• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403111813439
  • خبرنگار : 50123

ساختمان مرکز مدیریت حوادث و اورژانس چهارمحال و بختیاری افتتاح شد

ساختمان مرکز مدیریت حوادث و اورژانس چهارمحال و بختیاری افتتاح شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری امروز به صورت ویدئو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آیین افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های وزارت بهداشت و افتتاح پروژه‌های اورژانس کشور برگزار و ساختمان مرکز مدیریت حوادث و اورژانس چهارمحال و بختیاری افتتاح شد.

محمدحسین اعرابی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد امروز ۱۸ بهمن‌ماه در این آیین ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: خدا را شاکریم امروز بعد از چند سال ساختمان مرکز مدیریت حوادث و اورژانس چهارمحال و بختیاری در مرکز استان افتتاح شد.

وی افزود: در شهریورماه ۱۳۹۴ کلنگ این پایگاه بر زمین زده شد و پس از چند سال توقف، در ماه‌های پایانی ۱۴۰۱ عملیات عمرانی پروژه مجددا آغاز شد، بیشترین اقدام صورت گرفته در سال گذشته انجام شده است.

اعرابی بیان کرد: زیربنای این ساختمان ۲۶۵۰ مترمربع، در چهار طبقه و با اعتبار هزینه شده ۶۰۰ میلیارد ریال احداث شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ادامه با بیان این‌که مجموعا تعداد پرسنل اورژانس استان ۵۴۰ نفر هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۶۰ نفر کارکنان ستادی و ۴۸۰ نفر کارکنان عملیاتی هستند، هم‌چنین از ۵۸ پایگاه اورژانس استان، ۲۰ پایگاه شهری و ۳۸ پایگاه جاده‌ای است.

به گفته وی، از ۵۸ پایگاه اورژانس استان ۳۱ پایگاه خیرساز است که یا از سوی خیرین ساخته شده و یا خیرین در آن‌ها مشارکت داشتند که این امر نشان‌دهنده نقش بسیار موثر خیرین در حوزه سلامت است، خیرینی که می‌توانند الگویی برای سایر مردم باشند تا کمک بیشتری به حوزه سلامت صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به وجود یک پایگاه هوایی اورژانس در استان، گفت: باتوجه به مناطق صعب‌العبور، این پایگاه نجات‌بخش بسیاری از بیماران بوده به طوری‌که امسال در تعداد سورت‌های پروازی شاهد افزایش ۳۵ درصدی پروازها بودیم، گرچه بحث اعتبارات یکی از چالش‌های بخش پایگاه هوایی اورژانس است.

اعرابی در ادامه بیان کرد: ۹ پایگاه اورژانس در استان در حال احداث است که تعدادی در شرف تکمیل هستند که برای آن‌ها نیازمند تزریق اعتبارات، اخذ مجوز برای تامین نیروی انسانی و تأمین آمبولانس هستیم و امید است سال آینده شاهد بهره‌برداری کامل آن‌ها باشیم.

وی اضافه کرد: در مجموع ۱۰ بیمارستان و ۲۴ مرکز بهداشت شبانه‌روزی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی خدمات را به مردم استان ارائه می‌کنند، از طرفی در سال جاری تاکنون ۱۷۵ هزارو ۲۷۹ تماس با مرکز اورژانس استان گرفته شده که منجر به ۳۶ هزار ماموریت شده است.

وجود دو اتوبوس آمبولانس و سه موتورلانس در استان

هم‌چنین محمود شمسی‌پور، رئیس اورژانس چهارمحال و بختیاری با اشاره به این‌که امسال تاکنون ۱۷۵ هزار تماس بااورژانس استان برقرار شده است، گفت: از این تعداد، ۳۶ هزار تماس منجر به اعزام آمبولانس و انتقال مصدومان به بیمارستان و مراکز بهداشتی شده است.

وی بیان کرد: ۶۱ سورت پروازی اورژانس هوایی استان که از ابتدای امسال تاکنون صورت گرفته، عمدتا خدمات‌رسانی به مادران باردار در مناطق صعب‌العبور بوده است.

شمسی‌پور خاطرنشان کرد: دو اتوبوس آمبولانس در شهرکرد و سه راه گوشکی لردگان مستقر بوده و سه موتورلانس نیز برای مناطق پر ترافیک و در راستای خدمات‌رسانی سریع‌تر به مصدومان و بیماران استان در فصل تابستان استفاده می‌شود.

انتهای پیام

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha