• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1403112921596
  • خبرنگار : 71454

کیت وینسلت کارگردان شد

کیت وینسلت کارگردان شد

کیت وینسلت بازیگر برنده اسکار انگلیسی، نخستین تجربه کارگردانی خود را با فیلم «خداحافظ ژوئن» برای نتفلیکس خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، کیت وینسلت علاوه‌بر کارگردانی و تهیه‌کنندگی در این فیلم درام، در آن به ایفای نقش نیز خواهد پرداخت؛ فیلمی درباره گروهی از خواهران و برادران، که تونی کولت، جانی فلین، آندریا رایزبورو، تیموتی اسپال و هلن میرن نیز در آن نقش‌آفرینی خواهند کرد.

 کیت سولومون در کنار وینسلت تهیه‌کنندگی فیلم «خداحافظ ژوئن» را برعهده خواهد داشت.

سولومون همچنین جدیدترین فیلم وینسلت؛ بیوگرافی درباره «لی میلر» (عکاس جنگ جهانی دوم) را تهیه‌کنندگی کرده بود. وینسلت برای بازی خود در این فیلم نامزدی گلدن گلوب را به دست آورد و فیلم «لی» همچنین نامزد جایزه بفتا برای فیلم برجسته بریتانیایی سال شد.

علاوه‌بر فیلم «لی»، کیت وینسلت اخیرا در مینی سریال «رژیم» محصول «HBO» بازی کرد، که برای آن نامزدی گلدن گلوب را نیز دریافت کرد.

نتفلیکس درام «خداحافظ ژوئن» را به عنوان یک درام «تأثیرگذار و در عین حال طنز» توصیف می‌کند که گروهی از خواهر و برادر از هم پاشیده را تصویر می‌کشد که تحت شرایطی ناگهانی و سخت دور هم جمع می‌شوند.

به گزارش ورایتی، فیلمبرداری این درام به زودی در بریتانیا آغاز می‌شود.

فعالیت حرفه‌ای وینسلت در سال ۱۹۹۴ و در سن ۱۱ سالگی با بازی چشمگیر او در فیلم «موجودات آسمانی» ساخته پیتر جکسون آغاز شد. در سال ۱۹۹۵، او نقش ماریان داشوود را در «عقل و احساس» بازی کرد که برای آن نخستین نامزدی اسکار را دریافت کرد. او در سن ۲۲ سالگی به موفقیت بزرگی دست یافت و برای دومین بار برای بازی تکان‌دهنده‌اش در نقش رُز در فیلم «تایتانیک» ساخته جیمز کامرون (۱۹۹۷) نامزد دریافت جایزه اسکار شد.

او بار دیگر برای فیلم‌های «آرییس» (۲۰۰۱)، «درخشش ابدی یک ذهن پاک» (۲۰۰۴)، «کودکان کوچک» (۲۰۰۶) و «استیو جابز» (۲۰۱۵) نامزد اسکار شد و در نهایت برای بازی در نقش هانا اشمیتز در فیلم «کتابخوان» ساخته استفن دالدری (۲۰۰۸) برنده جایزه اسکار شد.

کیت وینسلت برای سریال‌های «میلدرد پیرس» (۲۰۱۱) و «میر اهل ایست تاون» (۲۰۲۱) هم برنده جایزه امی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha