• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403111511062
  • خبرنگار : 50184

رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی:

وضعیت تحرک جامعه خوب نیست

وضعیت تحرک جامعه خوب نیست

ایسنا/کرمانشاه رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی با بیان اینکه ۲۷ رشته زیرمجموعه این فدراسیون وجود دارد، گفت: بصورت میانگینی حدود ۶۵ درصد این رشته‌ها در کل کشور فعال شده که در تلاشیم همه آنها را فعال کنیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، احمد گواری امروز (۱۵ بهمن) در مجمع سالیانه هیات آمادگی جسمانی و تندرستی استان کرمانشاه، با اشاره به نوپا بودن این فدراسیون، اظهار کرد: زمان زیادی از آغاز فعالیت این فدراسیون نمی‌گذرد، اما با توجه به اینکه رشته‌ای پایه‌ای هستیم، در این مدت کم مخاطبان خوبی را جذب کرده‌ایم. 

وی افزود: سال ۱۴۰۲ با جذب ۳۷۱ هزار نفر ورزشکار توانستیم در بین همه فدراسیون‌ها رتبه سوم کشوری را کسب کنیم و امسال هم تا پایان آبان تعداد ورزشکاران سازمان یافته ما به حدود ۳۴۰ هزار نفر رسیده است. 

رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی تصریح کرد: ۲۷ رشته تحت پوشش این فدراسیون قرار دارند که همگی آنها در مرکز فعال هستند، اما به صورت میانگین حدود ۶۵ درصد این رشته‌ها در کشور فعالند، لذا برنامه  فعال کردن این رشته‌ها را در همه جای کشور در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی تاکید کرد: همه هیات‌های استانی ما فعالیت خود را با یک تکه کاغذ به عنوان حکم خود آغاز کردند، اما بسیاری از آنها طی مدت زمان کمتر از دو سال جایگاه خود را در استان‌هایشان تثبیت کرده‌اند که یکی از این هیات‌ها، هیات کرمانشاه است. 

گواری در ادامه با تاکید براینکه هدف‌گذاری فدراسیون آمادگی جسمانی تحت پوشش در آوردن اقشار مختلف است، عنوان کرد: چشم‌اندازی که برای خود ترسیم کرده‌ایم، دستیابی به جامعه‌ای فعال و پویا است و در این راه لازم است با گروه‌ها و اقشار مختلف مردم همچون نیروهای مسلح، بسیج، آموزش و پرورش، شهرداری و ... ارتباط برقرار کنیم. 

وی اضافه کرد: اعتقاد داریم آمادگی جسمانی برای هر سنی و هر شغلی با هر گونه وضعیت جسمی لازم است و از آنجایی که رشته‌های زیرمجموعه ما متنوع هستند و هر کدام جذابیت‌های خود را دارند، می‌توانیم مخاطبان زیادی را جذب کنیم. 

رئیس فدراسیون  آمادگی جسمانی خاطرنشان کرد: یکی از تهدیداتی که تاکنون با آن مواجه بوده‌ایم، عدم معرفی مناسب رشته‌های زیرمجموعه خود به مخاطبان است و معتقدم که اگر این رشته‌ها را خوب معرفی کنیم، مخاطبان زیادی را خواهیم داشت. 

وی با نامناسب دانستن وضعیت تحرک مردم جامعه، گفت: یکی از اهداف ما ارتقاء آگاهی مردم در خصوص اهمیت ورزش و سوق یافتن آنها به سمت ورزش‌های آمادگی جسمانی است. 

گواری افزود: برخلاف آنچه که شاید تصور شود، آمادگی جسمانی تنها مختص مقوله جسم نیست، بلکه آمادگی‌های ذهنی و ارتباطات اجتماعی را نیز در بر می‌گیرد، بنابراین آمادگی جسمانی می‌تواند در بهبود کیفیت زندگی تاثیرگذار باشد.  

وی با بیان اینکه این فدراسیون همه رده‌های سنی را مورد تمرکز خود قرار داده، عنوان کرد: در رده سنی کودکان برای اولین بار برگزاری لیگ آمادگی جسمانی کودکان را در دستورکار قرار داده‌ایم و مقرر شده تا پایان سال ابتدا در تهران برگزار شود و سپس در استان‌هایی که آمادگی داشته باشند، آن را برگزار خواهیم کرد.

رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی در ادامه با ابراز رضایت از عملکرد هیات آمادگی جسمانی و تندرستی کرمانشاه، تصریح کرد: هیات کرمانشاه یکی از هیات‌های موفق کشور است که رئیس آن علاقمند به این رشته بوده و به صورت مستمر پیگیر هر دو بعد همگانی و قهرمانی آمادگی جسمانی است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha