• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403111712738
  • خبرنگار : 71664

بازدید رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی از ایسنا / خدمات پزشکی ایران در دنیا بی‌نظیر است

بازدید رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی از ایسنا / خدمات پزشکی ایران در دنیا بی‌نظیر است

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی، صبح امروز و همزمان با دهه فجر، با حضور در ایسنا، از این خبرگزاری بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد رئیس‌زاده در این بازدید درباره نقش و اهمیت رسانه اظهار کرد: رسانه در دنیای امروز اهمیت فراوانی دارد و نقش آن در دنیای امروز غیرقابل کتمان است. آنچه که دنیای امروز را راهبری می‌کند تصویر قدرت است و نه خود قدرت. رسانه‌ها، تصویر قدرت را ترسیم می‌کنند. 

وی درباره جایگاه جامعه پزشکی کشور در رسانه‌ها گفت: جامعه پزشکی و سامانه بهداشتی و درمانی کشور بسیار پیشرفته است و این موضوع را پزشکان ایرانی مقیم خارج از کشور نیز اذعان دارند. اگرچه جامعه پزشکی و سامانه بهداشتی و درمانی کشور مانند تمام کشورهای دنیا با مشکلاتی مواجه است اما تصویری که از نظام بهداشتی و درمانی کشور و جامعه پزشکی در ذهن مردم، مسئولان و جامعه جوان پزشکی وجود دارد با واقعیت متفاوت است و متاسفانه در دنیای امروز مشکلات، نارسایی‌ها و برخی موارد استثنا به تصویر غالب و واقعی تبدیل شده‌اند. اگرچه حواشی در بسیاری از حوزه‌ها در کانون توجه قرار گرفته اما این موضوع در حوزه سلامت به عینه قابل مشاهده است. 

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی کشور با بیان اینکه بسیاری از خدمات نظام بهداشت و درمانی کشور در دنیا بی‌نظیر محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: مجموع فرایند برخی خدمات درمانی یعنی کیفیت، کمیت، تکنیک، سطوح و هزینه که برای برخی بیماری‌ها به کار گرفته می‌شود، در تمام دنیا بی‌نظیر محسوب می‌شود. به عنوان مثال، ارائه خدمات درمانی با تمام این مولفه‌ها در نظام بهداشتی و درمانی کشورها به صورت یکجا ارائه نمی‌شود و فقط برخی از این مولفه ارائه می‌شود. به طور مثال در کشورمان، یک بیمار صبح در بیمارستان بستری می‌شود و عصر همان روز عمل «اندوواسکولار» برای وی انجام می‌شود؛ در حالی که بسیاری از کشورها چندین ماه برای انجام این عمل درگیر فرایند پیچیده بیمه می‌شوند.

وی ادامه داد: رسانه در عرصه تصویرسازی، قدرت بسیار بالایی دارد و می‌تواند به شکل واقعی تصویرسازی کند. بر همین اساس هم به طور قطع، رسانه می‌تواند توانمندی‌های حوزه پزشکی کشور را برای جامعه ترسیم کند. 

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی درباره ساختار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: ایسنا نسبت سایر خبرگزاری‌های کشور متفاوت است. من بر این باور هستم که جلوه استقلال و حریت ایسنا به دلیل ساختار دانشجویی این خبرگزاری است. ایسنا از منظر فنی نیز از ساختار بسیار  بالایی برخوردار است و افراد شاغل در این مجموعه بسیار حرفه‌ای هستند. ایسنا، یک مجموعه موفق است و همواره یاری‌گر مجموعه سلامت کشور بوده است. 

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به ایام‌الله دهه فجر، توضیح داد: سازمان نظام پزشکی معتقد است که دستاوردهای نظام سلامت در روزهای دهه فجر باید بیان شود. همچنین ریل‌گذاری نظام سلامت می‌بایست در کانون توجه رسانه‌ها قرارگیرد و به طور مثال بگوییم که نظام سلامت در سال ۲۰۳۰ باید از چه جایگاهی برخوردار باشد. اما متاسفانه افق برخی رسانه‌ها در حوزه نظام سلامت، پرداختن به اخبار زرد است.

