• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۹:۱۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403111713200
  • خبرنگار : 50253

لزوم توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل در خراسان رضوی

لزوم توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل در خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل در این استان را ضروری دانست.

علیرضا قامتی امروز، چهارشنبه ۱۷ بهمن، در حاشیه آیین افتتاحیه کارخانه کنسانتره و مکمل‌سازی دام، طیور و آبزیان بهین رشد قوچان، در جمع خبرنگاران گفت: توسعه آزادراه مشهد و پروژه‌های ریلی مانند قطار شهری مشهد - گلبهار و برقی کردن خط ریلی مشهد - تهران به‌عنوان اولویت‌های اصلی و به منظور تلاش برای ارتقاء ارتباطات و کاهش مشکلات حمل‌ونقل در دستور کار استان قرار دارند.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین اولویت‌های توسعه‌ای استان شامل بحران آب، انرژی، توسعه راه‌ها، پروژه‌های ریلی، بهداشت و درمان، و مولدسازی منابع است.

وی همچنین یکی از مهم‌ترین موضوعات استان را بحران آب دانست که در برخی شهرستان‌ها به ‌ویژه مشهد به شکل خاص احساس می‌شود به همین دلیل منابع مختلفی از جمله اعتبارات ملی و طرح‌های مولدسازی برای حل این بحران در نظر گرفته شده است.

قامتی با اشاره به بحران انرژی تصریح کرد: رئیس‌ جمهوری شخصاً به این موضوع ورود کرده و در ماه‌های اخیر جلسات متعددی با حضور وزرا و استانداران برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر تشکیل شده است.

معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی با اشاره به زیرساخت‌های حمل‌ونقل گفت: در حوزه راه‌ها، سهم آزادراه‌های استان نسبت به میانگین کشوری کمتر است از این‌رو، توسعه آزادراه مشهد، پروژه حرم تا حرم و ضلع جنوبی مشهد در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین به پروژه‌های ریلی اشاره کرد و افزود: قطار شهری مشهد به گلبهار، قطار سریع‌السیر مشهد به تهران و پروژه برقی کردن قطار مشهد - تهران از جمله طرح‌های در حال پیگیری هستند. همچنین مطالعاتی برای راه‌آهن مشهد - گرگان آغاز شده است.

قامتی با تاکید بر اینکه توسعه بخش بهداشت و درمان یکی دیگر از اولویت‌های استانداری خراسان رضوی است، گفت: چندین پروژه بیمارستانی در استان از جمله بیمارستان هزار تختخوابی مشهد، بیمارستان نیشابور و بیمارستان گلبهار در حال اجراست. همچنین در برخی شهرستان‌ها نیز احداث بیمارستان‌های جدید پس از اخذ مجوز ماده ۲۳ در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اقدامات انجام ‌شده در حوزه مولدسازی برای تامین اعتبار پروژه‌های عمرانی گفت: در این زمینه تأمین اعتبار برخی پروژه‌های حوزه بهداشت و درمان انجام شده و برنامه‌هایی برای استفاده بهینه از منابع موجود تدوین شده است.

قامتی با اشاره به ۷۳ همت پروژه‌ای که در سطح استان در حال اجرا هستند، افزود: این پروژه‌ها بر اساس نیازهای شهرستان‌ها و برنامه‌ریزی‌های استانداری اجرا شده و امیدواریم با همکاری مسئولان محلی و استانی، روند اجرای آن‌ها سرعت بیشتری بگیرد.

با حضور معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی کارخانه کنسانتره و مکمل‌سازی دام، طیور و آبزیان بهین رشد قوچان وابسته به گروه تولیدی یادگار و سالن ورزشی شهدای روستای فرخان و قاسم‌آباد شهرستان قوچان به بهره برداری رسید.

سالن ورزشی شهدای فرخان و قاسم آباد شهرستان قوچان که در سال ۹۳ با اعتبار سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان کلنگ‌زنی شده بود با مساحت حدود دو هزار و ۲۲۰ متر و زیربنای هزار و ۷۰۰ متر، از محل اعتبارات پنج دهیاری این شهرستان و با حمایت دفتر حمایت روستایی و معاونت عمرانی استانداری خراسان رضوی ساخته شده است.

همچنین کارخانه کنسانتره و مکمل‌سازی دام، طیور و آبزیان با ظرفیت تولید هفت هزار و ۲۰۰ تن در سال و در زیربنای هزار متر مربع احداث شده است که با راه‌اندازی این واحد، حدود ۱۵ نفر به‌صورت مستقیم مشغول به کار خواهند شد. میزان سرمایه‌گذاری انجام شده برای این پروژه ۹۰ میلیارد تومان است و هدف از تأسیس این کارخانه، تأمین نیازهای واحدهای گروه تولیدی سازنده کارخانه و همچنین فروش محصولات در بازار داخلی و صادرات به کشورهای دیگر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha