حجتالاسلام جعفر رحیمی دوشنبه ۱۵ بهمن ماه در یکصد و سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی و نیز شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ساوه که با موضوع تبادل نظر پیرامون فعالیتهای فرهنگی سال ۱۴۰۴(ارائه طرح توسط دستگاههای اجرایی) و تشریح برنامه ارتقای فرهنگ سلامت سبک زندگی برگزار شد، اظهار کرد: جامعه با ایمان مصون از آسیب های اجتماعی خواهد بود و باید تلاش کرد که با فضاسازی جامعه و تقویت سیمای دینی شهر با تقویت شاخصهای فرهنگی، فضای معنویت گسترش یابد.
وی در ادامه با بیان اینکه ایمان، توکل، دوری از کبائر، گذشت، گوش به فرمان خدا بودن و پویایی مساجد در جامعه از ویژگی های جامعه سالم است، اظهار کرد: نباید اجازه داد مقدمات ارتکاب گناه در جامعه فراهم شود.
امام جمعه ساوه در ادامه خواستار تقویت باورهای دینی برای کاهش ناهنجاریهای اجتماعی شد و گفت: هزینه کردن برای تقویت بنیه دینی دانش آموزان و نسل نوجوان و جوان، سپردهگذاری و سرمایهگذاری است تا جامعه سالم شکل گیرد.
وی افزود: استحکام روابط خانوادگی، برطرف کردن مشکلات اقتصادی و نیازهای معیشتی مردم، برقراری عدالت و انجام کار رسانهای و فرهنگسازی در جامعه موجب پیشگیری از وقوع جرم خواهد شد.
رییس دادگستری ساوه نیز با اشاره به افزایش جرایم خشن در جامعه گفت: در هشت ماهه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، آمار توهین ۵.۵ درصد، افترا ۱۱ درصد، نزاع دسته جمعی ۱۳۰ درصد، تهدید ۱۴ درصد و سرقت ۶۳ درصد افزایش داشته است.
ابوالحسن شریفی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ عمومی باید اقداماتی انجام داد که منجر به کاهش جرایم شود، تصریح کرد: کارگروه فرهنگی زیر نظر شورای فرهنگ عمومی به ریاست معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری تشکیل شود و اقدامات عملیاتی انجام دهد تا با استفاده از ظرفیت رسانهها به دنبال پیشگیری از وقوع آسیبهای اجتماعی و وقوع جرایم باشیم. باید وظایف هر عضو کارگروه مشخص و تکالیف آنان برای رصد رفتارهایی که در جامعه شکل میگیرد تعیین شود.
رییس دادگستری شهرستان با بیان اینکه وجود و احساس وجود آسیبهای اجتماعی در جامعه تهدید جدی است و باید برای از بین بردن آن اهتمام جدی داشت، گفت: تقویت آداب اجتماعی و مهارت ارتباط با یکدیگر برای افزایش سطح تابآوری مردم باید به یکی از کارکردهای اصلی این کارگروه تبدیل شود.
انتهای پیام
نظرات