• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۵۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1403112821031
  • خبرنگار : 71461

رئیس بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان مطرح کرد

اکنون نسخه متفاوت ما در برابر کل عالم چیست؟

اکنون نسخه متفاوت ما در برابر کل عالم چیست؟

رئیس بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان با بیان اینکه در انقلاب اسلامی وارد میدانی شده‌ایم که مدعی راه اندازی یک الگوی برتر هستیم و حرفش این است، ما زندگی متفاوت از نوع «نه غربی و نه شرقی» را می‌خواهیم رقم بزنیم، گفت: اکنون نسخه متفاوت ما در برابر کل عالم چیست؟ این چیزی است که مردم تبریز باید مانند همیشه پیشتازی خود را در این عرصه نشان دهند.

به گزارش ایسنا، عاطفه سعیدی‌نژاد، رئیس بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان در گردهمایی بانوان که در برج میلاد تهران برگزار شد با تاکید بر اینکه ما نگاه جدی به ظرفیت زن امروز داریم، گفت: امروز زنان جامعه می‌توانند کارهای بزرگی انجام دهند، البته در صورتی که خودشان باور کنند که توان انجام دادن بسیاری از کارها را دارند و دیگر اینکه شرایط برای کنشگری موثر بانوان فراهم شود.

عاطفه سعیدی نژاد با بیان اینکه نگاه ما در نهضت پیشرفت بانوان این است که اولا زنان را با موقعیت‌های زیست بوم محلی و منطقه‌ای خودشان درک کنیم، اظهار کرد: زنان امروز جامعه ما و زنان تبریزی ما، زنان پرظرفیتی هستند. یکی از شعارهای مهم مردم تبریز این است که (ما همیشه اولین ها هستیم) حال باید بیاندیشیم که اکنون در چه زمینه‌ای باید اولین باشیم؟ زمانی در شکستن سلطه رژیم شاهنشاهی در بحث پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، مردم تبریز جزء اولین‌ها بودند، باید ببینیم اکنون جزء کدام اولین بودن ارزش است.  امروز دیگر فضای جنگ سخت و نظامی وجود ندارد. مشاهده می کنید که دشمن چگونه سوریه را به تصرف خود درآورد و حتی آنجا که ملاحظه می‌کنید دشمنی مانند اسرائیل، تمام تلاشش را می‌کند و با آبروریزی تمام با بمبارانهای چند تنی از عهده نوار باریک غزه برنمی‌آید و این یعنی حتی توان نظامی هم ندارد. تنها چیزی که دست دشمن را می‌تواند پرکند بحث جنگ روایتها و تصرف اذهان است. این واقعیت آن چیزی است که امروز در میدان با آن مواجه هستیم.  

رئیس بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان عنوان کرد: ما در انقلاب اسلامی وارد میدانی شده‌ایم که مدعی راه اندازی یک الگوی برتر هستیم که حرفش این است که ما زندگی متفاوتی (نه غربی و نه شرقی) از نوع انسانی را می‌خواهیم رقم بزنیم و حرف مهمش این است که هم قرار است دنیا و هم آخرت را آباد کند؛ در واقع اصلی‌ترین حرف جمهوری اسلامی که نظام استکباری نمی‌تواند تحملش کند این است که من الگوی متفاوت زیستن دارم که قرار است هم دنیا و هم آخرت را آباد کند.

وی با طرح این سوال که اکنون نسخه متفاوت ما در برابر کل عالم چیست؟ گفت: این چیزی است که مردم تبریز باید پیشتازی خود را در این عرصه نشان دهند؛ یعنی نشان دهند حرف نویی دارند. ما یک الگوی متفاوت از یک زن متعالی داریم که لزوما در جامعه جهانی هم فهمیده نمی‌شود، این الگوها از حالت تکی باید دربیاید و تبدیل به نسخه عمومی برای بانوان شود.

سعیدی نژاد با بیان اینکه در نهضت پیشرفت بانوان به دنبال این هستیم که بستر عمومی برای درخشش این زنان با تمام شاخص‌های متفاوتی که نسبت به ۵۰ سال گذشته دارند، عرضه کنیم، تصریح کرد: اصل توجه به اینکه زن امروز افتخار آفرین است و زن امروز، چگونه می‌تواند افتخارات بیشتری را برای جامعه رقم بزند، واقعیت مبارکی است و از اینکه مورد توجه قرار گرفته است، تشکر می‌کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha