• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403111712528
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

آغاز توزیع سیب‌زمینی با قیمت مصوب در کرمانشاه

آغاز توزیع سیب‌زمینی با قیمت مصوب در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه از توزیع سیب زمینی با قیمت مصوب در هشت نقطه شهر کرمانشاه خبر داد.

ایرج صفایی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آغاز توزیع سیب‌زمینی با قیمت مصوب براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار استان، اظهار کرد: توزیع سیب‌زمینی با قیمت هر کیلو ۳۰ هزار تومان در هشت نقطه شهر کرمانشاه آغاز شده و در برنامه داریم در دو نقطه دیگر هم این کار انجام شود.

وی این هشت نقطه را شامل میدان آزادی، میدان جمهوری اسلامی، میدان نیایش، میدان رسالت، سه راه مسکن، بلوار جام جم (روستا بازار)، ایستگاه هفت شهرک تعاون و بلوار مسکن مهر دولت آباد معرفی کرد.

صفایی با بیان اینکه روزانه حدود ۲۰ تا ۲۵ تن سیب زمینی در این نقاط توزیع می‌شود، گفت: سیب‌زمینی‌های توزیعی در این نقاط از محل ذخیره سازمان تعاون روستایی و نیز کشفیات انبارهای سیب زمینی که موجودی خود را در سامانه جامع تجارت ثبت نکرده و احتکار محسوب می‌شود، تامین می‌شود.

وی گفت: کار توزیع سیب زمینی با قیمت مصوب کیلویی ۳۰ هزار تومان تا زمان متعادل شدن بازار ادامه خواهد داشت.

مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه در ادامه گفت: با توجه به اینکه برداشت سیب زمینی جیرفت آغاز شده و محصول آن ظرف چند روز آینده به بازار خواهد آمد و از سوی دیگر وزارت جهاد کشاورزی واردات سیب زمینی را آغاز کرده، در روزهای آتی با کاهش قیمت سیب زمینی مواجه خواهیم بود و بازار به تعادل خواهد رسید.

طی روزهای اخیر سیب زمینی در بازار افزایش قیمت زیادی داشته و به کیلویی حدود ۶۰ هزار تومان رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۴:۰۷

ازکجا،ب کجارسیدیم فقط سیب زمینی یارانه ای کم بود ک دیدیم