علیرضا رحیمی امروز ۱۷ بهمنماه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری با اشاره به نرخ بیکاری، اشتغال، ازدواج، آسیبهای اجتماعی و ...، اظهار کرد: تاکنون اقدامات نرمافزاری مفیدی که بتواند نگرش را تغییر دهد، صورت نگرفته است.
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: وضعیت کشور ما در حوزه جوانان قابل قبول و مطلوب نیست، این امر نه به خاطر کمکاری و مسیر اشتباه، بلکه به دلیل مشکلات مختلفی بوده که موجب شده، شرایط کشور متناسب با اشتغال و ازدواج جوانان نیست.
وی بیان کرد: امروز گفتمان جدیدی در کشور شکل گرفته که شاهبیت آن عدالت نسبت به تمام حوزهها است، در این نگاه عدالتمحور خروجی سیاستگذاری و فعالیت دولتهای مختلف که باعث بوجود آمدن یک بیعدالتی و فاصله بین مرکز و پیرامون شده، تغییر خواهد کرد.
رحیمی با بیان اینکه برخی استانها زیر سایه استانهای دیگر قرار گرفتهاند، گفت: استانهایی همچون چهارمحال و بختیاری با وجود ظرفیت بالا خود را از زیر سایه استان همجوار خارج نکرده است، نگاه دولت این است که تا حد ممکن این فاصله را کم کند.
دولت چهاردهم اقدامات عمدهای در بام ایران انجام خواهد داد
وی با اشاره به اینکه دولت چهاردهم اقدامات عمدهای در بام ایران انجام خواهد داد، تاکید کرد: چهارمحال و بختیاری مزیتهای نسبی ارزشمندی از جمله زردکوه، زایندهرود، سرچشمهها و جاذبههای ورزشی و گردشگری زیادی دارد که نیازمند توجه جدی است.
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: لازم است مراکز فنی حرفهای در استان با رویکرد ظرفیت فناورانه زیرساختهایی را راهاندازی کنند که کسب و کارهای نوین بتواند برای جوانان اشتغال و درآمدزایی ایجاد کند.
اولین مرکز مهارتآموزی پیشرفته کشور در چهارمحال و بختیاری تجهیز و راهاندازی میشود
رحیمی با بیان اینکه طی سه ماه آینده اولین مرکز مهارت آموزی پیشرفته کشور در چهارمحال و بختیاری تجهیز و راهاندازی میشود، بیان کرد: از ظرفیت جوانان بام ایران استفاده خواهیم کرد و بودجه تجهیز دورهها را متقبل خواهیم شد، رئوس سرفصلها و نیازسنجی را نیز از صنعت سیمان و کارخانه فولاد و... خواهیم گرفت، همچنین از ظرفیت نیروهای مسلح نیز استفاده میکنیم.
وی در خصوص کارآفرینی اشتغال، توضیح داد: طبق دستور وزیر ورزش بودجهای برای وامهای اشتغال کمبهره درنظر گرفته شده است، گرچه محل بودجه مشخص و به دنبال ساز و کار عملی برای مطرح و مصوب شدن آن هستیم.
رحیمی با اشاره به اینکه وزارت ورزش و جوانان خبرهای خوبی در این حوزه دارد، گفت: بیشترین میزان این رویکرد در شهرهای حاشیه است که اشتغال برای جوانان آن مناطق فراهم شود چراکه دولت نگاه ویژهای به بحث اشتغال و کار جوانان دارد.
وی با اشاره به اینکه شانیت این جلسه بیان اقدامات و تکالیف دستگاهها در خصوص ورزش و جوانان است، گفت: برنامهها و نگاه دولت به موضوع جوانان در این جلسه ارائه شد، ما مدعیالعموم جوانان از دولت هستیم و با همافزایی باهم تمام امور جوانان را ساماندهی میکنیم.
رحیمی در خصوص طراحی دولت چهاردهم برای تربیت شبکه مدیران آینده، خاطرنشان کرد: ۱۰ هزار جوان در سال آینده با ارزیابی خوداظهاری و بدون درنظر گرفتن جهتگیریهای سیاسی و وضعیتهای ایدئولوژیک شناسایی و آموزش داده میشوند تا راهی برای باز کردن مسیرشان در بحش خصوصی، دولتی و در دانشگاهها و اشتغال ایجاد شود.
همچنین روحالله اسدی، سرپرست دفتر هماهنگی و نظارت در امور جوانان وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: این جلسه تنها جلسهای است که برای جوانان استان سیاستگذاری صورت میگیرد، گرچه میدانیم که مشکل اساسی ما سیاستگذاری است.
سرپرست دفتر هماهنگی و نظارت در امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: علیرغم امکانات بسیار در کشور و استان، اما مشکلات متعددی وجود دارد و امکانات به مراتب بیشتر از مشکلات است.
اسدی با بیان اینکه دیدگاه واحدی برای بحث جوانی و امور جوانان در ستاد ساماندهی نداریم، بیان کرد: اینجاست که باید از جزیرهای عمل کردن پرهیز و برای سیاسیت گذاری دید واحد داشته باشیم، گرچه در مورد ساماندهی امور جوانان رویکردهای متفاوتی وجود دارد.
وی در ادامه گفت: جوان نیازهای جدیدی دارد و تحول در نیاز جوانی ایجاد شده است، لذا باید اینجا به این نیازها از جمله منزلت اجتماعی جوان، عدم طرد شدن جوانان و ... پاسخ داده شود و روی این مسائل به یک اجماع برسیم.
سرپرست دفتر هماهنگی و نظارت در امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: در این جلسات باید سیاستهای خود را به چالش بکشانیم، از طرفی در برخی آسیبها زنگ خطری وجود دارد که نباید به سادگی از آنها عبور کرد.
انتهای پیام
نظرات