• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403111813628
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل راه و شهرسازی استان خبر داد

بهره‌برداری از ۲۷۲ کیلومتر بزرگراه و ۶۰۲ کیلومتر راه اصلی استان اردبیل

بهره‌برداری از ۲۷۲ کیلومتر بزرگراه و ۶۰۲ کیلومتر راه اصلی استان اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: در مجموع ۲۷۲ کیلومتر بزرگراه و ۶۰۲ کیلومتر راه اصلی در استان اردبیل مورد بهره برداری قرار گرفته است.

محبوب حیدری ۱۸ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس تلاش ها و پیگیری های انجام شده، ۸۲۳ کیلومتر از راههای استان دارای ردیف اعتبار ملی و مجوز ماده ۲۳ است که مطالعات فاز اول و دوم آنها اتمام یافته و ۲۰۳ کیلومتر از طرح های جاری نیز تکمیل شده و در مجموع ۲۷۲ کیلومتر بزرگراه و ۶۰۲ کیلومتر راه اصلی مورد بهره برداری قرار گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر بطول ۲۲۵ کیلومتر بزرگراه و ۶۷ کیلومتر راه اصلی نیز در سطح استان در دست احداث است.

حیدری اظهار کرد: کل اعتبار مورد نیاز برای تکمیل قطعات در دست اجرا، ۸ هزار و ۹۶۰ میلیارد تومان و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل کل طرح های راهسازی ۳۶ هزار میلیارد تومان است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: همچنین مجموع اعتبارات تخصیص‌ یافته به طرح‌های راهسازی استان از محل پیوست یک قانون بودجه سال ۱۴۰۳ و اعتبارات توازن معادل ۹۰۰ میلیارد تومان است که این میزان اعتبار با حمایت و پیگیری نمایندگان مجلس، استاندار و اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل بطور کامل و ۱۰۰ درصدی تأمین و پرداخت شده و این اتفاق مهم برای اولین بار در دولت چهاردهم رخ داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha