• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۷:۱۴
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1403111713103
  • خبرنگار : 71955

جایزه توانمندسازی علوی اعطا می‌شود

جایزه توانمندسازی علوی اعطا می‌شود

مدیر طرح جایزه توانمندسازی بنیاد علوی جزییات جایزه توانمندسازی علوی را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، محسن مولایی‌نسب در نشستی با خبرنگاران درباره جایزه توانمندسازی علوی گفت: در یک سال اخیر برنامه تحولی در بنیاد علوی شروع شده که در این تحول، تغییر راهبردی اتفاق افتاده که به جای درگیر شدن مستقیم در فعالیت‌های محرومیت زدایی از ظرفیت های مردمی استفاده می کنیم، این ظرفیت ها در دو سرفصل افراد حقیقی و حقوقی اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه در این مسیر برای ترویج فرهنگ همیاری و همکاری و تعاون برای محرومیت زدایی، برنامه ای با عنوان جایزه توانمندسازی علوی طراحی شده افزود: این جایزه قرار است که به افراد حقیقی و حقوقی اعطا شود که در برنامه های محرومیت زدایی و توانمندسازی مردم مناطق محروم در برنامه های بنیاد علوی به ما کمک می کنند.

مولایی نسب با بیان اینکه شش محور اصلی برای این جایزه در نظر گرفته شده ادامه داد: محور اول ارتقا عدالت آموزشی است ( همه افرادی که به نحوی در مناطق مختلف کشور به ما کمک می کنند تا عدالت آموزشی را برقرار کنیم میتواند یک فرد حقیقی مانند معلم و مدیر و گروه جهادی باشند)، محور دوم حوزه ارتقا سلامت، محور سوم حوزه اشتغال و ارتقا معیشت مردم از طریق اشتغال، حوزه چهارم زیرساخت های عمرانی و زیرساخت های مربوط به آبادانی و پیشرفت، حوزه پنجم مربوط به فعالیت های حوزه نوآوری و طرح های دانش بنیان در مناطق محروم است که درحال اجرا است و به توانمندسازی مردم کمک می‌کند، حوزه آخر تجربه ها و فعالیت های حوزه مسئولیت اجتماعی شرکت ها و افراد در حوزه توانمندسازی است.

وی تاکید کرد: از کمک های موردی و خیریه‌ای بنا به دستور حضرت آقا فاصله گرفتیم و سعی می کنیم افراد و گروه های هدف خود را توانمند کنیم به نحوی که نیازی به کمک های موردی مثل بسته‌های معیشتی یا کمک های بلاعوض مالی  نداشته باشیم.

مولایی نسب با بیان اینکه در این جایزه نکته اساسی این است که فرآیند شناسایی باید فرایندی فراگیر باشد ادامه داد: از ظرفیت فناوری اطلاعات ارتباطات استفاده کردیم، سامانه ای برای جمع آوری اطلاعات اولیه طراحی و رونمایی شده، این سامانه قابل دسترس برای عموم است و از طریق این سامانه افراد اطلاعات خود را وارد می کنند، بعد از ورود اطلاعات با اتصال به پایگاه های دیگر کشور مثل ثبت احوال، وزارت آموزش و پرورش، پایگاه های اطلاعاتی دیگر، صحت سنجی اطلاعات انجام و رتبه دهی می‌شود و گروهی که بالاترین رتبه را آورده وارد فرآیند داوری می‌شود.

وی با بیان اینکه در فرآیند داوری اطلاعات و مدارکی که وارد سامانه شده، بررسی مجدد و بررسی میدانی خواهد شد عنوان کرد: اگر ادعایی شده مبنی بر اینکه گروهی در ساخت یک مدرسه، یک مرکز بهداشت، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار فعالیتی داشته، کمیته داوری و تیم های ارزیاب در محل حاضر شده و بررسی میدانی انجام می‌دهد تا صحت و سقم اطلاعات وارد شده، تایید و در نهایت ارزیابی نهایی توسط کمیته داوران انجام شود.

مدیر طرح جایزه توانمندسازی بنیاد علوی اظهار کرد : این فرآیند تا اردیبهشت ماه سال آینده به اتمام می‌رسد و در نیمه دوم خرداد ۱۴۰۴ مراسم اعطای جایزه و اختتامیه این جایزه در تالار وحدت برگزار و جایزه به برگزیدگان اعطا می شود.

مدیر طرح جایزه توانمند سازی بنیاد علوی با بیان اینکه یکی از اهداف این جایزه شناسایی افراد توانمند و استفاده از آنها بعنوان بازوان اجرایی است افزود: همچنین تجربه افراد برای ما مهم است، تجربه گروه ها در قالب کتابچه تجربیات در حوزه فعالیت های نوآوری اجتماعی و محرومیت زدایی منتشر خواهد شد.

 وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در فعالیت سمن ها و گروه های جهادی بخش قابل توجهی از افراد را نسل زد تشکیل می دهند، ارتباط عمده ما هم با همین گروه است و عمده تمرکز روی نسل زد است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha