• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403111510914
  • خبرنگار : 50181

ورود تعزیرات کرمانشاه به التهاب بازار «سیب‌زمینی»

ورود تعزیرات کرمانشاه به التهاب بازار «سیب‌زمینی»

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از ورود جدی به التهاب بازار سیب‌زمینی و برخورد جدی با احتکارکنندگان و متخلفان خبر داد.

قهرمان شاهی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به التهابات اخیر در بازار سیب‌زمینی و افزایش قیمت این محصول، گفت: طی چند وقت اخیر شاهد افزایش قیمت این محصول در بازار بودیم و همین امر باعث شده برخی افراد سودجو با سوءاستفاده از این شرایط به التهاب بازار دامن بزنند.

وی اظهار کرد: اگرچه افزایش قیمت محصول سیب‌زمینی فقط مربوط به کرمانشاه نیست، اما برخی با سوءاستفاده از این شرایط اقدام به گرانفروشی خودسرانه و افزایش قیمت بیشتر این محصول کرده‌اند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه عنوان کرد: در گشت‌های مشترکی که با دستگاه‌های مربوطه از جمله جهادکشاورزی و اتاق اصناف داریم، به موضوع التهاب در بازار سیب‌زمینی ورود کرده و با متخلفانی که به التهاب بازار دامن بزنند و قیمت‌های نامتعارف برای عرضه سیب‌زمینی داشته باشند، برخورد و برای آنها پرونده تشکیل خواهد شد.

شاهی همچنین از نظارت جدی بر انبارها به منظور جلوگیری از احتکار سیب‌زمینی و دامن زدن به گرانی و کمبود این محصول خبر داد و افزود: با هرگونه احتکار سیب‌زمینی و جلوگیری از ورود آن به بازار و همچنین قاچاق آن برخورد جدی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: موضوع گرانی سیب‌زمینی در جلسات تنظیم بازار استان نیز با حضور دستگاه‌های مربوطه به صورت مستمر رصد می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد با برنامه‌هایی که در کشور به منظور تنظیم بازار سیب‌زمینی در دستور کار است، شاهد کاهش قیمت آن باشیم و خاطرنشان کرد: از مردم نیز تقاضا داریم تخلفات مرتبط با سیب‌زمینی خصوصا احتکار و عدم عرضه آن را با سامانه تلفنی ۱۲۴ و یا ۱۳۵ در میان بگذارند.

کشف ۲ میلیون کیلو سیبزمینی و پیاز احتکاری در روانسر 

 حاجیان فرمانده انتظامی استان کرمانشاه هم از کشف یک میلیون و ۶۸۰ هزار کیلوگرم سیب‌زمینی و ۲۵۰ هزار کیلوگرم پیاز احتکاری در شهرستان روانسر خبر داد.

مهدی حاجیان در این خصوص گفت: پس از اطلاع ماموران پلیس امنیت عمومی روانسر مبنی بر احتکار مقدار بسیار زیادی سیب زمینی و پیاز در این شهرستان، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران با انجام کارهای اطلاعاتی و با همکاری سربازان گمنام امام زمان(عج) موفق به شناسایی پنج سردخانه محل احتکار در سطح شهرستان روانسر شده و پس از هماهنگی با مقام قضایی بازرسی‌های لازم را به عمل آوردند که د راین بازرسی‌ها یک میلیون و ۶۸۰  هزار کیلوگرم سیب زمینی و ۲۵۰ هزار کیلوگرم پیاز احتکاری کشف شد.

 حاجیان با بیان اینکه ارزش محموله‌های احتکاری کشف شده از سوی کارشناسان ۱۱۰ میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: در این راستا پنج نفر دستگیر و سردخانه‌ها نیز پلمب شدند.

طی روزهای اخیر قیمت سیب‌زمینی در کرمانشاه به کیلویی ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۵:۴۵

البته ورود نکردنش بهتر از ورود کردنشه چون بجای کاهش باعث افزایش قیمت میشه همیشه در هر موردی؟ همیشه قیمت خود مردم وکف بازار کمتر از تعزیراته خدایی