• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403121510415
  • خبرنگار : 50184

معاون دادگستری کرمانشاه:

معتادین متجاهر در کرمانشاه برای نوروز جمع‌آوری می‌شوند

معتادین متجاهر در کرمانشاه برای نوروز جمع‌آوری می‌شوند

ایسنا/کرمانشاه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه از اجرایی‌شدن طرح جمع‌آوری معتادین متجاهر در کرمانشاه برای ایام نوروز خبر داد و گفت: چهره کرمانشاه باید برای نوروز زیبا باشد.

نیکزاد عباسی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به در پیش بودن ایام نوروز، اظهارکرد: با توجه به اینکه امسال هم به مانند سالهای گذشته گردشگران نوروزی به کرمانشاه سفر خواهند کرد، باید چهره استان زیبا شود تا میهمانان ما با صحنه‌های ناخوشایندی مواجه نشوند. 

وی افزود: باید تلاش کنیم در این ایام میهمانان نوروزی با برخی مشکلات مانند سرقت‌های خرد مواجه نشوند تا با خاطره خوبی کرمانشاه را ترک کنند. 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه با بیان اینکه بخش قابل توجهی از سرقت‌های خرد در استان توسط معتادین متجاهر رخ می‌دهد، عنوان کرد: به همین منظور تمام همت و تلاش استان بر این است تا جایی که امکان دارد معتادین متجاهر را جمع‌آوری کنیم و در پروسه درمان قرار گیرند. 

وی تصریح کرد: البته صرف جمع‌آوری معتادین متجاهر یک اقدام پیشگیرانه محسوب نمی‌شود، بلکه زمانی جمع‌آوری مفید خواهد بود و در جامعه اثربخشی دارد که معتاد متجاهر بتواند پس از اینکه به مراکز ماده ۱۶ منتقل شد، اعتیاد را ترک کند و با توانمندسازی و بازسازگارسازی اجتماعی به چرخه زندگی متعارف بازگردد. 

عباسی در ادامه گفت: اگر معتادین متجاهر تنها به صورت مقطعی جمع‌آوری شوند و بعد از مدتی دوباره رها شوند، کار مثمر ثمری انجام نشده است. 

وی یادآور شد: جمع‌آوری معتادین متجاهر با رویکرد درمان، توانمندسازی، بازسازگاری اجتماعی و حمایت از آنها مستلزم تامین بودجه و اعتبارات بالا و تامین فضایی مناسب است که خوشبختانه اهتمامی از سوی دستگاه‌های ذیربط برای این مسئله در حال شکل‌گیری است. 

به گفته این مسئول، توانمندسازی و بازسازگاری اجتماعی هر معتاد متجاهر به حدود یک سال زمان نیاز دارد. 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تاکید کرد: امیدواریم با راه‌اندازی دومین کمپ ماده ۱۶ استان در سال آینده، بخش بیشتری از معتادین متجاهر در استان جمع‌آوری شوند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha