به گزارش ایسنا، شهر ییوو در استان ژجیانگ در شرق چین، بزرگترین مرکز عمده فروشی در جهان برای اقلام کوچک تولیدی است که محصولاتی از درخت کریسمس گرفته تا جواهرات سفارشی را به سراسر جهان از جمله به آمریکا صادر میکند.
چنگ هائودونگ، رئیس گروه بیسی که از پوشاک تا بطریهای آب میفروشد، از دفتر این شرکت در شهر ییوو به رویترز گفت: پیش بینی کرده بودیم که ترامپ، قدرت را به دست بگیرد. بعد از اینکه او قدرت را به دست گرفت، خوب، چگونه میخواهیم وفق پیدا کنیم؟ در واقع، از قبل آمادگی صورت گرفته بود.
او افزود که آنها اطلاعات سایتهای شبکه اجتماعی خارج از کشور را زیر نظر گرفتند که منجر به تاسیس کارخانه جدیدی برای تولید مواد مایع لباسشویی در ایالت تنسی آمریکا در آوریل شد.
دونالد ترامپ در مبارزات انتخاباتی، وعده اعمال تعرفه ۶۰ درصدی بر واردات چین را داده بود. با این حال، پس از رسیدن به ریاست جمهوری آمریکا، آن را به ۱۰ درصد تغییر داد که از سه شنبه گذشته اجرایی شد. رئیس جمهور آمریکا همچنین قصد دارد معافیت بسته های ارزان قیمت چین از عوارض گمرکی را لغو کند.
رئیس گروه بیسی بدون ارائه ارقام دقیق در مورد فروش، گفت: این بار در واقع شوک خیلی بزرگی برای ما نخواهد بود. گروه بیسی به سایر کسب و کارهای خارج از چین، صادر دارد، اما همچنین برخی از محصولات خود را مستقیما از طریق پلتفرمهای آنلاین مانند «تمو» و «شین» به مصرف کنندگان آمریکایی میفروشد. تحلیلگران انتظار دارند این سایتهای خرید ارزان قیمت، با لغو قانونی که به واردات کم ارزش اجازه ورود بدون عوارض گمرکی به آمریکا را میئخئ، به سختی آسیب ببینند.
احساسات مشابهی در میان معامله گران و خریداران در بازار شهر ییوو که بسیاری پس از پایان تعطیلات هشت روزه سال نوی چینی، تازه به سر کار برمیگشتند، قابل مشاهده بود.
ژنگ هائو، مالک جینگی وانجو که اسباببازیهایی مانند مجسمههای دایناسور با رنگهای روشن میفروشد، میگوید: حتی اگر آمریکا تعرفه را به ۵۰ درصد افزایش دهید، هیچ تاثیری بر ما نخواهد داشت زیرا محصولات ما بسیار سودآور هستند و شرکت او میتواند بخشی از بار تعرفه را تحمل کند. وی اضافه کرد که شرکتهای پایین زنجیره تامین نیز دلیلی برای افزایش قیمتهای خود دارند.
اقدامات ترامپ باعث تشدید این نگرانی شده است که جنگ تجاری تمام عیار میان دو اقتصاد بزرگ جهان تشدید خواهد شد و چین در حال آماده شدن برای اعمال تعرفههای متقابل حداکثر ۱۵ درصید بر برخی از کالاهای آمریکایی است.
بر اساس گزارش رویترز، ابی جین که به نمایندگی از مشتریان دیگر در بازارهایی مانند آمریکا، استرالیا و خاورمیانه محصولات را در ییوو خریداری میکند، گفت که فروشندگان در این شهر با کمبود سفارشها روبرو نیستند. ما میتوانیم با کاهش جزئی حاشیه سود یا تعدیل هزینه ها، پاسخ دهیم. درنهایت، هزینه های اضافی به مصرف کنندگان نهایی در کشورشان منتقل میشود و این آنها هستند که درنهایت، پیامدهای سیاستهای اقتصادی خود را متحمل خواهند شد. برای آمریکا، اینکه آیا میتوانند کشور مناسبی برای جایگزینی ما به عنوان یک شریک تجاری پیدا کنند یا خیر، سوالی است که آنها باید خودشان به آن فکر کنند.
انتهای پیام
نظرات