدی، پارسا مجیدی، تهیهکننده و فیلمنامه: کارو محمدی، سرمایهگذار: مهنازحسینی (زاگرسی)، مدیر فیلمبرداری: آزاد زندکریمی، مدیر صدابرداری: پژمان راژ، تدوین: وحید احمدی، مدیر تولید: سید هژیر پیرخضری، جانشین تولید: میلاد پیرکرمی، منشی صحنه: خاطره فروتن، طراح صحنه: کارو محمدی، طراح گریم: رعنا خالدی، دستیار فیلمبرداری: پارسا کرم ویسه، نورپرداز: فاروق شیخی، دستیار صدابرداری: مبین آذرمیدخت، دستیار صحنه: هانیتا حسینی، پشتیبانیفنی: سیمرغ طلایی سنندج، تدارکات: کیومرث شاطبی، عکاس پشتصحنه: متین شکری و مشاور رسانهای: علی کشاورز.
جایزه ویژه جوانی جمعیت در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر اهدا میشود
جایزه ویژه جوانی جمعیت در بخش تجلی اراده ملی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به بهترین فیلم از نگاه هیأت داوران این بخش اهدا خواهد شد.
در این برهه از زمان که آمار جمعیتی کشور بر اساس شاخصهای بینالمللی ضرورت سیاستگذاری برنامههای جوانی جمعیت را در رفع تهدید پیری جمعیت و سالمندی بیان میدارد، سینما سکوی هنری تاثیرگذار و مانا برای گفتگو با جامعه است تا با بیان واقعیتها و زبان هنر، انگارههای ذهنی منبعث از سیاست های قبلی را اصلاح کند، سامان ببخشد و سربلندی ایران جوان و پویا را تداوم بخشد.
با همین نگاه در ادامه برگزاری جشنواره فیلم فجر، هیأت داوران بخش تجلی اراده ملی جایزه ویژه جوانی جمعیت را به بهترین فیلم که نزدیک به اهداف محتوایی ستاد جوانی جمعیت باشد اهدا خواهند کرد.
این جایزه بر اهمیت نقش سینما در ترویج فرهنگ خانواده، ازدواج و جمعیت تأکید دارد و در راستای تحقق اهداف ملی و فرهنگی مرتبط با جوانی جمعیت و تقویت بنیان خانواده تدارک دیده شدهاست.
اعضای هیأت داوران این بخش بهاین شرح است:
مهتاب رضیئی، مدرس دانشگاه و دبیر ستاد جوانی جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
مرجان اشرفی زاده، نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون
عالیه شکر بیگی، عضو هیئت علمی دانشگاه
عبدالحسین ضمیری، مدیر کل هماهنگی ستاد ملی جوانی جمعیت
امیرحسین مکاریانی، کارشناس رسانه و منتقد سینما
اعضای هیأت داوران ضمن قدردانی از تلاش همه فیلمسازان حاضر در این بخش، بر لزوم ادامه این روند برای افزایش آگاهی عمومی و تقویت فرهنگ خانواده و جمعیت تأکید کردند. فیلم منتخب این بخش در آئین پایانی بخش تجلی اراده ملی در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر اعلام خواهد شد.
«چلوکبابی حاجی مولوی» به صحنه میآید
نمایش «چلوکبابی حاجی مولوی» به نویسندگی علی صفری با تهیهکنندگی داود نامور به صحنه خواهد رفت.
داود نامور، تهیهکننده تئاتر و مدیریت عمارت نوفللوشاتو قصد دارد در ادامه روند فعالیت هنری خود از اواخر سال جاری، تهیهکنندگی چندین اثر نمایشی را به منظور حمایت از تولید گروههای جوان تئاتر برعهده بگیرد.
براین اساس، نامور که پیش از این تهیهکنندگی آثاری چون «پروین»، «بودن»، «دو جلاد»، «مدهآ» و.... را برعهده داشته است، نمایش «چلوکبابی حاجی مولوی» به نویسندگی علی صفری را تهیه خواهد کرد.
اطلاعات تکمیلی این پروژه که قرار است در عمارت نوفللوشاتو روی صحنه برود، بهزودی اعلام خواهد شد.
جدیدترین خبر از «پیش مرگ»
فیلم سینمایی «پیشمرگ» که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به عنوان فیلم برگزیده تماشاگران نیز انتخاب شد، از هفته آینده راهی اکران نوروزی خواهد شد.
این فیلم توسط علی غفاری کارگردانی شده و آرش زینال خیری نیز تهیهکنندگی آن را بر عهده داشته است.
فیلم سینمایی «پیش مرگ» با روایتی قهرمانمحور، به زندگی و زمانهٔ شهید سعید قهاریسعید پرداخته است.
مهدی نصرتی، الناز ملک، حسام منظور، ساناز سعیدی، عبدالرضا نصاری، مهیارشاپوری، بهرام ابراهیمی، محمداشکان فر، سیروس سپهری و آرش آصفی بازیگران این اثر سینمایی هستند.
این فیلم محصول بنیاد فرهنگی روایت فتح و تهیهشده در انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس است که پخش آن را موسسه بهمن سبز بر عهده دارد.
عکس خبر از پویا شاهجهانی است.
«شب والونیه» خوانش میشود
نمایشنامهخوانی «شب والونیه» به کارگردانی رایان حبیبیان و تهیهکنندگی روزبه جعفری، روز شنبه ۴ اسفند برگزار میشود.
در این نمایشنامهخوانی، گروهی از بازیگران از جمله سودابه آقا بیگلو، رها باقر پیری، الهه تفرشی، متین رادمان، زهرا انصاری فرد، حانی حسنی، فاطمه سلطانی فرد، کاوه سوری، محسن شفاهی و آتنا نجفی به ایفای نقش خواهند پرداخت.
همچنین دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: گرافیست: شقایق حقی، عکاس: شادی (مائده) سنائیان، مشاور رسانه: آرمان صادقی و دراماتورژ: کاوه سوری. درخلاصه نمایش آمده است: نمایشنامه «شب والونیه» در یک عمارت قدیمی در منطقهی والونیه روایت میشود، جایی که پنج زن از معشوقههای پیشین دون ژوان گرد هم آمدهاند.
این زنان که هرکدام قربانی فریب و هوسرانی او بودهاند، تصمیم گرفتهاند از او انتقام بگیرند.
این نمایشنامهخوانی ساعت ۲۰ و پانزده دقیقه روز ۴ اسفند ماه برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات