• سه‌شنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403111611593
  • خبرنگار : 50184

تدوین اطلس خوراک کرمانشاه کلید خورد

تدوین اطلس خوراک کرمانشاه کلید خورد

ایسنا/کرمانشاه مدیر شهر خلاق کرمانشاه از آغاز تدوین اطلس خوراک کرمانشاه خبر داد.

ایمان درخشی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ثبت کرمانشاه به عنوان جهانشهر خلاق خوراک، اظهار کرد: با توجه به غنای غذاها، نان‌ها، شیرینی‌ها و ... در کرمانشاه، تدوین اطلس خوراک این شهر در دستور کار قرار گرفت. 

وی به تشکیل تیمی پژوهشی برای اجرایی‌شدن این پروژه اشاره کرد و افزود: کار تدوین اطلس خوراک کرمانشاه آغاز شده است. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر پروژه در مرحله پژوهش است، تصریح کرد: تاکنون حدود ۱۰۰ خوراک بومی و اصیل کرمانشاه را شناسایی کرده‌ایم و این امکان وجود دارد بتوانیم تا ۲۰۰ خوراک را شناسایی و آنها را در اطلس خوراک کرمانشاه ثبت کنیم. 

وی تاکید کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در اطلس خوراک کرمانشاه علاوه بر معرفی هر خوراک اصیل و بومی کرمانشاه، یک پیوست فرهنگی نیز برای آن درج خواهد شد که در آن به شرح تاریخچه آن خوراک، زمان‌هایی که پخت می‌شده، خواصی که دارد و میزان کالری که از آن دریافت می‌شود، پرداخته خواهد شد. 

درخشی با بیان اینکه برای تدوین اطلس خوراک کرمانشاه برخی دستگاه‌های اجرایی همچون دانشگاه علوم پزشکی و نیز تعدادی از سرآشپزان کرمانشاهی نیز همکاری خواهند داشت، عنوان کرد: تیمی از محققین میدانی تشکیل داده‌ایم که به روستاهای کرمانشاه بروند و برخی از غذاهای فراموش شده و یا کمتر شناخته شده را نیز شناسایی کنند. 

وی با بیان اینکه براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تدوین اطلس خوراک کرمانشاه حدود یکسالی طول خواهد کشید، گفت: با تدوین اطلس خوراک کرمانشاه یک سند جامع در مورد خوراک‌های اصیل کرمانشاهی خواهیم داشت. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha