مصطفی قربانی ۲۵ بهمن در حاشیه این اجرای هیجان انگیز در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ورزش مهیج اسلک لاین برای اولین بار در کشور توسط ورزشکاران اراکی پایهگذاری شده است و از دو ماه قبل، روند ثبت این ورزش در وزارت ورزش و جوانان شروع شده است. بنده در سال ۹۲ نیز برای اولین بار انجمن ورزش پارکور را در کشور راهاندازی کردم.
وی ادامه داد: این نمایش مهیج برای اولین بار در سطح کشور و با همت و پشتیبانی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک انجام شد.
قربانی اظهار کرد: شهروندان اراکی، امروز و فردا از ساعت ۱۳ تا ۱۶ در ابتدای خیابان شهیدان جهانپناه اراک میتوانند به تماشای این ورزش مهیج بپردازند. همچنین در این دو روز نیروهای آتش نشانی شهرداری اراک نیز قدرت عملیاتی سازمان آتش نشانی کلانشهر اراک را به نمایش میگذارند.
انتهای پیام
نظرات