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه کتاب قانون ابن‌سینا حدود ۶۰۰ سال مرجع پزشکی برای دنیا بوده است، گفت: لازم است رسانه‌ها به ترسیم جایگاه پزشکی کشور در سال‌های آینده بپردازند. اگر خواهان تحقق مرجعیت علمی در دوران بزرگانی مانند ابن‌سینا و زکریایی رازی، هستیم، می‌بایست به این موضوع توجه کنیم.

وی با اشاره به افتخارات جامعه پزشکی و حوزه بهداشت و درمان کشور و بی‌نیازی درمان به خارج از کشور، ادامه داد: مانند هر صنف دیگری، مشکلاتی مانند پرداخت‌های خارج از عرف، تجهیزات و مسائل دیگر در نظام بهداشتی و درمانی کشور نیز وجود دارد اما این موضوع نباید به تصویر غالب تبدیل شود. جامعه‌پزشکی کشور با نهایت فضیلت و فروتنی به ارائه خدمت می‌پردازند و خدمات بزرگی ارائه می‌دهند.

آماده همکاری با دستگاه‌های کشور هستیم

دکتر ابوالقاسم رئیسی، سرپرست خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) نیز در این دیدار گفت: ساختار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) دانشجویی است. تاسیس خبرگزاری ایسنا، نقطه عطفی برای حوزه اطلاع‌رسانی کشور به حساب می‌آید و نظام رسانه‌ای کشور به دو برهه زمانی «پیش» و «پس» از تاسیس خبرگزاری دانشجویان ایران تقسیم می‌شود.

وی تاکید کرد: ایسنا همواره تلاش کرده که صدای مردم در حوزه اطلاع‌رسانی باشد و این موضوع را در کانون توجه خود قرار داده است.

سرپرست خبرگزاری ایسنا با بیان اینکه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌رسانی به مردم یک وظیفه مهم قلمداد می‌شود، افزود: تغییر ماهیت و شکل اطلاع‌رسانی در گذر زمان سبب سخت‌تر شدن فعالیت‌های عرصه اطلاع‌رسانی می‌شود. مشخص است که افزایش آگاهی مردم از اهمیت بسیاری برخوردار است و هرچقدر آرامش را به مردم بازگردانیم، مدیریت‌ امور نیز به شکل بهتری انجام خواهد شد.

وی درباره ارتباط‌های خبرگزاری ایسنا با مجموعه‌ دستگاه‌ها و نهادها نیز توضیح داد: خبرگزاری دانشجویان ایران با دستگاه‌های اجرایی کشور مانند وزارت بهداشت ارتباط خوبی دارد. ایسنا، آماده همکاری با تمام دستگاه‌های کشور است و امیدوارم که همکاری خبرگزاری دانشجویان ایران با این دستگاه‌ها به نفع کشور و مردم باشد. به گفته مقام معظم رهبری، موفقیت دولت به معنای موفقیت نظام جمهوری اسلامی ایران است. خبرگزاری دانشجویان ایران از مسئولان انتظار دارد همانطور که مردم را در کانون توجه قرار داده‌اند، در زمینه تحقق اهداف مدنظر نظر، یاری‌گر رسانه‌ها باشند.

رئیسی با بیان اینکه خبرگزاری دانشجویان ایران از مجموعه‌های وابسته به جهاد دانشگاهی است، گفت: جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف پیشرو بوده و نقش اساسی داشته که از جمله آن می‌توان به حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد.

رئیسی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با تاکید بر اهمیت سواد رسانه‌ای سلامت نیز گفت: کشور در حوزه سواد سلامت با مشکل مواجه است و ایسنا آمادگی دارد که با همکاری کارشناسان و متخصصان سازمان نظام پزشکی به افزایش سواد رسانه‌ای سلامت کمک کند؛ چراکه در حال حاضر، به طور مشخص مرجعی در کشور در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha