• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1403111510678
  • خبرنگار : 71038

بقائی: تحولات سوریه را با دقت رصد می‌کنیم

بقائی: تحولات سوریه را با دقت رصد می‌کنیم

سخنگوی وزارت خارجه سفر وزیر خارجه به افغانستان را در ادامه مسیری عنوان کرد که از قبل شروع شده و اظهار امیدواری کرد که این سفر یک گام مهم در راستای رفع نگرانی‌ها و استفاده از ظرفیت‌ها برای ارتقای همکاری‌ها باشد.

به گزارش ایسنا، «اسماعیل بقائی» در آغاز نشست امروز (دوشنبه) خود فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و دهه فجر را تبریک گفت.

وی همچنین گزارشی از سفر اخیر وزیر خارجه به افغانستان و قطر ارائه کرد.

سفر وزیر خارجه به افغانستان در ادامه مسیری بود که از قبل شروع شده است

سخنگوی وزارت خارجه گفت: سفر وزیر خارجه به افغانستان را باید در چارچوب و ادامه مسیری بدانیم که در سه الی  چهار سال گذشته پیگیری شده است.

بقائی با اشاره به اشتراکات تاریخی، تمدنی و فرهنگی ایران و افغانستان گفت: همانطور که گفتم این سفر در ادامه مسیری بود که از قبل شروع شده است و مراودات ما با حکومت سرپرستی افغانستان در ۳/۵ سال گذشته در دولت‌های مختلف وجود داشته است.

وی گفت: امیدوارم که این سفر یک گام مهم در راستای رفع نگرانی‌ها و استفاده از ظرفیت‌ها برای ارتقای همکاری‌های ۲ کشور در زمینه‌های مختلف به خصوص حوزه اقتصادی باشد. ‌

بقائی افزود: این سفر صرفاً یک سفر سیاسی نبود و یک هیات اقتصادی وزیر خارجه را در جریان سفر همراهی می‌کردند. در این سفر در ارتباط با موضوع مهاجران به خصوص مهاجران غیرقانونی و همچنین امنیت مرزها، حقآبه و ... رایزنی شد.

وی تاکید کرد: در رابطه با موضوع آب، نگرانی‌های‌مان را صریح در دیدار با مقامات حکومت سرپرست افغانستان مطرح کردیم.
 


نشست معاونین وزرای خارجه اکو در ایران در ادامه نشست وزیران در مشهد است

سخنگوی وزارت امور خارجه در بخش دیگری از  صحبت‌های خود در مورد برگزاری اجلاس معاونین وزرای خارجه اکو در ایران گفت: این نشست در ادامه نشست وزیران خارجه اکو در شهر مشهد است. در این نشست روند اجرایی شدن  مصوبات اجلاس وزرا و تصمیم‌گیری در مورد برنامه‌های آتی این سازمان پی‌گیری می‌شود.
 

دیدارهای خوب مقام ارشد آذربایجان در سفر به ایران

وی  در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در ارتباط با سفر دستیار رئیس‌جمهور آذربایجان به ایران گفت: این سفر یک سفر دوجانبه بعد از سفر اخیر دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان به باکو بود. در این سفر دیدارهای خوبی صورت گرفت و مقامات ۲ کشور در مورد تقویت روابط و برخی از سوء تفاهم‌های رسانه‌ای صحبت کردند.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: امیدواریم این رفت و آمدها شروع خوبی برای درک بهتر و متقابل در ارتباط با نگرانی‌های مشترک و بهبود روابط  بین ۲ کشور باشد.
 


ادعای انتقال پول از ایران برای حزب‌الله خبرسازی‌های شرورانه برای جلوگیری از بازسازی لبنان است

وی همچنین در پاسخ  به سوال دیگری در ارتباط با اخبار و ادعاهای منتشر شده از سوی برخی از رسانه‌های منطقه مبنی بر اینکه ایران به وسیله چمدان برای حزب‌الله پول ارسال می‌کند، گفت: این‌ها خبرسازی‌های شرورانه‌ای است که  از سوی صهیونیست‌ها برای جلوگیری از بازسازی لبنان انجام می‌شود.
 


سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی در مورد سفر اخیر نتانیاهو به آمریکا و دیدارش با ترامپ گفت: این سفری است که بین ۲ طرف در جریان است و از مدت‌ها قبل در موردش صحبت می‌کردند.

وی گفت: ما سعی می‌کنیم بر موضوعات و مسائل خودمان متمرکز باشیم و در عین حال در مورد بازتاب‌ها و یا آثاری که ممکن است چنین رفت و آمدهایی در رابطه با تحولات منطقه از جمله تحولات فلسطین داشته باشد حتما موضوعات را با دقت رصد خواهیم کرد.
 


سیدعلی موسوی؛ سفیر جدید ایران در انگلیس

وی اعلام کرد: «سید علی موسوی» مدیر کل حقوقی وزارت خارجه به عنوان سفیر جدید ایران در انگلیس انتخاب شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد برخی از اظهار نظرهای رسانه‌ای در ارتباط با انتخاب سفرای ایران در برخی از کشورها از جمله چین خطاب به خبرنگار پرسش کننده گفت: همانطور که اشاره کردید چندی پیش نام افرادی در این زمینه مطرح شده بود، اخیرا نیز نام‌های جدیدی مطرح شده است و بعدها نیز ممکن است اسم‌های جدیدی مطرح شود، بنابراین ما در مورد شایعات رسانه‌ای اظهار نظر نمی‌کنیم.

وی تاکید کرد: روند تعیین سفرا مشخص است و به محض قطعی شدن آن را اعلام می‌کنیم.
 


 بررسی موضوع مفقود شدن سه تبعه هندی در ایران

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که وزارت خارجه هند اعلام کرده سه تبعه هندی در ایران مفقود شده‌اند، گفت: این موضوع را وزارت خارجه هند به ما منعکس کرده است و ما با سفارت‌ هند در ایران و وزارت خارجه این کشور در ارتباط هستیم و موضوع در حال بررسی است.
 

برخی تصمیم‌گیری‌های سوئد ناشی از اعمال نفوذ طرف‌های ثالثی است که خیر و صلاح ایران و سوئد را نمی‌خواهند

سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد بازداشت «محسن حکیم الهی»  مدیر مرکز اسلامی استکهلم  و برخی ادعاهای مطرح شده از سوی مقامات سوئد در ارتباط با ایران گفت: ادعاهای مطرح شده ادعاهای بی‌اساسی است. مجموعه اقدامات و تحرکاتی که ظرف هفته‌های اخیر از جانب سوئد شاهد آن هستیم به هیچ وجه سازنده نیست و به نظر می‌رسد که برخی از تصمیم گیری‌ها ناشی از اعمال نفوذ طرف‌های ثالث است که خیر و صلاح ایران و سوئد را نمی‌خواهند.

هیچ اتهام و جرمی متوجه مدیر مرکز اسلامی استکهلم نیست

وی با بیان اینکه ما به عنوان وزارت خارجه در راستای انجام وظایف ذاتی خود جهت پیگیری حقوق اتباع ایران، این بازداشت و موضوع  را پیگیری کرده‌ایم، گفت: طبق بررسی‌هایی که انجام داده‌ایم هیچ اتهام و جرمی متوجه ایشان نیست و برای ما این بازداشت خودسرانه جای تعجب دارد، اقدامی که با موازین حقوق بین‌الملل و حقوق بشر سازگار نیست.

حضور سفیر سوئد در وزارت خارجه و اعلام نگرانی های ایران در مورد بازداشت «حکیم الهی» به وی

بقائی تاکید کرد: ما اعتراضات خود را به مقامات سوئد اعلام کرده‌ایم، دیروز سفیر سوئد در وزارت خارجه حاضر شد و ما نگرانی‌های خود را به صورت صریح به ایشان متذکر شدیم.

وی افزود: واقعیت این است که در مورد ایشان مقررات کنسولی نیز رعایت نشده و اجازه داده نشده است که خانواده ایشان و دیپلمات‌های ما با ایشان دیداری داشته باشند و این موضوع جای سوال دارد و مورد اعتراض است.
 


سفر رئیس مجلس عراق به ایران در چارچوب دیپلماسی پارلمانی انجام شده است

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی در مورد سفر رئیس مجلس عراق به ایران گفت: این سفر در چارچوب دیپلماسی پارلمانی انجام شده و طبق برنامه‌ریزی انجام شده ایشان قرار است که با رئیس مجلس، رئیس قوه قضاییه و رئیس‌جمهور دیدار و رایزنی کنند.

بقائی گفت: این سفر در چارچوب روابط خوب بین ایران و عراق و جهت مشورت و رایزنی در ارتباط با مسائل دوجانبه و منطقه انجام شده است.

سخنگوی وزارت خارجه در در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران در ارتباط با برخی از اخبار منتشر شده مبنی بر احتمال تمدید حضور نیروهای نظامی آمریکا در عراق گفت : ما حضور نیروهای نظامی بیگانه در منطقه را به هیچ عنوان در جهت ثبات و امنیت کشورهای منطقه نمی‌دانیم و این موضع ثابت است.

از همه امکانات برای اطمینان از تصمیم نهایی در مورد برقراری رابطه با سوریه استفاده می‌کنیم‌

بقائی همچنین در پاسخ به سوالی در ارتباط با اخبار منتشر شده مبنی بر اینکه قطر و عراق در حال وساطت  بین ایران و سوریه جهت برقراری روابط هستند؟ گفت: برقراری رابطه تابع مجموعه ملاحظاتی است و نیازمند پیش زمینه‌هایی است و  ما با رصد دقیق تحولات در ارتباط با آن تصمیم‌گیری می‌کنیم .

وی ادامه داد: اینکه کشورهای دوست ما بخواهند تحرکات مثبتی داشته باشند و تبادل پیام کنند امر نامتعارفی نیست و ما از همه امکانات و ظرفیت‌ها برای اطمینان از اینکه تصمیم نهایی در این مورد تصمیم سنجیده‌ای خواهد بود، استفاده می‌کنیم‌.
 


سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی در ارتباط با وضعیت سفارت سوریه در تهران گفت: در رابطه با بازگشایی سفارتخانه‌ها همانطور که پیش از این گفته‌ایم زمینه‌ها یا پیش زمینه‌هایی لازم است که باید انجام شود و  بسترهای لازم هم از لحاظ سیاسی و هم از لحاظ تامین امنیت سفارت ایجاد شود و  ما نسبت به آن اطمینان حاصل کرده و بعد در مورد آن تصمیم‌گیری کنیم.
 

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال دیگری درباره تحولات اخیر در سوریه و آینده روابط ایران و سوریه گفت:  همانطور که آقای دکتر عراقچی اعلام کرده‌اند، هر دولت و حکومتی که مورد حمایت مردم سوریه باشد، مورد حمایت ما نیز است.

وی افزود: ما بر ضرورت کمک همه طرف‌ها برای حفظ امنیت‌ و تثبیت اوضاع در سوریه تأکید داریم .

سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: تحولات سوریه  را با دقت رصد می‌کنیم و امیدواریم که این دوره انتقالی منجر به تشکیل یک حکومت فراگیر که نماینده همه اقشار و بخش‌های مختلف سوریه باشد در این کشور شو.د ‌

بقائی تصریح کرد: قاعدتاً ما  از هر فرصتی برای بیان دیدگاه‌های خود از طریق طرف‌ها و کشورهایی که رابطه خوبی با آنها داریم و در مورد سوریه فعال هستند، استفاده می‌کنیم.

مقامات آژانس از اظهارنظرهایی که شائبه نگاه سیاسی دارند، پرهیز کنند

بقائی در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی در ارتباط با اظهارات گروسی در ارتباط با ایران و ادعاهای مطرح شده از سوی وی گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یک نهاد فنی است و دارای رسالت و مسئولیت کاملا مشخصی در چارچوب موافقت‌نامه‌های ذیربط برای اطمینان از عدم اشاعه هسته‌ای است.

وی افزود: ما همواره مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را دعوت کرده‌ایم که به وظایف و مسئولیت‌های فنی خودشان پایبند باشند و از اظهار نظرهایی که شائبه نگاه سیاسی و یا تحت تاثیر قرار گرفتن آنها از برخی از ملاحظات سیاسی برخی از دولت‌های خاص هست، پرهیز کنند. این رویکرد و اظهار نظرها به اعتبار آژانس آسیب می‌زند و جایگاه شخص مدیرکل را برای ایفای وظایف خود دچار مشکل می‌کند.
 


در سفر عراقچی به قطر  درباره آغاز احتمالی مذاکرات با دولت ترامپ صحبتی مطرح نشد

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با سفر اخیر عراقچی به قطر و این که آیا این سفر ارتباطی با آغاز احتمالی مذاکرات با دولت ترامپ داشته است، گفت: سفر آقای دکتر عراقچی به قطر در چارچوب رفت و آمدهای دیپلماتیک بین ایران و قطر انجام شده است. ما با قطر رابطه خوب و نزدیکی داریم و به صورت منظم در مورد مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه رایزنی و گفت‌وگو می‌کنیم.

وی ادامه داد: سفر انجام شده در چارچوب روابط دوجانبه بوده است. آقای عراقچی در این سفر با مسئولان ارشد حماس نیز دیدار کردند و پیروزی اخیر مقاومت در فلسطین و تحمیل آتش‌بس به رژیم صهیونیستی را تبریک گفتند.

بقائی خطاب به خبرنگار پرسش کننده ادامه داد: در مورد موضوعی که شما اشاره کردید در این سفر صحبتی مطرح نشده است.

سفرای ما، نماینده رئیس‌جمهور در کشورهای دیگر هستند

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار یک رسانه افغانستانی درباره سفر هفته گذشته عراقچی به کابل و تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهور ایران در امور افغانستان  و این که گفته شده آقای اشجع زاده به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور ایران در امور افغانستان انتخاب شده‌اند، گفت : سفرای ما، نماینده رئیس جمهور در کشورهای دیگر هستند. ما دارای سرپرست سفارت در افغانستان هستیم که مدتی قبل تعیین شد و ایشان همراه با مدیرکل ذیربط به عنوان متولیان تمشیت امور دیپلماتیک ما با افغانستان محسوب می‌شوند.

بقائی ادامه داد: خبری که درباره عنوان یکی از همکاران ما مطرح شده گمانه‌زنی رسانه‌ای بوده است و  آقای اشجع زاده مدیرکل آسیای جنوبی هستند.

سخنگوی وزارت خارجه اظهار کرد : سفر آقای  عراقچی به افغانستان کوتاه بود و در این سفر کوتاه با مقامات حکومت سرپرستی افغانستان گفت‌وگوهای خوبی انجام شد و فرصت خوبی برای آشنایی بیشتر فعالان اقتصادی دو کشور با هدف افزایش و ارتقای روابط اقتصادی و تجاری بود.
 


در مورد بحث دلار شاید هیچ کشوری به اندازه خود آمریکا به اعتبار دلار ضربه نزده است

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که با توجه به نگاه دولت جدید آمریکا به سازمان‌های بین المللی و سابقه مخالفت آن با چندجانبه‌گرایی و مشخصا با توجه به موضع ترامپ در مخالفت با استفاده از ارز واحد در اتحادیه‌های اقتصادی مثل بریکس، در رابطه با اهداف تشکیل بریکس با بیان این که «یکی از اهداف تشکیل این گروه گسترش و تقویت چند جانبه‌گرایی در سطح بین‌المللی است»، گفت: کشورهای عضو هر گروهبندی اقتصادی با توجه به منافع متقابلی که از حضور در یک جمع اقتصادی  احساس و دریافت می‌کنند رفتار خود را تنظیم می‌کنند.

وی افزود: تنوع‌بخشی به ارزهای مورد استفاده در مراودات اقتصادی بین کشورهای بریکس همیشه مورد دستور کار بوده است.

 ‌بقائی گفت: در مورد بحث دلار نیز  شاید هیچ کشوری به اندازه خود آمریکا به اعتبار دلار به خاطر استفاده ابزاری این کشور از این پول برای اعمال تحریم و فشار اقتصادی به دیگر کشورها ضربه نزده است.
 



امنیت قفقاز  برای ما مهم است
 
سخنگوی وزارت خارجه  در پاسخ به سؤالی درباره برقراری صلح بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت:‌ امنیت قفقاز و امنیت همه همسایگان به شمول ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای ما مهم است.

وی افزود: رفت و آمدهای ما با این ۲ کشور در سطوح مختلف دیپلماتیک برقرار است و ما آماده هر نوع کمک برای تقویت امنیت و ثبات در قفقاز جنوبی  از جمله از طریق کمک به پیشبرد گفت‌وگوها بین این ۲ کشور هستیم.
 

حقیقتا از سوی آمریکا چراغی مشاهده نکردیم

این دیپلمات ارشد ایرانی در پاسخ به سؤال دیگری درباره عدم اعلام موضع آمریکا در چهل و هشتمین نشست گروه کاری موسوم به یو.پی.آر درباره گزارش حقوق بشری ایران و همچنین انتشار خبری مبنی بر توقف حمایت مالی ده‌ها میلیون دلاری دولت بایدن به اپوزیسیون ایرانی توسط دولت جدید آمریکا که برخی آن را به عنوان چراغ سبزی از سوی آمریکا تلقی می‌کنند، گفت : حقیقتا ما چراغی مشاهده نکردیم. در رابطه با گزارش دوره‌ای حقوق بشر کشورها که در بازه‌های زمانی مشخص کارنامه رعایت حقوق بشر توسط دولت‌های مختلف بررسی می‌شود، هیأت آمریکایی بنا به دلایل خودشان تصمیم گرفتند درباره وضعیت حقوق بشر در برخی از کشورها که فکر  می‌کنم حدود ۱۰ الی ۱۲ نفر بودند اظهار نظر نکنند، بنابراین این موضوع در چارچوب مباحث داخلی خودشان است.

سخنگوی وزارت خارجه در مورد بحث قطع کمک‌های مالی خارجی آمریکا نیز گفت: در این رابطه  من از گفته خود مقامات آمریکایی استفاده می‌کنم که آمریکا صندوق خیریه نیست و کمک‌های مالی آمریکا برای پیشبرد اهداف و منافع سیاست خارجی آمریکاست که این جمله خودش خیلی معنادار است. به عبارت دیگر این منابع مالی اعانه و صدقه نیست، نوعی کارمزد و حقوقی است که به ازای خدماتی که از گیرندگان این منابع دریافت می‌کنند، پرداخت می‌کنند.

وی در این ارتباط تاکید کرد: این امر نشانه روشن و گواه دیگری است از سیاست مداخله جویانه آمریکا و  مشخصا در دولت بایدن که از طریق منابع مالی سعی کرد در امور داخلی ایران مداخله و اعمال فشار کند.

تأمین زیردریایی هسته‌ای برای استرالیا بسیار نگران کننده است

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به پرسشی درباره زیردریایی هسته‌ای که از سوی انگلیس و آمریکا در اختیار استرالیا قرار گرفته و خطرات آن برای رژیم عدم اشاعه هسته‌ای  اظهار کرد: تأمین زیردریایی هسته‌ای برای استرالیا که در چارچوب یک پیمان چندجانبه صورت می‌گیرد، از حیث نقض تعهدات مربوط به منع اشاعه هسته‌ای بسیار نگران کننده است.

وی با بیان این که کشورهایی که در این زمینه ذی مدخل هستند، نسبت به انجام آن اصرار دارند، گفت : این رویکرد نشانه دیگری از برخوردهای دوگانه و گزینشی در رابطه با موضوع عدم اشاعه هسته‌ای است.

وی تصریح کرد :  استرالیا و بقیه کشورهایی که درگیر این موضوع هستند نسبت به ایران دیدگاه‌های غیرمنصفانه دارند. ما این موضوع را به عنوان نقض تعهدات مرتبط با عدم اشاعه می‌دانیم و مواضع خود را در ژنو و سایر نشست‌های مربوط به عدم اشاعه بیان کرده‌ایم.

وی درباره تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری به  رغم ایجاد آتش‌بس در غزه  گفت:‌ این یک واقعیت است که علیرغم آتش‌بس در غزه جنایات و کشتار در کرانه باختری ادامه دارد و به نظر می‌رسد ادامه نسل‌کشی در غزه قرار است در کرانه باختری تکرار شود.

وی تاکید کرد:  این موضوع، موضوعی است که نیازمند تحرک جدی جامعه بین‌المللی است و کشورهای اسلامی و منطقه باید نسبت به آن تحرک بیشتری داشته باشند که اجازه داده نشود اتفاقاتی که در غزه رخ داد در کرانه باختری تکرار شود.

بقائی تاکید کرد: جامعه بین‌المللی نباید اجازه دهد نسل‌کشی و جنایت عادی شود.
 

از سوی آمریکا چراغی مشاهده نکردیم

این دیپلمات ارشد ایرانی در پاسخ به سؤال دیگری درباره عدم اعلام موضع آمریکا در چهل و هشتمین نشست گروه کاری موسوم به یو.پی.آر درباره گزارش حقوق بشری ایران و و همچنین  انتشار خبری مبنی بر توقف حمایت مالی ده‌ها میلیون دلاری دولت بایدن به اپوزیسیون ایرانی توسط دولت جدید آمریکا که برخی آن را به عنوان چراغ سبزی از سوی آمریکا تلقی می‌کنند، گفت : حقیقتا ما چراغی مشاهده نکردیم. در رابطه با گزارش دوره‌ای حقوق بشر کشورها که در بازه‌های زمانی مشخص کارنامه رعایت حقوق بشر توسط دولت‌های مختلف بررسی می‌شود، هیأت آمریکایی بنا به دلایل خودشان تصمیم گرفتند درباره وضعیت حقوق بشر در برخی از کشورها که فکر  می کنم حدود ۱۰ الی ۱۲ نفر بودند اظهار نظر نکنند، بنابراین این موضوع در چارچوب مباحث داخلی خودشان است.

سخنگوی وزارت خارجه در مورد بحث قطع کمک‌های مالی نیز گفت: در این رابطه  من از گفته خود مقامات آمریکایی استفاده می‌کنم که آمریکا صندوق خیریه نیست و کمک‌های مالی آمریکا برای پیشبرد اهداف و منافع سیاست خارجی آمریکا است که این جمله خودش خیلی معنادار است. به عبارت دیگر این منابع مالی اعانه و صدقه نیست، نوعی کارمزد و حقوقی است که به ازای خدماتی که از گیرندگان این منابع دریافت می‌کنند، پرداخت می‌کنند.

سخنگوی وزارت خارجه در این ارتباط تاکید کرد: این امر نشانه روشن و گواه دیگری است از سیاست مداخله جویانه آمریکا و  مشخصا در دولت بایدن که از طریق منابع مالی سعی کرد در امور داخلی ایران  مداخله و اعمال فشار کند .

موضع ثابت ایران عدم دخالت در امور داخلی کشورهاست

وی درباره تحولات و اعتراضات صورت گرفته در صربستان با تاکید بر اینکه «موضع ثابت ایران عدم دخالت در امور داخلی کشورهاست»، گفت: ایران به عنوان کشوری که از ناحیه تحریم‌های غیرقانونی آمریکا و دیگر کشورها آسیب دیده در این زمینه موضع ثابتی داشته و سوءاستفاده از ابزار تحریم برای اعمال فشار بر کشورها را مردود و ناقض حقوق بشر و مردم آن کشور می‌دانیم.

وی همچنین در این نشست در پاسخ به سوالی به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر به تشریح  برخ از دستاوردهای سیاست خارجی کشور پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha